15 senedir o sokakta oturuyor bilmiyorum kisokaktan derken...sokakta mı tanıştılar öyle alenen...
suçlu muyum yanisevince tapusunu vermiyorlar. nikahlansan yine tapusu senin olmuyor.
Sadece doğru mu yanlış mı akıl istiyorumsen kendini normal buluyor musun? yoksa normal olmadığını bilip yardım mı istiyorsun? ben anlamadım. bu da değilse amaç ne?
Benim eşim çıkarken senin yaptığını yapacak ben arkadaşlarımla otururken gelip herkese racon kesecek Allah muhafaza..
Kızla bunu sarmaş dolaş mı gördün ki bu hesap sorma cesaretini gösteriyorsun?
İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.Kiskaniyorum o da bunu biliyor
bak fevrilik iyi değil,kaybedersin15 senedir o sokakta oturuyor bilmiyorum ki
İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
Ama o hiç bir kız yanıma gelemez konuşmam konusamaz demiştiİşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
Kız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyimbak fevrilik iyi değil,kaybedersin
fevri davranabileceğini kestirdiğin bir ortamda olduğunda dur ve gözlemle yargısız bir şekilde...ortamın enerjisine kişilerin davranışlarını hissetmeye çalış ama dediğim gibi yargısız ve sakin...ondan sonra karar ver..
duble suçlusun. suçlu kelimesi az kalır.suçlu muyum yani
hatalısın...alakam yok diyorKız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyim
Biliyorum peki ne yapıcam şimdi nasıl düzelirimduble suçlusun. suçlu kelimesi az kalır.
herkesin kaldırabileceği biri değilsin.
Bana göre kalkıp gitmeli yada soru sorması saçma durduk yere kıza .yani sence dediği doğru ve suçsuz muhatalısın...alakam yok diyor
gördüğüm yerde selam vermem konuşmam demiyor...ortam yapmıyor ki denk gelmiş konuşmuş..doğal değil mi
18yaşınızı merak ettm brz çocukça davranmışsınız
Oncelikle çok kıskanç biriyim .Sevgilimle ayrildigimizi yalan konusunda anlatmistim .Mersindeydim istanbula geldim o da istanbulda .Pişmanım dedi yalvardi affetmedim .Gel bi gorim dedi gitmedim sonra markete diye dışarı çıktım bide ne gorim arkadaşıyla oturuyor başında da bi kız .beni görünce koşarak yanıma geldi dinlemedim kızın yanına gittim nerden tanıyorsun dedim sokaktan dedi selamlasiriz bu işte dedi .ona dönüp bi ton laf sayıp gittim .Önceden bi kız gelmişti yanımıza sokakta bunu Seven o olaydan sonra kız gelemez yanıma zaten gelsede ben giderim demişti söz vermişti .dunde arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum bu dedi ama ben çok kıskancim zaten yalan yüzünden ayrıldık şimdide tamamen mahvoldu.hic bi kız yok derdi bu kız nereden çıktı ben mi abartıyorum olayı lutfrn bi akıl verin bu kız o seven kız değil sokaktan bi başkası
Kaç yaşındasınOncelikle çok kıskanç biriyim .Sevgilimle ayrildigimizi yalan konusunda anlatmistim .Mersindeydim istanbula geldim o da istanbulda .Pişmanım dedi yalvardi affetmedim .Gel bi gorim dedi gitmedim sonra markete diye dışarı çıktım bide ne gorim arkadaşıyla oturuyor başında da bi kız .beni görünce koşarak yanıma geldi dinlemedim kızın yanına gittim nerden tanıyorsun dedim sokaktan dedi selamlasiriz bu işte dedi .ona dönüp bi ton laf sayıp gittim .Önceden bi kız gelmişti yanımıza sokakta bunu Seven o olaydan sonra kız gelemez yanıma zaten gelsede ben giderim demişti söz vermişti .dunde arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum bu dedi ama ben çok kıskancim zaten yalan yüzünden ayrıldık şimdide tamamen mahvoldu.hic bi kız yok derdi bu kız nereden çıktı ben mi abartıyorum olayı lutfrn bi akıl verin bu kız o seven kız değil sokaktan bi başkası
zor düzelirsin, senin yapın bu.Biliyorum peki ne yapıcam şimdi nasıl düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?