Ben mi abartıyorum ?

Sadece doğru mu yanlış mı akıl istiyorum

15 senedir o sokakta oturuyor bilmiyorum ki
bak fevrilik iyi değil,kaybedersin
fevri davranabileceğini kestirdiğin bir ortamda olduğunda dur ve gözlemle yargısız bir şekilde...ortamın enerjisine kişilerin davranışlarını hissetmeye çalış ama dediğim gibi yargısız ve sakin...ondan sonra karar ver..

İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
İşte kıskandığın şey ne,onu soruyoruz.
Her kızı sevgilini elinden alabilecek potansiyel tehlike olarak görüyorsan kendine güvenin hiç yok ve acil psikoloğa gitmelisin.
Ama o hiç bir kız yanıma gelemez konuşmam konusamaz demişti

Kız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyim

Kız arkadaşımın yanına geldi brnde bi soru sordum dedi kız da selamlasiyoruz tanıyorum diyince kıskandım o hiç bi kızla alakam yok diyordu diye .şimdi hatalı miyim
hatalısın...alakam yok diyor
gördüğüm yerde selam vermem konuşmam demiyor...ortam yapmıyor ki denk gelmiş konuşmuş..doğal değil mi

Tam anlayamadım ama. Anladıgım kadarıyla baska kızlar var etrafında , Yalan söylediyle bi konu hakkında konu ne olursa olsun. Hep söyler. Tecrübeyle Sabittir. Unutmak Zor olur.. Ama sana tavsiyem daha fazla şey yaşamadan bırak gitsin. Unutmanı güçlendirecek kadar anı biriktirme.

Kaç yaşındasın

Sonra ki yorumlarda gördüm 18 mişsin.Büyüyünce,bir erkeğin bir kızla konuşmasının normal insani ilişkiler boyutunda olduğunu anlarsın.

Biliyorum peki ne yapıcam şimdi nasıl düzelirim
zor düzelirsin, senin yapın bu.
şimdi şansına buna rastgelmişsin de başkasına aynısını yapamazsın.
gidip hiç tanımadığın bir kıza hesap soramazsın, eğer yanında erkek arkadaşın varsa muhatabın odur senin.
senin gibi birini bir gün evirip çevirip döver senden fena bir kız

Niye kendinizi bu kadar küçük düşürürsünüzki kıza hesap sormak filan çok basit davranışlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…