Ben mi abartıyorum

Pardonda gitmediğimizi nereden biliyorsunuz.. bana hoşgeldine beklemiyorum ayrıca sadece bildiği halde beni saymayan birine görünmek istemiyorum ama eşim tarafından mecbur bırakılıyorum
Pardonda gitmediğimizi nereden biliyorsunuz.. bana hoşgeldine beklemiyorum ayrıca sadece bildiği halde beni saymayan birine görünmek istemiyorum ama eşim tarafından mecbur bırakılıyorum
Yeni evlisiniz ? Öyle demediniz mi ? Kaç defa gitmiş olabilirsiniz

Ben her zaman mesafeden yanayım. Arada kv mi ararım görümcemle arama durumu hiç olmadı aramızda ben bi kaç defa aradım ondan karşılık gelmeyince bıraktım açıkçası.. nişanlıyken çok karıştı her şeyime her defasında kavga ettk nişanlmla onn yüzünden bşy demedim en iyisi tartışma olmasın yeter ki diye sustum. En son gelinliğimn modelini seçip bana sormadan sipariş verince söylendm kendisi evin muhtarı yönlendirmeye bayılır o konuda zıtız biraz. Ben yemeğe çağırdm kaç defa gelmedi bahaneler buldu bir daha çağırmadm

Görümce olmak ne zor, gelse niye geldi okur, gelmese niye gelmedi olur.

Allah eşinize sabır versin. Ayda bir gün gidip sorun çıkartmak gerçekten zor olmalı. Böyle yaşamak da zor olmali. İnsanları rahat bırakın lutfen. Kimse sizin geldiniz diye gelmek zorunda değil. Üstelik belki size kırılmıştır özellikle gelmiyordur.

Yeni evlisiniz ? Öyle demediniz mi ? Kaç defa gitmiş olabilirsiniz
3aylık evliyim . 5_6 kere gitmişimdir

Yalnız ayda 1 kayınvalideme gidiyoruz gittiğimizde de görümceme uğruyoruz dediniz. 3 aylık evliyseniz ayda 1 kayınvalidenize ve görümcenize uğruyorsanız sadece görümcenize 5-6 defa nasıl uğramış oluyorsunuz anlamadım.

Böyle boş bir şey için eşinizi üzdüğünüze değer mi, gidiverin on dakika allah başka dert vermesin. Görümce hoş geldine gelip laf soksa ortalık karıştırsa daha mı iyi. Bırakın yerinde sağ olsun. Takacak başka mesele bulun.

benim işime gelir. o apartmana gidince kapıdan eşin merhaba desin konu kapasın. sen de merhaba de yukarı çık. akrabalar arasında mesafe olmalı. banane görümce elti mıc mıc ilişkilerden derdim. oh mis. abisine düşkün olmayan kardeş, yengeye hiç olmaz. kafaya takılacak eşini yıpratacak dert değil. ayağa gelmeme olayı değil. salla.

Siz ona gitmiyorsunuz ki size hosgeldine gelsin. Ha uğramak istemiyorsaniz o kapiyi acana kadar yukari cikin yada asagi inin gidin neden birilerinin zoruyla hareket ediyorsunuz. Problem olamayacak şeyleri dert ediyorsunuz.

Dışarı flnda çıktık yada arkadaş çevresi ile de görüştük.

Giderken değil çıkarken bende görünmek zorundaymşm
Haklı ya da haksız olmanıza bakmadan söylüyorum ,hickimse hicbirseye zorunlu değil.Zorunda değilsiniz ,öyle hissettirmelerine izin vermeyin.siz ona görünmeden çıkalım diye zorbalık yapmıyorsanız o da size illa gorunun dememeli.Zaten kardeş olan onlar ,kardeşi de size hasret hissetmiyordur,kocanız kendi kendine triplere girip gelin görümce oynatmasin size

Sinir oluyorum görümceme değil eşime . Zaten görümcemle böyle olmama sebep o böyle şeylere mecbur bıraktığı için yapasım varsa da yapmıyorum. En son dayanamadım senin umursamadığın her şey beni incitiyo diye kimse kimseyi zorlayamaz dedşm çok zorlamak istiyorsan buna a benden başlama dedim

Doğru söylüyorsunuz ,aslında gorumcenizin size dedigi yaptığı bir şey yok ,ben böyle durumlarda demekki mesafe koymak istiyor derim ,ona göre davranırım.Suyu bulandıran eşiniz ,zorlamak işi daha da kötüye götürüyor farkında değil ,birisi de bana biriyle iyi geçin he dediğinde onunla kavga etmek istiyorum..Siz eşinize demişsiniz zaten ,iki bacağınız var, o zile basar siz de çıkar gidersiniz apartmandan

Çerkesler de adettendir uzak bir akraba gelse bile zaman bile yoksa yinede bir 5 dakika uğranir hoşgeldiniz nasılsınız vs denir.aciklama yapılıp gidilir çok durulmak istenmiyorsa. Eşinizin yaptığı doğru ama onlarında gelmesi lazim gelmiyorlarsa hoşçakalın demesin zaten.çerkes olan bilir.haklisiniz.

Yorum yapmistim haklısınız diye ama şuda var siz onlara kötü davraniyorsaniz hareketlerizle sözlerinizle filan o yüzden gelmek istemiyor olabilirler. Eşininizde bu durumu farketmiş olabilir üzülmesinler diye yapıyor olabilir.

Kötü olarak ne yapmış olabilirim ki zaten mesafe war karışmam etmem kardesi ile arasına

Kötü olarak ne yapmış olabilirim ki zaten mesafe war karışmam etmem kardesi ile arasına
[/QUOT
Karışmam diyorsunuz da eşinizin kardeşine hoşçakal demesine laf ediyorsunuz kardeşler arasına girilmez. Eşi olabilirsiniz ama onlarda ailesi ve karar eşinizin sizi zorladığını sanmıyorum sanki siz eşinizin hoşçakal demesine kardeşini görmesine takilmissiniz.2dkya bile tahammülünüz yok, eşinizin ailesi bunu farkediyordur siz anlamasanizda soğuk davranmaları bu yüzden bence.onlar kardeş siz olmasaniz gider belkide abisinin yanina. Kardeş ya ötesi yok eştende önce gelir kendi kardeşlerinizi düşünün empati yapın bende evliyim. eşimin ailesine asla, ben hepsiyle tartışsamda onların arasına girmem. Hatta aralarında gerginlik olduğunda benim canım sıkılır vebal aliyormuşum gibi gelir başka türlüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…