- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.538
- 548
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Anca güç topluyorcinselliği pis olarak düşünebileceği benim çıkarımım ama kendisi böyle birşey söylemedi. Sadece pazar günleri sevişiyor o sebeple ben böyle düşündüm
o zaman aklıma şu geliyo, cinsellikle ilgili problemleri var ve böyle bişeyle karşılaşınca geriliyo.Gayet normaldik beraber yemek hazırladık yedik sonra tv izliyorduk şakalaşıyoduk falan normaldi yani her şey.
ama mesela akşamları koltuğun diğer köşesinde otursam olay çıkarır. illa başımı göğsüne koyacağım. ya da mesel beni almaya geldiğinde yanağından öpmesem kocanı öpmedin bile diye trip atar. Haz etmediğini düşünmüyorum benden iğrenmiyor yani konu o değil.Fitne salmak gibi olmasın da bence sizden çok hazetmiyor.
Aklıma Kemal Sunal’ın filmi geldi.Pazartesi sallanır,Salı çarşafa dolanır vs vs vsAnca güç topluyorPazar günleri iyi mi bari?
Valla iyi pıstırmış adam sizi. Kedi besliyorsunuz resmen evde, kendi isteyince sevdiriyor, zorla severseniz cırmalıyor.ama mesela akşamları koltuğun diğer köşesinde otursam olay çıkarır. illa başımı göğsüne koyacağım. ya da mesel beni almaya geldiğinde yanağından öpmesem kocanı öpmedin bile diye trip atar. Haz etmediğini düşünmüyorum benden iğrenmiyor yani konu o değil.
Burada çok net söyleyebileceğim fantezi çamaşırları onda hiçbir etki yaratmıyor giymesen daha iyi diyor. Ben de çok severim süslü püslü dantelli fantezi geceliklerini. Evlenmeden önce bile çeşit çeşit satenlerim olurdu giyerdim. Hatta ona fotoğraf atardım hoşuna giderdi yani. Bi keresinde babydoll giyip oturma odasına gittim güldü alay etti o günden sonra bir daha hiç giymiyorum yani.Tespitlerimi yapacağım.
1. Annesine hala kucuk cocuk gibi bagli erkekler cinsellikte başarısız oluyor. Gunde 4 defa annesini arayan sutten kesilmemis erkekler gibi
2. Cinsel tercihlerin farkliligi
3. Evlendikten sonra karimla seks yapamam diye dusunenler. Bu tipler genelde seksi fuhuş ile karistirir. Fantezi gecelik ve ic camasirlari giyen karisini gorunce bu isi para karsiliginda yapan kadinlardan oldugunu zannederler(bunlar en uzak durulmasi gereken ruh hastalari)
4. Hormonal problemlerin erkeklige b.k sürülmesi olarak görenler.
bu benzetmeyi akşam kendisine ileteceğim ama kendi lafım gibi söyleyeceğim helal edinValla iyi pıstırmış adam sizi. Kedi besliyorsunuz resmen evde, kendi isteyince sevdiriyor, zorla severseniz cırmalıyor.
valla bazen şeytan dürtüyo sinirimden çatır çutur aldatsam mı şunu dye düşünüyorum sonra da tövbe ediyorum. Gençliğim güzelliğim gidiyor. Arkadaşlarımdan göğüslerin çok güzel fiziğin çok iyi gibi bi iltifat alınca bile canım yanıyor.Aklıma Kemal Sunal’ın filmi geldi.Pazartesi sallanır,Salı çarşafa dolanır vs vs vs
Lütfen şunu da deyin, sen kadınların senin gibilere nasıl baktığını bilsen benim elimi ayağımı yalarsın.bu benzetmeyi akşam kendisine ileteceğim ama kendi lafım gibi söyleyeceğim helal edin
Burada çok net söyleyebileceğim fantezi çamaşırları onda hiçbir etki yaratmıyor giymesen daha iyi diyor. Ben de çok severim süslü püslü dantelli fantezi geceliklerini. Evlenmeden önce bile çeşit çeşit satenlerim olurdu giyerdim. Hatta ona fotoğraf atardım hoşuna giderdi yani. Bi keresinde babydoll giyip oturma odasına gittim güldü alay etti o günden sonra bir daha hiç giymiyorum yani.
bu arada ek bilgi olarak kedilerden hiç hazzetmiyor ve benim ofiste iki kedim var. Her fırsatta bununla ilgili laf sokuyor :')Lütfen şunu da deyin, sen kadınların senin gibilere nasıl baktığını bilsen benim elimi ayağımı yalarsın.
Siz sıkışınca buraya gelin, çok güzel fantezilerim var ç.ksüz herifler için. Doğduğuna lanet eder hale gelir.bu arada ek bilgi olarak kedilerden hiç hazzetmiyor ve benim ofiste iki kedim var. Her fırsatta bununla ilgili laf sokuyor :')
şimdi mesaj attım dün boynunu öptüğüm için verdiğin tepki çok kalbimi kırdı yazdım. cevabı aynen size ileteceğim daha iyi anlamanız adınaSiz sıkışınca buraya gelin, çok güzel fantezilerim var ç.ksüz herifler için. Doğduğuna lanet eder hale gelir.
Konu sahibi bahaneler aynı Salako filminde ki gibi.Daha önce de yazdım.Konuşun açık açık.Onun gururunu kırmayayım derken kendi kadınlık gururunuzu kırmayın.Kendinize saygınızı kaybetmeyin.bu benzetmeyi akşam kendisine ileteceğim ama kendi lafım gibi söyleyeceğim helal edin
cevabı " yaa ayy karımm özür dilerim istemeden oldu seni kırmak istemedim ben. yanlış ifade ettim kendimi."şimdi mesaj attım dün boynunu öptüğüm için verdiğin tepki çok kalbimi kırdı yazdım. cevabı aynen size ileteceğim daha iyi anlamanız adına
asiri manipuleci bi adam kocaniz. kendisi normal davranmiyor, siz tepki gosterince de sizi suclu konumuna dusuruyor. siz de ayni seyi yapin ona. hosuna gitmeyen bir sey yapin, tepki hosterince de iliskiyi majvediyosun deyin. bakalim tepkisi ne olacak? opmenize tahammulu yoksa niye evlenmis ki.. tv basinda insan sarilmak ister ne biliym sakalasmak ister esiyle. odunun tekiymisBir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü genel sıradan bir durumda bile bazen böyle sert çıkışları olabiliyor. Üzüldüğümü söylesem hatta söylemeden sessiz sessiz köşemde üzülsem de ilişkiyi mahvediyorsun bana hep küsüyorsun diye beni azarlıyor. Ama dün neden sert tepki verdin diye sorduğumda da inkar ediyor yo sert değildim diye hep inkar üzerine yani
iyi de böyle böyle nereye kadarinanın ben de dokunsal temas insanıyım sevdiğimle dokunarak öpüşerek koklaşarak anlaşırım ama şu an değil dokunmak koltukta yanyana oturasım yok. Akşam eve gidesim yok. ama açık açık konuşsam suçlu ben olacağım için konuyu kendi içimde kapatmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?