Kış ayi miArkadaşlar artık sinirlerim yerinden oynuyor kafayı yemek üzereyim 2senelik evliyim eşimin ablası yani görümcem başka şehirde yaşıyor kayınvalidem le bizim evlerimiz çok yakın sayılır görümcem doğum yaptı eşi de 1 hafta sonra halı sahada top oynarken ayağını kırdı kayınvalidem haliyle görümcem doğum yaptığı için zaten onların yanındaydı görümcemin kayınvalidesi oradaydı biri doğum yaptı birinin ayağı kırık.buraya kadar benlik bir şey yok asıl konuya gelelim bende avmde çalışıyorum sabah 10 akşam 10 bazen 12 saat bazen 9 saat çalışıyorum eşim sabah 7 akşam 5 çalışan ve hafta sonu izni olan bir işi var bizim izinlerimiz bile bir değil
Ben zaten geç saatlere kadar çalışan birisiyim evime kendime bile vakit ayıramıyorken görümcem sezaryanlı bu arada eşi ayağı kırık kucaklarında bebesi ile şehir dışından bize geldi ben şok 3 gün kaldırlar bizde aman allahım eve geldim yemekler yenmiş mutfak leş tezgah bulaşık dolu yemek masasında yemekler duruyor eşi uzanmş koltuğa görümcem koltukta yemek yiyor ya ben gece 10 işten çıkmışım yemek yaptın bari topla elim ayağım boşaldı eşim beni anladı gitti mutfağa topladı her yeri ertesi gün sabah kalktım işe gidicem tuvalete gittim kusura bakmayın büyük tuvaletini yapmış üstünü peçete ile kapatmış onun yaptığını biliyorum çnkü akşam sifon sesinden bebeğin uyandığı söylüyordu akşam gece 10da işten çıktım kayınvalidem görümcemler hepsi akşam bizde yemek yapmış bide balık leş gibi kokmuş ev yaaa insan ben evde yokum insan der kız çalışıyor kayınvalideme gitmediler çnkü kış ayı ve onların hiç ısınmıyor bebek üşür diye bizde kaldılar tabi biz gazı kökledik.sinirlerim bozuldu eşimle güzel bir kavga ettik onlar gitti ben evi temizlemedim fotoğraflarını tek tek çekip eşime gönderdm onların nasıl pis olduğunu işten geldi banyoyu tuvaleti Mutfağı temizledi ben sinirlenmekte haksızmıyım
Arkadaşlar artık sinirlerim yerinden oynuyor kafayı yemek üzereyim 2senelik evliyim eşimin ablası yani görümcem başka şehirde yaşıyor kayınvalidem le bizim evlerimiz çok yakın sayılır görümcem doğum yaptı eşi de 1 hafta sonra halı sahada top oynarken ayağını kırdı kayınvalidem haliyle görümcem doğum yaptığı için zaten onların yanındaydı görümcemin kayınvalidesi oradaydı biri doğum yaptı birinin ayağı kırık.buraya kadar benlik bir şey yok asıl konuya gelelim bende avmde çalışıyorum sabah 10 akşam 10 bazen 12 saat bazen 9 saat çalışıyorum eşim sabah 7 akşam 5 çalışan ve hafta sonu izni olan bir işi var bizim izinlerimiz bile bir değil
Ben zaten geç saatlere kadar çalışan birisiyim evime kendime bile vakit ayıramıyorken görümcem sezaryanlı bu arada eşi ayağı kırık kucaklarında bebesi ile şehir dışından bize geldi ben şok 3 gün kaldırlar bizde aman allahım eve geldim yemekler yenmiş mutfak leş tezgah bulaşık dolu yemek masasında yemekler duruyor eşi uzanmş koltuğa görümcem koltukta yemek yiyor ya ben gece 10 işten çıkmışım yemek yaptın bari topla elim ayağım boşaldı eşim beni anladı gitti mutfağa topladı her yeri ertesi gün sabah kalktım işe gidicem tuvalete gittim kusura bakmayın büyük tuvaletini yapmış üstünü peçete ile kapatmış onun yaptığını biliyorum çnkü akşam sifon sesinden bebeğin uyandığı söylüyordu akşam gece 10da işten çıktım kayınvalidem görümcemler hepsi akşam bizde yemek yapmış bide balık leş gibi kokmuş ev yaaa insan ben evde yokum insan der kız çalışıyor kayınvalideme gitmediler çnkü kış ayı ve onların hiç ısınmıyor bebek üşür diye bizde kaldılar tabi biz gazı kökledik.sinirlerim bozuldu eşimle güzel bir kavga ettik onlar gitti ben evi temizlemedim fotoğraflarını tek tek çekip eşime gönderdm onların nasıl pis olduğunu işten geldi banyoyu tuvaleti Mutfağı temizledi ben sinirlenmekte haksızmıyım
kayınvalideme gitmediler çnkü kış ayı ve onların hiç ısınmıyor bebek üşür diye bizde kaldılar tabi biz gazı kökledik.
Geçen seneydi aklıma geldi içimi dökmek istedim hala unutamıyorum
Aralık olması lazım
ya beni sinirlendiren şey asıl ben evde yokum ve çalışan birisiyim ayıp yaa onlar gibi kendimi evde yaymıyorm ki evliliğim ilk senesini onların yüzünden anlamadm
Eşin diyor ki ailemi sevmiyorsun
Bunları onlara söyleyin. Eşinize veya onlara dediniz mi kendi annesinde kalsın diye. Ya da görümcenizi temizlik konusunda uyardınız mı? Evimde birisi büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmese uyarırdım o kişiyi. Rencide olursa da olsun. Ne iğrenç bir şey buOnun üzerine kaç defa kaldılar yanlış Yaptığın dieceksiniz ama suratımı hep astım
Gerçekten görümcem temizlik nedir bilmez ve aşırı dağınık bebek yokken de öyleydi.ben onun pisliğini çekmek zorundamıyım ben sonuçta elim gelinim annesinin evi bi arka sokağımda benim evim neden ben hizmetçiyim
Peki bu durum bir daha tekrarladı mi?Aralık olması lazım
ya beni sinirlendiren şey asıl ben evde yokum ve çalışan birisiyim ayıp yaa onlar gibi kendimi evde yaymıyorm ki evliliğim ilk senesini onların yüzünden anlamadm
Eşin diyor ki ailemi sevmiyorsun
Allah iyiliğini versin yaGeçen seneydi aklıma geldi içimi dökmek istedim hala unutamıyorum
Ayy İnstagram da fotosunu gördüm aklıma geldi napaymAllah iyiliğini versin ya
Ahır bizim ev zaten yesin sıçsın bende köleBakıma muhtaç olabilirler ama ahır gibi evi kullanamazlar bebek uyuyor uyanmasın diye sifon çekmemek nedir evin hanımı işten geliyor görümce koltukta yemek yiyor hizmetçi gelecek diye hiçbir şey yıkamıyor kocası kendi evi gibi kurulmuş madem hastalar şehirlerarası seyahati nasıl yaptılar kocan en azından elinden geleni yapmış sana yük olmamak için iyi ki onlar evdeyken cinnet geçirmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?