Ben mi alınganım acaba siz olsanız ne yapardınız

Tövbe Estağfirullah ben böyle tiplerle benzer bir muhabbete girmiştim ama kazanan ben oldum Hayır arkadaşım hazır al el yapımı yap yani anlamıyorum şu tripleri birde sipariş veriyorlar. Kayınpeder yapsın madem ben her şeyimi yapıyorum demek kolay Bizim sülalede de çok atıp tutan ama daha ne baklavasını yedim ne de yemeklerini sadece yapıyorlar sözde hayır yap yapma önemli değil de neyin kıyaslaması bu? Bizde tarhana meşhurdu kahvaltıda bile içerler annem tarhana, salça, reçel, peynir, zeytin, sütç..... aklına gelebilecek her türlü şeyi kendi eliyle yapar hazır yok denecek kadar azdır kendisini kutluyorum bu konuda fakat ben diyorum zeytini hadi neyse yapabilirim ama tarhana yapamam uğraşsam bile sonuç felaket olur ki sen severek yapıyorsun ben yoğurma kısmında bile isyan ettim diyorum oradan yengem çıkıyor '' eee kocan ne iççek o zaman yapmazsan '' diyor sanki ben yapmasam tarhanasız ölecek Şehir tarhana kaynıyor zaten. Herkes bildiği sevdiği işi yapsın geçsin neyin artisliği bu acaba

Henüz evli değilim ama bu görümcelerin kendi annelerinin evinde atom karıncaya dönüşme modları çok komik ayy gitme valla bunları çekeceğine bayramda seyranda yeterli
Siz görümce olmayacakmısınız:)

Görümceyim ama kendi annemin evinde de böyle değilim annem kimseden bir şey beklemez
Hep kendimizde öyle olur
Melek gibidir annemiz
Çok iyi görümceyizdir
Etliye sütlüye karışmayan eltiyiz
Peki kim bu bdv nin konularına malzeme olan çarlistonlar

Hep kendimizde öyle olur
Melek gibidir annemiz
Çok iyi görümceyizdir
Etliye sütlüye karışmayan eltiyiz
Peki kim bu bdv nin konularına malzeme olan çarlistonlar
Hahahaha ay haklısınız ama gerçekten düşünüyorum yengemle hergün görüntülü konuşuyoruz saatlerce annemin evinde de yani temizlik falan yapmıyoruz rutin şeyler dışında ama haklısınız kim bu bdvnin konularındaki

az önce kayınvalide aradı off hiç konuşasım gelmedi görümcemlerde gece yola çıktılar hiç te sormadım vardınız mı diye kendi yazmış gruba geldk dye bişey yazmadım.. içimden gelmiyor çünkü

ayrıca eşim hala konuşmuyor benimle
Konuşmasın ..konuşunca "herkes görevini bilecek " diyen adamla ne konuşacaksın ki?! Ayın 15 inde yap bir hazır baklava yufkası ile fındıklı cevizli baklava..oturun yiyin akşam..hanım senin maaşı bana havale etsen veya X ödemeyi yapsan artık demesini bekle..derse "herkes görevini bilecek arkadaş ..Ev yapımı baklava yemek isteyen adam evin nasıl geçineceğini de kendisi düşünecek" dersin..demezse kendine altın küpe alırsın

ay ben her baklavayı bile yiyemem yapmakta zor gelir hazır alır koyarım önüne :)

ay ben her baklavayı bile yiyemem yapmakta zor gelir hazır alır koyarım önüne :)
Benim bir tanıdığım pastahaneden aldığı kurabiyeyi poğaçayı fırın tepsisine dizer..misafir gelince servis tabağına fırından koyar..eline sağlık diyene de afiyet olsun der dünya senin benim gibi yalansız dolansız olduğu gibi davranan insanlar için çok acımasız Sen en iyisi birşey yapmadan bekle..sonuçta maaş günü dediğine ne kaldı

muhteşemi tıkladım çünkü çokta güzel ağızlarının payını vermişsin , ağzına sağlık ,
mümkünse uzun birsüre ne git nede gel ,
kv bizde nezaman yemek yese kesene bereket oğlum der, 1-2-3 baktım olacak gibi değil
bende çalışyıroum haa hemde oğlundan daha stresli işim benımde paran giriyor bu eve dedim ama sert bi şkilde ,

heee heeee dedi gülerek ama bozuldu , birdahki sefere kesenize bereket demeye başladı ,

bunları ısırmazsan adam olmuyorlar,

Yapınca arayınca götürünce alınca çok iyi çok hanım hanımcık çok iyi gelin ama bunların hiçbiri olmayınca ayran içtik ayrı mı düştük gitti yattı iş yapmadı gelmedi vs vs köle arıyorlar

Bizi insan yerine koymazlar çünkü sert olunca da bu kız çok değişti oluyor

oy oy oy,
en cok esine kizdim konuda, gorumceye degil de.

gelinin oturmasi herkese batiyor ya, cok sinir bozucu bir sey bence.

ben sahsen ilk evlendigim yillarda kayinvalideme gittigimde hep o sehirde kendime is guc bulurdum, kuafore giderdim, alisverisi biriktirir orada yapardim falan, yani tum gun evde oturmazdim, yoksa illa bir yerden patlardik. Az gorusunce daha iyi geciyor.

Evdeyim bebeğim var dipkose temizlikten tut su böreği baklava açacak vakit var neden çünkü evdeyim yani hafta da beş altı gün 10 saat stres altında bir kadın bir hafta sonu vae nasıl yapsın yani ben temizlik yemdk zor yetisiyodum binbir planla evi temiz tutuyodum evde yatan kendini çalışanla bir tutamaz hiç umursama valla marifet kimseye muhtaç olmadan güçlü bir kadın olarak ayakta durmak baklava açmak değil diye düşünüyorum eşinde okadar biliyorsa sigorta yapsın şans maaş versin otur yap baklava börek kaynana evine temizlik yoksa konusmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…