ben mi abartıyorum

Canım sen abartıyorsun. Anneler çocuğa sürekli ye ye derler; kendisi de onu uyguluyor. Sen normal ye; canını sıkma. Eşin sana söylese sürekli ye ye diye; kayınvaliden de rahatsız olurdu. Sonuçta evini ayıracaksın; son günlerin keyfini çıkar.

eee desin anlamadım ne varki bunda..

siz niye rahatsız oldunuz.belki annesine ilgisini böyle gösteriyordur.

ya bişe yok tabiki de rahatsız falan değilim açıkca yazdığımı düşünüyorum. yediğini gördüğü halde devamlı demesi ve her seferinde demesi birde deme şekli beni alınganlaştırıyor

ya banada demesi tabiki karşındakininde zorua gider ne bileyim sofrada herkes eşit doyumunu bilir insan sürekli bir kişiye devamlı ye denmesi hani bir yere gidersin çekinirsinde çekinme ye der gibi ne bileyim canımı sıktı belki de abarttım evet zaten çok zor günler geçirdim hemde çok evime bi geçseydim hayırlıca

ya bişe yok tabiki de rahatsız falan değilim açıkca yazdığımı düşünüyorum. yediğini gördüğü halde devamlı demesi ve her seferinde demesi birde deme şekli beni alınganlaştırıyor

takma be canım..

alınacak bişey yok bence insan doyduğu kadar yer..
sen niye yemeyeceksinki boşuna huzursuz etme kendini

bunda kafaya takılacak birşey yok ki canım annesine ye desin ne olacak ki
sen keyfine bak ne kadar istiyorsan o kadar ye

Aman takmayın , evinize geçersiniz bu durumu unutursunuz.
Eşiniz annesini şımartmak istemiş, sizede hoş olmasada espri yapmış.
Huzur bozmaya değmez.

sizde eşinizle kayınvalidenizle sorun yaşamak için bahane arıyorsunuz sanırım

Abartıp abartmadığınızı bilemem.

Mesela benim annem yaşlı kilosu normal, normal ama iştahsız ve abur cubura meraklı :) İştahsız derken hamburger pizza vs yesin ama etli sulu yemek yemesin yada yemek dolapta durur yemez tost yapar yer vs.

Bende hep karın doyurmak ayrı beslenmek ayrı derim.

Yani bizde de sürekli ne yedin diye bir konu vardır. Öğlen gene beni dinlemeyip tost vs yediyse akşam mutlaka et ve salata yedirtirim kavga gürültü içinde, mideme karışma der ama karışırım.

Belki eşinizde annesinin onun yanındayken en azından akşamları ne yediğinden emin olmak istiyor.

yok canım seninkiyle alakası yok ben pek anlatamadın neyse geldi geçti zaten canım sıkılmıştı paylaştım

Sanirim hamilesiniz:)

Merak etmeyin gecer, bugünlerde biraz fazla alingan olmaniz normal.
Bahsettiginiz durumda alinilacak herhangi birsey yok.
Takmayin böyle seyleri kafaniza.

bir sorun yok annesine böyle demesinde..siz fazla alınganlık yapmışsınız..aynı evde yaşadığınız için belki sizin rahat etmeniz açısından eşinizin tam tersi size demesini beklersiniz ama eşinizde ailesinin yanında olduğu için annesinin gönlünü hoş tutmak istiyor da olabilir..

Sanirim hamilesiniz:)

Merak etmeyin gecer, bugünlerde biraz fazla alingan olmaniz normal.
Bahsettiginiz durumda alinilacak herhangi birsey yok.
Takmayin böyle seyleri kafaniza.

yok canım hamile değilim ama 8 aylık bebeğim var lohusalık döneminde sıkıntılar yaşadım hemde bi hayli ve hala devam ediyor onların vermiş olduğu bi etki galiba

galiba beni en iyi anlayan siz oldunuz bende sizin demek istediğinizden bahsetmiştim aslında ama arkadaşlar sanki kıskançlık yapıyorum gibi algıladılar yoksa ana gibi yar bulunmaz

sureklı her yemekte öyle dese valla bende sınır olurum..
benım kocamda bazen yapar bunu..ama annesınede yapar banada..
hep kendı yemegının ıyı yerlerını bızım yememızı ıster..onun amacı farklı yanii..
ama sızın durumunuzda sankı kadın sızden cekınıyorda,yıyemıyor gıbı..
yanı aslında yıyor ama oglunun ona karsı muamelesı bu sekılde..
bu durumda bende rahatsız olurum..madem oyle ben kalkım rahat rahat yenılsın yemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…