- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.773
- 448
- Konu Sahibi berlingoes
-
Tövbe Estağfirullah ben böyle tiplerle benzer bir muhabbete girmiştim ama kazanan ben oldumMerhaba,
kayınvalidemlere geldik onlar kasabada oturuyorlar biz şehirdeyiz. Görğmcemlerde şehır dışında oturuyorlar. Eşiyle birlikte Onlarda geldiler 2-3 gündür beraberiz. Neyse görümcem geldiğinden beri evi toparlıyor o çalışmıyor çocuğuda yok full enerji. Ben yoğun bir işte çalışıyorum ve gerçekten hafta içi mahvoluyorum neyse . Geldiğinden beri dolap siliyor kapı siliyor ama böyle Tripli tripli. Bende süpürge yaptım. Yemeği beraber hazırlıyoruz falan. Tatlı yapıyor şimdi yine tripli. Eşimde sordu ne tatlısı yapıyorsun diye babam tatlı istedi ondan yapıyorum dedi. Az öncede kayınpeder kayınvalide oturuyoruz işte kayınpederimin işi çok rahat yarım gün çalışıyor gibi bişey . TV de midyee baklava çıktı. Off falan yaptık ne güzel görünüyor dedik. Bende dedim ki baba bize gelince ben sana çok güzel bi baklava alayım bizim evin orda yapıyorlar dedim. Bana demesin mi yap almaben her şeyimi kendim yapıyorum dedi tatlımı tuzlu mu dedi. Ben baklavayı yapamam dedim diğer şeyler neyse de dedim. Geleceğime pişman oluyorum haftasonum var bi dinlenmelik demiyorlar ki dinlen yoruluyorsun . Eşimde gelmiş diyor sen ortada dolan iş yapmasan da yapıyormuş gibi yap hazır kıta mı bekliyim napim anlamadım. Ki benim evime geldiklerinde ben onları güzelce ağırlıyorum yani. Görümcmde ayrı ayar oluyorum zaten sanki bana yapıyor temizlik babasına annesine yapıyor
Neyse sonra kayınpeder ben her şeyimi yapıyorum diyince bende eşime döndüm dedim ki sen niye babana çekmedin. Hemen kayınvalide çıktı orda çok geç geliyor nasıl yapsın . Dedi
Dünde eşim bana onların yanında diyor ki herkes bişey yapıyor sen ne yapacaksın, beraber yapıyoruz işte dedim. Bende bak herkes bişey yapıyor asıl sen ne yapacaksın dedim. Kayınpeder ordan diyor ki annesi yapar onun yerine . Bende benim annemde benim yerime yapar dedim
Eşim nasıl çalışıyorsa bende aynı çalışıyorum canım çıkıyor
Bu kişilere nasıl davranayım şimdi akşam döneceğiz eve hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum
Siz görümce olmayacakmısınız:)Henüz evli değilim ama bu görümcelerin kendi annelerinin evinde atom karıncaya dönüşme modları çok komikayy gitme valla bunları çekeceğine bayramda seyranda yeterli
Görümceyim ama kendi annemin evinde de böyle değilim annem kimseden bir şey beklemezSiz görümce olmayacakmısınız:)
Hep kendimizde öyle olurGörümceyim ama kendi annemin evinde de böyle değilim annem kimseden bir şey beklemez
Hahahaha ay haklısınız ama gerçekten düşünüyorum yengemle hergün görüntülü konuşuyoruz saatlerce annemin evinde de yani temizlik falan yapmıyoruz rutin şeyler dışında ama haklısınız kim bu bdvnin konularındakiHep kendimizde öyle olur
Melek gibidir annemiz
Çok iyi görümceyizdir
Etliye sütlüye karışmayan eltiyiz
Peki kim bu bdv nin konularına malzeme olan çarlistonlar
Konuşmasın ..konuşunca "herkes görevini bilecek " diyen adamla ne konuşacaksın ki?! Ayın 15 inde yap bir hazır baklava yufkası ile fındıklı cevizli baklava..oturun yiyin akşam..hanım senin maaşı bana havale etsen veya X ödemeyi yapsan artık demesini bekle..derse "herkes görevini bilecek arkadaş ..Ev yapımı baklava yemek isteyen adam evin nasıl geçineceğini de kendisi düşünecek" dersin..demezse kendine altın küpe alırsınayrıca eşim hala konuşmuyor benimle
Konuşmasın ..konuşunca "herkes görevini bilecek " diyen adamla ne konuşacaksın ki?! Ayın 15 inde yap bir hazır baklava yufkası ile fındıklı cevizli baklava..oturun yiyin akşam..hanım senin maaşı bana havale etsen veya X ödemeyi yapsan artık demesini bekle..derse "herkes görevini bilecek arkadaş ..Ev yapımı baklava yemek isteyen adam evin nasıl geçineceğini de kendisi düşünecek" dersin..demezse kendine altın küpe alırsın
Sizin eşinizin kafasi hangi devirden kalmış siz o ailenin hizmetcisi misiniz ?
Benim bir tanıdığım pastahaneden aldığı kurabiyeyi poğaçayı fırın tepsisine dizer..misafir gelince servis tabağına fırından koyar..eline sağlık diyene de afiyet olsun deray ben her baklavayı bile yiyememyapmakta zor gelir hazır alır koyarım önüne :)
Merhaba,
kayınvalidemlere geldik onlar kasabada oturuyorlar biz şehirdeyiz. Görğmcemlerde şehır dışında oturuyorlar. Eşiyle birlikte Onlarda geldiler 2-3 gündür beraberiz. Neyse görümcem geldiğinden beri evi toparlıyor o çalışmıyor çocuğuda yok full enerji. Ben yoğun bir işte çalışıyorum ve gerçekten hafta içi mahvoluyorum neyse . Geldiğinden beri dolap siliyor kapı siliyor ama böyle Tripli tripli. Bende süpürge yaptım. Yemeği beraber hazırlıyoruz falan. Tatlı yapıyor şimdi yine tripli. Eşimde sordu ne tatlısı yapıyorsun diye babam tatlı istedi ondan yapıyorum dedi. Az öncede kayınpeder kayınvalide oturuyoruz işte kayınpederimin işi çok rahat yarım gün çalışıyor gibi bişey . TV de midyee baklava çıktı. Off falan yaptık ne güzel görünüyor dedik. Bende dedim ki baba bize gelince ben sana çok güzel bi baklava alayım bizim evin orda yapıyorlar dedim. Bana demesin mi yap almaben her şeyimi kendim yapıyorum dedi tatlımı tuzlu mu dedi. Ben baklavayı yapamam dedim diğer şeyler neyse de dedim. Geleceğime pişman oluyorum haftasonum var bi dinlenmelik demiyorlar ki dinlen yoruluyorsun . Eşimde gelmiş diyor sen ortada dolan iş yapmasan da yapıyormuş gibi yap hazır kıta mı bekliyim napim anlamadım. Ki benim evime geldiklerinde ben onları güzelce ağırlıyorum yani. Görümcmde ayrı ayar oluyorum zaten sanki bana yapıyor temizlik babasına annesine yapıyor
Neyse sonra kayınpeder ben her şeyimi yapıyorum diyince bende eşime döndüm dedim ki sen niye babana çekmedin. Hemen kayınvalide çıktı orda çok geç geliyor nasıl yapsın . Dedi
Dünde eşim bana onların yanında diyor ki herkes bişey yapıyor sen ne yapacaksın, beraber yapıyoruz işte dedim. Bende bak herkes bişey yapıyor asıl sen ne yapacaksın dedim. Kayınpeder ordan diyor ki annesi yapar onun yerine . Bende benim annemde benim yerime yapar dedim
Bu kişilere nasıl davranayım şimdi akşam döneceğiz eve hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum
Yapınca arayınca götürünce alınca çok iyi çok hanım hanımcık çok iyi gelin ama bunların hiçbiri olmayınca ayran içtik ayrı mı düştük gitti yattı iş yapmadı gelmedi vs vs köle arıyorlarMerhaba,
Bizi insan yerine koymazlar çünkü sert olunca da bu kız çok değişti oluyormuhteşemi tıkladım çünkü çokta güzel ağızlarının payını vermişsin , ağzına sağlık ,
mümkünse uzun birsüre ne git nede gel ,
kv bizde nezaman yemek yese kesene bereket oğlum der, 1-2-3 baktım olacak gibi değil
bende çalışyıroum haa hemde oğlundan daha stresli işim benımde paran giriyor bu eve dedim ama sert bi şkilde ,
heee heeee dedi gülerek ama bozuldu , birdahki sefere kesenize bereket demeye başladı ,
bunları ısırmazsan adam olmuyorlar,
ayrıca eşim hala konuşmuyor benimle
az önce kayınvalide aradı off hiç konuşasım gelmedigörümcemlerde gece yola çıktılar hiç te sormadım vardınız mı diye kendi yazmış gruba geldk dye bişey yazmadım.. içimden gelmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?