Ben mi abartiyorum ?

Iam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
22
1
1
Merhaba hanimlar
Uzun zamandir takip ediyorum bende burayi, bu sefer kendime fikir istiyorum. Ben 8yillik evliyim. Cocugum yok. Bu 8yil icerisinde geri donup baktigimda esimle ne fikir olarak ne ortak zevk olarak hicbir seyimiz yokmus bunu goruyorum. Evde oldugum icin kendime ugraslar bulmaya calisiyorum fakat bir turlu olmuyor. Isten geldiginde sohbet muhabbet istiyorum. Ama yok. Hic mi bir insanin cani sikkin yada moralinin bozuk oldugu bir gun olmaz? Hic benimle boyle seylerini paylasmaz mesela. Gitmek istedigim yerler olur o gitmek istemez. Halbuki ben ona her yere eslik ediyorum. Bunu sordugum zamanda ''gelme ben seni zorla mi goturuyorum" diyor. Cevap bu mu olmali? Kendi arkadas cevresiyle butun ortamlarina ayak uydurur ama ben gidelim dedigim zaman yok ya da bakariz deyip arada kaynatiyor hep. Ben de bir hanim olarak esimle vakit gecirmek istiyorum esimi yanimda istiyorum. Ilgi alaka guzel bir iltifat desen zaten yok. Ve artik cok yoruldum hep hayal kirikligi hep. Ben niye umursamaz olamiyorum bu kadar? Nasil bas edicem bilmiyorum.

Evlilik terapistine mi gitseniz?yanlış anlamayın çoğu erkek gibi biraz odunumsu bir yapıda galiba eşiniz. Biraz yontulmaya ihtiyacı var gibi.

Evlilik terapistine mi gitseniz?yanlış anlamayın çoğu erkek gibi biraz odunumsu bir yapıda galiba eşiniz. Biraz yontulmaya ihtiyacı var gibi.

Teklif ettim ama istemiyor. Bir sorun yok benim icin diyor. Ben rahatsizim ama bu davranislarindan diyorum. Bu kadar bencil olamazsin desemde ben buyum diyor. Cevap verecek cumle bulamiyorum artik.

Terapist eğer giderse eşiniz en mantıklısı. Şikayetleriniz dövüyor, aldatıyor, aç bırakıyor gibi çözümü sabit olan şeyler değil. Sizin durumunuzda kimse çıkıp da boşan şekerim demez umarım.

Sonuçta ikili ilişkilerimiz için çaba harcamamız gerekiyor.
Eğer terapiste gitmek istemezse, siz kendiniz bireysel yardım alın ve neler yapabileceğinizi önerin.

Yakınmakta çok haklısınız. O çok klasik laf var ya çiçekler bile solar susuz, ilgisiz kalmış insan ne yapsın, kadın ne yapsın...

Terapist eğer giderse eşiniz en mantıklısı. Şikayetleriniz dövüyor, aldatıyor, aç bırakıyor gibi çözümü sabit olan şeyler değil. Sizin durumunuzda kimse çıkıp da boşan şekerim demez umarım.

Sonuçta ikili ilişkilerimiz için çaba harcamamız gerekiyor.
Eğer terapiste gitmek istemezse, siz kendiniz bireysel yardım alın ve neler yapabileceğinizi önerin.

Yakınmakta çok haklısınız. O çok klasik laf var ya çiçekler bile solar susuz, ilgisiz kalmış insan ne yapsın, kadın ne yapsın...

Benim hoslandigim seylerden hoslanmiyor. Bende ikimizinde fedakarlik yapmasi gerektigini soyluyorum. Ben heryere eslik ederken sen neden yanimda degilsin diyorum ama malesef konus konus bos. Ha duvara konusmusum ha yere konusmusum. Suan konusmak istemoyorum yada kendi kendine dert ariyosun deyip cekiliyor.

Calismiyorum malesef. Turkiyedeyken calisiyordum ama yurtdisindayiz suan.burda calisma imkanim yok. Onun isi icin geldik

o zaman farklı çıkış yolları bulmalisiniz...ben de yurt disinda yasadim anliyorum sizi...eger maddi durumunuz var ise dil kursuna gidin...hem diliniz olur hem de bu sayede ileride belki işe girer ekonomik özgürlügünüzü elde edersiniz..daha cok sesiniz cıkar...

Hiç ugrasmamasinin sebebi kaybetme korkusunun olmamasi...acaba o korkuyu yasatma ihtimaliniz var mi...ancak o zaman çaba sarfeder...

insanlar evlılıgın ne oldugunu cogu zmaan unutuyor :işsiz:

''gelme ben seni zorla mi goturuyorum" bu ne demek yahu ?
sızde gıtmeyın artık . onun ıstedıgı seylerı yapmayın
neden yapmıyorsun dedıgınde "zorundamıyım ? " dıyın .:sinirli:

o zaman farklı çıkış yolları bulmalisiniz...ben de yurt disinda yasadim anliyorum sizi...eger maddi durumunuz var ise dil kursuna gidin...hem diliniz olur hem de bu sayede ileride belki işe girer ekonomik özgürlügünüzü elde edersiniz..daha cok sesiniz cıkar...

Dil kursuna gittim. Ekonomik olarak zaten bi kisitlama yok.cok sukur sunu alayim desem alma etme demez ama ben esimle biseyler paylasmak istiyorum. Onunla hem arkadas olabilmek hem dost hem es olmak istiyorum. Bazi seyleri yaparke ikimizde zevk alalim eglenelim istiyorum. Ruhen acım bazi seylere

Hiç ugrasmamasinin sebebi kaybetme korkusunun olmamasi...acaba o korkuyu yasatma ihtimaliniz var mi...ancak o zaman çaba sarfeder...

Kesinlikle kaybetme korkusu yok. Bunu da soyledim. Minnetin yok beni kaybetmekten korkmuyorsun bile diyorum. Benim kimseye minnetim yok ogrenemedinmi hala diyor. Bazen inat konustugunu dusunuyorum ama inanin ne cevap vericem kalakaliyorum oyle

Byle odunlara gıcık olyorum ya madem senı yok sayacaktı neden aldı??? Hıc brsey paylasmayacaktı da neden evlendı tek kıısılık hayatına devam etseydı de senın gunahına grmeseydı... bence knus bı srun mu var benı ıstemyrmusun falan de eger tutusmazsa cık gıt bu adamı bırak ya byle hayat mı gecer

• Beğen
Reactions: Iam
insanlar evlılıgın ne oldugunu cogu zmaan unutuyor :işsiz:

''gelme ben seni zorla mi goturuyorum" bu ne demek yahu ?
sızde gıtmeyın artık . onun ıstedıgı seylerı yapmayın
neden yapmıyorsun dedıgınde "zorundamıyım ? " dıyın .:sinirli:

Ben de yapmazsam bu sefer herkes kafasina gore takilir. Evliligin hayati paylasmanin ne anlami varki o zaman. Bunu cok denemek istiyorum ama onun kadar umursamaz olamiyorum iste

Ben de yapmazsam bu sefer herkes kafasina gore takilir. Evliligin hayati paylasmanin ne anlami varki o zaman. Bunu cok denemek istiyorum ama onun kadar umursamaz olamiyorum iste
yapmadıgın ıcın zaten kafasına gore takılıyor ya:KK14:

• Beğen
Reactions: Iam
Byle odunlara gıcık olyorum ya madem senı yok sayacaktı neden aldı??? Hıc brsey paylasmayacaktı da neden evlendı tek kıısılık hayatına devam etseydı de senın gunahına grmeseydı... bence knus bı srun mu var benı ıstemyrmusun falan de eger tutusmazsa cık gıt bu adamı bırak ya byle hayat mı gecer

Fazla konusunca da gercekten boguyormuyum diyorum kendi kendime. Ama biseyleri duzeltmeye calisiyorum ama yok yok. Ailemde sizin gibi dusunuyor ama iste kararsizlik cok kotu.

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Flört dönemi nasıldı? Sonradan olduysa problem var birşeylerde ama hep böyleydiyse yapacak birşey yok, adamın karakteri bu. Ya katlanacaksın ya da çocuk yok zaten deyip huzur bulduğun yerler arayacaksın adamı bırakıp. Mutsuz olduğun bir yerde durmanın alemi yok.

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Flört dönemi nasıldı? Sonradan olduysa problem var birşeylerde ama hep böyleydiyse yapacak birşey yok, adamın karakteri bu. Ya katlanacaksın ya da çocuk yok zaten deyip huzur bulduğun yerler arayacaksın adamı bırakıp. Mutsuz olduğun bir yerde durmanın alemi yok.

Hep boyleydi.geriye baktigimda neden goremedim bunlari diyorum bazen. Yorgunum inanin. Ne yapmam gerektigine karar veremiyorum :(

Hep boyleydi.geriye baktigimda neden goremedim bunlari diyorum bazen. Yorgunum inanin. Ne yapmam gerektigine karar veremiyorum :KK43:

Bu adamı seviyor musun yoksa boşansam millet ne der, daha mutsuz olurum, bu adama alıştım, böyle kör topal idare ederim mi diyorsun? Önce bunun ayırımını yap. Bu adam hep böyleyse düzelmez, ya mutsuz mutsuz bir adamın zoraki karısı olarak yaşayacaksın ya da tekmeyi basıp birkaç ay mutsuz olup sonra kendine gelecek ve hayatına sıfırdan başlayacaksın.

Yaşın kaç bu arada?

yani tabi gitmek istemiyorsa biraz zor.
Hep boyleydi.geriye baktigimda neden goremedim bunlari diyorum bazen. Yorgunum inanin. Ne yapmam gerektigine karar veremiyorum :KK43:

Ortada ciddi bir sebep yoksa boşanacak halin yok ama sevgim bitti diyorsan da yapacak bir şey yok tabi. Kendi haline bıraksan biraz. Belki inatlaşmıştır seninle ısrarcı olunca.kaçan kovalanır demişler biraz da sen ilgilenme. Belki anlar kıymetini.

Back
X