- 8 Mart 2020
- 860
- 2.488
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlamadımBalık gelinlik sana daha iyi gider ama A kesimde kusurları örter ikisinden birini seçelim aşko
İlişki üzerine yorum yapıyoruz yanlız yazdın senBalık gelinlik sana daha iyi gider ama A kesimde kusurları örter ikisinden birini seçelim aşko
bak bu kısım baştan sonasiz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,
Deyim olduğunu biliyorum ama bir şey düşünmediğin kızla niye görüşmek istersin dedim diye bunu demesi ayıp.bak bu kısım baştan sona
Yaşın biraz büyüyünce anlarsın ama iletişim böyle bir şey değil
Ay bir de söylemeden edemeyeceğim at gözlüğü ile bakmak bir deyim, hakaret değil
Manipülasyon, genelleme ,küfür, birbirini eleştirme ..
bir günde evlenip boşanmışsınız hem de de çekişmeli
İyi de sorduğunuz soru da abes, dediğinde biraz haklıDeyim olduğunu biliyorum ama bir şey düşünmediğin kızla niye görüşmek istersin dedim diye bunu demesi ayıp.
O da onu dedi aslında ama vakit ayırmayan bahane üreten biriydiİyi de sorduğunuz soru da abes, dediğinde biraz haklı
Yani bir gün konusmussunuz ve bir şey düşünmediğini istemediğine karar vermiş
Hiç konuşmadan bunu bilemez ki?
Bazen insanlar 2.03 ay flört edip birbirini tanımaya çalışıyor, sonra sevgililik süreci oluyor atıyorum onu da geçerseniz evlenmeden önce bir nişanlılık dönemi var.
pat diye bir günde ben bununla evleneceğim ya da seveceğim diye karar alınamaz ki
Çok anlam yüklemişsiniz
Dünden beri görüşüyorsunuz ama bir şey düşünmüyorum demesi sizi şaşırttı ve trip mi attınız.Herkese yapışmayın bi biraz duruşunuz olsunHerkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
24 saatte bu noktaya gelindiyse vallahi tebrik ediyorumEvet maalesef kendisi akrep burcu olduğum için böyle kindar ve kuruntulu olduğumu dedi
E takıntılısın işte baksana.Kuruntulu dediğine taktım çocuğa değil
Orada abarttım ama önceliği de gün içinde ben değildim.çocuk ışık hızıyla kaçmış.
1 gün konuştuğun yüzünü bile görmediğin insana sevgilinmiş gibi hesap sorarsan kaçar tabi.
neymiş günaydın mesajına cevap vermemiş..
bu her sabah günaydın mesajı ritüelini kim çıkardı acaba.. siz sanıyorsunuzki cep tel/internet icat edilmeden önceki nesil hep görücü usulü evlendi.
iletişim böyle birşey değil.