Yahu siz niye olayı farklı anlıyorsunuz yada ben anlatamadım banane kardesi ile ilişkiden o nasıl gelmek zorunda değilse bende gitmek zorunda değilim ama eşim öyle düşünmüyorGerçekten çok abartıyorsunuz, bence sorun çıkaracak yer arıyorsunuz.
Hiç haber verip görümcenin evine gittiniz mi? Belki de buraya kadar geliyolar hiç benim evime girmediler diyordur. Kadının gerçekten isi oluyordur, aksama kadar sizin gelmenizi bekleyemez belki tam bir ise baslamis oluyodur. Belki de bu sorun çıkarma kapasitenizi fark etmistir, negatif enerjinizden dolayi sizden uzak duruyodur. Belki kendi annesiyle bir tartisma yasamistir yalniz kalmak istiyodur.
Kapıdan selam vermek niye sizi rahatsız etti hiç anlamadım. Eşinizin kardesi o, siz isterseniz çıkın gidin kayinvalideye, eşinizin kardesiyle iliskisine neden karışıyorsunuz?
İlk zamanlar evine giriyorduk evde köpek beslemeye başladılar kapıdan diyoruz köpek biraz hırçınHoşçakala evine giriyor musunuz ? Yoksa kapdan mı diyorsunuz ?
Ben hala abarttığınızı düşünüyorum üzgünüm.. Eşiniz yani kardeşne gidioz biz demiş ne var bunda. Sanki zorla size birşey yaptrtıyor gibi davrenıyorsunuz. Kadının kapısının önünden geçiyorsunuz zaten.. Bu kadar takmayn herşeyi ayda bir gittiğiniz bir ziyareti de eşinize zehir etmeyn. Valla inadmdan her hafta giderdim ben böyle yapsa bana eşim.İlk zamanlar evine giriyorduk evde köpek beslemeye başladılar kapıdan diyoruz köpek biraz hırçın
Yahu siz niye olayı farklı anlıyorsunuz yada ben anlatamadım banane kardesi ile ilişkiden o nasıl gelmek zorunda değilse bende gitmek zorunda değilim ama eşim öyle düşünmüyor
Ay abartıyorsun bence boşver ya gelmiyorsa gitme arama sorma basit.kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Sorun o değil sorun bana gelmetej birine benim gitmek için zorlanmam
Adige kardeşim hgdin nedir gözünü seveyim. Sen bıle hgdin deyip önemsiz birsey oldugnu belirtmissin görümcen gelse ne olur gelmese ne olur?kızlar daha yeni evliyim. Allaha şükür eşimle bir aman aman büyük bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu için gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne çıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine çıkmıyor ama biz her çıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben böyle ince hesaplar yapamam diye genelde böyle bir çok şeyi umursamıyor boşver bunlar böyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum üzülende .. kaç defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu böyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden müsaade ediliyor hep böyle konustum defalarca ams aynı dünden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok süt getiriyor sürekli böyle aklı sıra düzeltmeye çalışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?
Aynen bızımkıler hep saygı görmek isterlerYa kusura bakma da ne kıymetli hoşçakalınız varmış. De geç. Sizinkine dertsiz başa dert aramak denir.
Dua edin kv. Görümce ve eş hepsi baş köşeye oturup hizmet hürmet beklemiyorlar. Çerkessiniz sanırım ben de çerkesim ve cerkes geliniyim. Çerkesler genelde gelinlerinden bunu bekler çünkü. O yüzden çerkesten kız al kız verme derler ya:)
Görümcenin belli ki böyle bir beklentisi yok. Ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin.
Sorun o değilAblacım hacıdan mı geliyorsun?
Kadın niye sana hergelisinde hosgeldine gelsin
Gelip gelmemesi inanın umurumda değil ben ona gitmiyorum zaten abisine yapmayan bana da yapmaz ama ben niye görünüyorum ve gidiyorum onu anlamıyorum sanırım haklısınız ve eşim sürekli böyle yapıyor umursama ayagına hep böyle karşıma alıp konuşuyorum aman ne olacak modunda bende öyle yapmaya karar verdim haklısınız eşim kendi görünsün isterse kardesine eşimle konuşamıyoruz bu durumu yazacağımŞu forumun genel özelliği, ilk yorumda kim ne tepki verirse ardı arkası da öyle geliyor. Bir abartmışsın lafı almış başını gitmiş.
Bence gayet haklı bir üst katına çıkmak hoşgeldiniz demek bu kadar mı zor, incileri mi dökülüyor çıkınca ne oluyor. Bana hoşgeldin demeyen, sallamayan insana ben neden inip gidiyoruz biz diye haber veriyorum, çok umrunda olsa zaten çıkar gelir. Gelmiyorsa da ben de kapıdan ona görünmek zorunda değilim.
Konu sahibi bence eşinle konuş kv'den çıkmak için hazırlanırken eşin görünsün gelsin sen de toparlanıyormuş gibi yapar on dakika sonra çıkarsın evden. Ya da dışarıda beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?