Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar ben bugün arkadaşlarımla avmdeydim erkek arkadaşımda annesiyle geldi avmye annesi kuaföre gitti benim yanıma geldi o da d&r a gidelim dedim yok gitmeyelim arkadaşım var orda dedi niye gidelim ne var sanki dedim gitmeyelim dedi peki dedim sonra aradım tekrar geleyim defter bakalım dedim yok gelme dedi peki dedim ağlamaklı oldu sesim gel ben D&Rdayım ded gittim bir kız çalışan var ona diyor ben senin kitap aldığını görecek miyim yanlarına gidip merhaba dedim kız bana da merhaba dedi sonra sevgilime buraha her geldiğinde kulaklık alıyorsun kitap al niye kitap okumuyorsun ben çok okurum allah bana senin kitap okuduğun günleri gösterir mi ben sana takılıyorum ama samimiyetten kızmıyorum sana diyor gülüyor sürekli ben hiç bozuntıya vermeden dinledim gülümsedim ama sinir oldum ne bu samimiyet yani. Kız en son giderken dedi bana kızmadın demi sana takıldım diye ben samimi olduğumuz içn takıldım sana erkek arkadaşım da yok ya niye kızayım dedi güldü. Bende dedm arkadaşın bu muydu beni göstermek istemediğin dedi yok sonra başka bir erkek çalışanla tanıştırdı arkadaşım dedi bende nazikçe merhaba dedim sonra orda kalmak istemediğim için kızlar beni bekler ben gideyim görüşüriz dedim gittim. Ama o kıza da o kıza o samimiyeti veren sevgilime de çok sinir oldum.

Nereye uçtun konu sahibesi
Yoksa artık noktalama işaretleri kullanmayarak okuyanların akıl sağlığıyla oynamak da banlanmaya sebep mi, lütfen olsun çünkü

Birkaç kısmı anlamadım bile.
Anladığım şey erkek arkadaşınızın o kızla samimiyetini görmenizi istemediği için oraya gitmek istemediği, ki bu iyiye işaret değil.
Bir de defter alalım dediniz o da reddetti diye sesiniz ağlamaklı oldu öyle mi

Su aglamakli ses konusu istemeden güldürdü. sevgiliniz abartmayi sevdiginiz icin o kizla samimi oldugunu görmenizi istememisdir. Haksiz da degil

Defter defter olalı böyle eziyet görmedi

O ne dedi bu ne dedi
O dedi bu dedi
Kafamda Ceza rap yapıyor şu an :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…