- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
merhaba arkadaşlar ya içime oturan bi konu var acaba ben mi abartıyorum fikirlerinizi almak i
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee desin anlamadım ne varki bunda..
siz niye rahatsız oldunuz.belki annesine ilgisini böyle gösteriyordur.
Canım sen abartıyorsun. Anneler çocuğa sürekli ye ye derler; kendisi de onu uyguluyor. Sen normal ye; canını sıkma. Eşin sana söylese sürekli ye ye diye; kayınvaliden de rahatsız olurdu. Sonuçta evini ayıracaksın; son günlerin keyfini çıkar.
ya bişe yok tabiki de rahatsız falan değilim açıkca yazdığımı düşünüyorum. yediğini gördüğü halde devamlı demesi ve her seferinde demesi birde deme şekli beni alınganlaştırıyor
takma be canım..
alınacak bişey yok bence insan doyduğu kadar yer..
sen niye yemeyeceksinki boşuna huzursuz etme kendini
merhaba arkadaşlar ya içime oturan bi konu var acaba ben mi abartıyorum fikirlerinizi almak istiyorum. Konuya gireyim sofra kurulunca yemekte ne varsa eşim annesine devamlı ye anne diyor bir süredir biz annesinin evindeyiz kendi evimize geçeceğiz mesela örnek verilecek olursa; pide almıştı sıcak sıcak annesine ye al diyor banada şakasına sen bayat ekmek ye diyor, kusura bakmayın açıkca yazıyorum ama kanat kızarttık mesela annesine al al ye diyor kadın çekinmiyor kilosu gayet iyi zaten kendi evi çekinecek bi durum yok yani bende üzerime alınıyorum ki acaba ben çokmu yiyorumda sürekli kadına ye ye diyor bu herşeyde böyle bende çok az yiyorum bu söylemlerinin üzerine böyle işte...
sizde eşinizle kayınvalidenizle sorun yaşamak için bahane arıyorsunuz sanırım
Desin ne olacak
İnşallah ilerde de sizin çocuğunuz sizi böyle düşünür
Abartıp abartmadığınızı bilemem.
Mesela benim annem yaşlı kilosu normal, normal ama iştahsız ve abur cubura meraklı :) İştahsız derken hamburger pizza vs yesin ama etli sulu yemek yemesin yada yemek dolapta durur yemez tost yapar yer vs.
Bende hep karın doyurmak ayrı beslenmek ayrı derim.
Yani bizde de sürekli ne yedin diye bir konu vardır. Öğlen gene beni dinlemeyip tost vs yediyse akşam mutlaka et ve salata yedirtirim kavga gürültü içinde, mideme karışma der ama karışırım.
Belki eşinizde annesinin onun yanındayken en azından akşamları ne yediğinden emin olmak istiyor.
Sanirim hamilesiniz:)
Merak etmeyin gecer, bugünlerde biraz fazla alingan olmaniz normal.
Bahsettiginiz durumda alinilacak herhangi birsey yok.
Takmayin böyle seyleri kafaniza.
bir sorun yok annesine böyle demesinde..siz fazla alınganlık yapmışsınız..aynı evde yaşadığınız için belki sizin rahat etmeniz açısından eşinizin tam tersi size demesini beklersiniz ama eşinizde ailesinin yanında olduğu için annesinin gönlünü hoş tutmak istiyor da olabilir..