Ben mi abartıyorum

Keşke gecirseymis

Haklısın ancak kafana takmana gerek yok bence gitmişler sonuçta. Bir daha gelmek istediklerinde düşünürsünüz bunu, hatta gerekirse tatlı dille söylersiniz; gelin isterdim ama ben çok yoğunum, siz de evi toplayamıyorsunuz o şekilde de yaşanmıyor az gün de olsa falan diye ben olsam buranın hali neeee diye bi feryat ederdim işten dönünce veya of çok yorulmuşum ev de uçmuş falan diye söylenirdim hafiften… ama dediğim gibi gitmişler kafanız rahat olsun artık takmayın

Siz evde yoksunuz da eşiniz var hani onunda evi ya. Üstelik temizlemiş evi. Tamam düşüncesizlik etmişlerde 3 gün gelmiş geçmiş üstümden bir sene geçmiş nerdeyse abartmasanız mı artık

E o zaman ne alaka gitsin annesinde kalsın haklısınız.

Midem bulandı sabah sabah

Yok canım peceteyi üstüne koyana kadar şifon düğmesine başardı kadına küçük bir sürpriz yapmak istemiş herhalde Allah'ın belasi

Haklısın ama yapacak bişey yok cnm sakın kendini üzme, anladığım kadarıyla eşinde huzursuz olmuş ama önemli olan bundan sonrasına bakın ve öyle olaylar yaşanmaması için eşinizle anlaşın kararlaşın gerekirse anlaşma yapın uyun bu kurallara.

Ay kim olsa delirir resmen sizi insan yerine bile koyamamışlar hele şu tuvalet olayı resmen rezillik terbiyesiler. Şimdi nereye gittiler ?

Ay kim olsa delirir resmen sizi insan yerine bile koyamamışlar hele şu tuvalet olayı resmen rezillik terbiyesiler. Şimdi nereye gittiler ?
Şehir dışında yaşıyorlar memurlar yazları zaten fullll bizim yaşadığımız ildeler kışında Arada geliyorlar.bu sene yazın da geldiler ama eşim kaç defa sordu çağıralım mı diye artık üzüldüm tamam çağır dedim bebekli oldukları için kendi yatak odamızı veriyoruz bizde salonda yatıyoruz koltuklar küçük ve sert diye onlar kilolular biraz her neyse yine teklif ettik (istemeye istemeye) istemediler salona yatarız dediler okey dedim nevresim yastık verdim 1 Ay önce oldu bunlar
Yaz ayı haliyle cam açmak istiyor
Onlar gitti salonu temizledim ertesi gün perdeye bi baktım camı nasıl açtıysa perdem yırtılmış delik delik olmuş insan tahmin eder perdeyi gerdirene kadar açarsan yırtılır
hep bi zarar yaaa bıktım

Siz evde yoksunuz da eşiniz var hani onunda evi ya. Üstelik temizlemiş evi. Tamam düşüncesizlik etmişlerde 3 gün gelmiş geçmiş üstümden bir sene geçmiş nerdeyse abartmasanız mı artık
Nerde görülmüş evi hanımı yokken ev gelip yemek yapıp sıçıp batırıldığı
ben evde oturmuyorum kimi onlar yemekleri yiyip koltukta kendilerini yellendirirken ben işten geliyorm
Geçen sene bi de 1 yıllık evliydim yaa

Perdemin hali

Eklentiler

• 2C8E1F6A-BF0B-4F82-B070-B37D165AA686.webp
    125,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 5C13187E-7BC0-4947-90F1-0DF7D138E393.webp
    166,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 777EA6C4-BF13-47D5-9D2C-30E0950548B7.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 67
Abartmıyorsunuz, sinirlenmekte çok haklısınız. Kimse yorgun argın geldiği zaman evinde öyle bir manzara ile karşılaşmak istemez.

Lakin üzerinden epey süre geçtiği için , eşiniz de o anlarda size gereken yardımlarda bulunduğu için sorun bir nebze artık olmamalı.
Hatta hala bunu dile getirdiğiniz için artık suçlu sizsiniz

Çünkü muhattap eşiniz değil . Bak ablan ne kadar pis diye her fırsatta eşinizin başına kakmanız çok yersiz . Sizi suçlu hale getiriyor.

İnsanlar mı acaba çok arsız diye düşündüm, az önceki mesajınızda yatak odamizi onlara veririz cümlesini gördüm...
Anlaşılan siz fazla yüz verdiğiniz için onlar da arsizlğin dibine vurmuş.
Taviz tavizi doğurur.

Bebekli olmaları, kilolu olmaları yatağımı vermemi gerektirmez.

Yere yatak yaparım. Kanepe dar ise ayrı kanepelerde yatmalarini rica ederim, bir şekilde ayarlarım. Kendi yatağımı vermek çok saçma.

Siz bu kadar burası sizin eviniz sizin rahatınız önemli modunda olursanız onlar da olur.

Elbette misafirimizi rahat ettirmeli, en güzel ikramlarda bulunmaliyiz ama bir noktaya kadar.

Sen iyi dayanmissin, ben olsam işten gelir evi öyle görsem direk söylenmeye başlarım, eşime de onların yanında bir güzel sinirlenir geçer odama yatarım...hadi onlar bakmadı da sen de mi beni bekledin derim, kaç tane insansınız ben hizmetçi miyim derim...tekrar da kabul etmem evime onları, gelmek isterlerse bahane bul, eşin de cagiracaksa ben arkadaşıma gidiyorum bir güzel agirla misafirini, evi de temizle derim...milletin b*knu temizlemek bana kalmadı derim...durduk yere olmayan görümceme kuruldum iyi mi

Bu nasıl üslup ya hu kendinize gelin. Arkalarından atıp tutacağınıza yüzlerine söyleyin.

Yapacağınızı yapmışsınız zaten bizden ne istiyorsunuz tam olarak. Dert geçmiş gitmiş yani
O kadar çok şey yaptılar kiii artık bende birikti arkadaşım yok kimseye anlatamıyorum görümcemin adını duyayım sinir geliyor napayım burda paylaşmakta buluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…