Ben mi alınganım acaba siz olsanız ne yapardınız

bebeğin var seninde vaktini bebeğinle geçiriyorsun.

çok teşekkür ederim bencede marifet güçlü bir kadın olarak ayakta durmak.

eşim onlar yokken çok iyi benim elim ayağım oluyor. orqaya gidince bambaşka birine dönüşüyor

bende vericem artık ağızlarının payını oh ne iyi etmişsiniz ağzınıza sağlık

eşim onlar yokken çok iyi benim elim ayağım oluyor. orqaya gidince bambaşka birine dönüşüyor

ay bu cok tanidik,
benim esim de boyleydi.
Resmen adam fabrika ayarlarina donuyor

Farkindaligini artirmanizi oneririm.
Yani tamam, o da oyle gormus, oyle buyumus,
ailesinin yanina gidince de yine ayni eski kulturune geri donuyordur (istemeden belki bilemem).

ama 21. yuzyilda oldugumuzu ara ara hatirlatmakta fayda var bu ataerkillere.

Hoşçakal demeden ayrılırsanız bu kötü insanlardan komple kurtulmuş olursunuz. En iyisi de bu olur. Ama küçük prensleri başınıza iş çıkarır mı bilemem.

Böyle insanlarla sık görüşmeyin derim , her lafınızdan mana çıkarıyorlar, ayrıca eve misafir gelenden iş beklenmez...

Zaten yemek bulaşıkları çay bulaşıklarını beraber yıkıyoruz süpürgede yaptım iki gün . Ama ben dip bucak temizlik yapamam kendi evimle ilgilenemiyorum yoğun bi iş hayatım var
Ben evi bile supurmem .Sadece masayı kurar ve tabakları kaldırırım.o kadar .Elle yıkanacak bulaşıkları bile yikamam .Zamanında dip bucak temizlik de yaptım .Tepeme çıktılar .Bunlara yapsan da yaranamazsin zaten .Hep fazlasını isterler .Ne gerek var ki.Benimkiler de öyle .Görümce de aynı .Anasına hizmetçilik yapayım istiyor .Çektim elimi ben de .Görümce evi supururken ben de ayağımı uzatip yatıyorum çok güzel oluyor valla sen de dene

Hep diyorum. Akıllı olup onların kahrını çekeceğime, deli olup dünya benim kahrımı çeksin. Aynen bende zamanında yaptım ama yapmayınca sorun oldu. Şimdi bende sizin gibi davranıyorum. Eşime dedim bundan sonra ben böyleyim. İsteyen çeker istemeyen çekmez Abisine tek gidiyor genelde çocukları alıp utanıyor mu benden acaba artık

Kayinvaliden Hasta değilse çok yaşlı değilse kendi işini kendi yapsın .
Sen anca yardım amaçlı çay servisi olur, sehpa çıkarma vs olur yardım edersin nezaketen.

Gorumcen birsey derse de he canım ben bilmem sen bilirsin . O yüzden sen yap ben yerim deseydin

Ben her gittiğimde elde bulaşık yıkıyorum süpürge ortalık toparlama yapıyorum daha fazlasını istiyorlar çay servisi vs de yapıyorum . Kv 55 yaşında hasta değil . Sürekli hareket halinde dinlenmiyor sonra yoruldum diyor

Aynen öyle hep fazlasını isterler ama düzgünce tavır takınmadan söylese zaten yapardım da , ahahah en iyisi bende öyle yapim

Ben her gittiğimde elde bulaşık yıkıyorum süpürge ortalık toparlama yapıyorum daha fazlasını istiyorlar çay servisi vs de yapıyorum . Kv 55 yaşında hasta
Kusura bakmayın da siz hizmetçi olmuşsunuz. Tamam anneye babaya yardım edilir ama her gittiğinizde bu kadar iş yapıyorsanız oraya gitmek nasıl istiyorsunuz? Ayrıca eşiniz sizin anneniz babanıza yapar mı bunları?

Kızlarrr kv aradı haftasonu iyi bakmadım mı sana hiç aramadın ya diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…