BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

cinselliği pis olarak düşünebileceği benim çıkarımım ama kendisi böyle birşey söylemedi. Sadece pazar günleri sevişiyor o sebeple ben böyle düşündüm
Anca güç topluyor Pazar günleri iyi mi bari?

Fitne salmak gibi olmasın da bence sizden çok hazetmiyor.
ama mesela akşamları koltuğun diğer köşesinde otursam olay çıkarır. illa başımı göğsüne koyacağım. ya da mesel beni almaya geldiğinde yanağından öpmesem kocanı öpmedin bile diye trip atar. Haz etmediğini düşünmüyorum benden iğrenmiyor yani konu o değil.

Tespitlerimi yapacağım.
1. Annesine hala kucuk cocuk gibi bagli erkekler cinsellikte başarısız oluyor. Gunde 4 defa annesini arayan sutten kesilmemis erkekler gibi
2. Cinsel tercihlerin farkliligi
3. Evlendikten sonra karimla seks yapamam diye dusunenler. Bu tipler genelde seksi fuhuş ile karistirir. Fantezi gecelik ve ic camasirlari giyen karisini gorunce bu isi para karsiliginda yapan kadinlardan oldugunu zannederler(bunlar en uzak durulmasi gereken ruh hastalari)
4. Hormonal problemlerin erkeklige b.k sürülmesi olarak görenler.

Valla iyi pıstırmış adam sizi. Kedi besliyorsunuz resmen evde, kendi isteyince sevdiriyor, zorla severseniz cırmalıyor.

Burada çok net söyleyebileceğim fantezi çamaşırları onda hiçbir etki yaratmıyor giymesen daha iyi diyor. Ben de çok severim süslü püslü dantelli fantezi geceliklerini. Evlenmeden önce bile çeşit çeşit satenlerim olurdu giyerdim. Hatta ona fotoğraf atardım hoşuna giderdi yani. Bi keresinde babydoll giyip oturma odasına gittim güldü alay etti o günden sonra bir daha hiç giymiyorum yani.

Aklıma Kemal Sunal’ın filmi geldi.Pazartesi sallanır,Salı çarşafa dolanır vs vs vs
valla bazen şeytan dürtüyo sinirimden çatır çutur aldatsam mı şunu dye düşünüyorum sonra da tövbe ediyorum. Gençliğim güzelliğim gidiyor. Arkadaşlarımdan göğüslerin çok güzel fiziğin çok iyi gibi bi iltifat alınca bile canım yanıyor.

Kendi gulunecek haline baksin once. Ne sinir bozucu adam yahu

bu arada ek bilgi olarak kedilerden hiç hazzetmiyor ve benim ofiste iki kedim var. Her fırsatta bununla ilgili laf sokuyor :')
Siz sıkışınca buraya gelin, çok güzel fantezilerim var ç.ksüz herifler için. Doğduğuna lanet eder hale gelir.

Arkadaşlar söylenmesi gereken önemli noktalara değinmişler
Suçluluk psikolojisi içinde olmanıza üzüldüm
Hayır siz alıngan değilsiniz
Eşiniz değişik ve normal dışı
Kendimden ya da çevremden örnek vermeyeceğim ama inanın haftada en az 3 hem dinç hem genç tutar diye yıllar önce duymuştum. Haftada 1 cenaze, hastalık ya da ağır geçen gebelik gibi bir durum yoksa az bile değil özel hayatınız yok demek.

Ama herşeyden önemlisi tavrı size karşı oldukça yaralayıcı. Bence yularda denildiği gibi çocuk düşünmeyin çok uzun bir süre.
Hormonlarına baktırsın psikolog ile görüşsün resmen sizi eziyor

bu benzetmeyi akşam kendisine ileteceğim ama kendi lafım gibi söyleyeceğim helal edin
Konu sahibi bahaneler aynı Salako filminde ki gibi.Daha önce de yazdım.Konuşun açık açık.Onun gururunu kırmayayım derken kendi kadınlık gururunuzu kırmayın.Kendinize saygınızı kaybetmeyin.

asiri manipuleci bi adam kocaniz. kendisi normal davranmiyor, siz tepki gosterince de sizi suclu konumuna dusuruyor. siz de ayni seyi yapin ona. hosuna gitmeyen bir sey yapin, tepki hosterince de iliskiyi majvediyosun deyin. bakalim tepkisi ne olacak? opmenize tahammulu yoksa niye evlenmis ki.. tv basinda insan sarilmak ister ne biliym sakalasmak ister esiyle. odunun tekiymis

iyi de böyle böyle nereye kadar
konuyu kendi içinde kapatarak yani

klişe soru sevgililik nişanlılıkta nasıldı bu arkadaş
1,5 yıllık evlilikte hafta 1 olur mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…