- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Evet boyle adami sevmiyorum diceksiniz keske libidosu dusukler birbirini bulup evlense isteyen kadina sapik muamelesi yapan erkeklere sinir oluyorum. O size bu davranista bulunabiliyorsa sizde onu kirmaktan kavga cikmasindan korkmayin. Hatta bayagi buyuk bir kavga cikartin ki kabullensin sorununa cozum arasin ya da sizi kaybetmeyi goze alsin.Libidosunun düşük olduğunu bile kabul etmez muhtemelen. onun için normal olan bu ben azgın biriyim bence. Açıkça söylemese de böyle olduğu belli. Ha bi de her hafta pazar günleri fix duş aldığı için sevişmeler de pazar gününe ayarlı. Doktora git desem beni sevmiyosun artık beni beğenmiyosun hep memnuniyetsizsin vesaire vesaire başımı şişirir ve yine beni yıldırarak kazanır bu savaşı
Evlenmeden önce farketmediniz mi hiçcinselliği pis olarak düşünebileceği benim çıkarımım ama kendisi böyle birşey söylemedi. Sadece pazar günleri sevişiyor o sebeple ben böyle düşündüm
vay anasini ya. gunde birkac kez.. olmusuz bizAslinda bende orneklendirecektim ama uzulursunuz diye yazmak istemedim. Haftada biri birakin, günde birden fazla kez oluyor diyeyim.
Sunu soyleyeyim ne yasayacaksan dolu dolu cocuk olana kadar yasiyorsun. Sonrasinda uykusuzluk, sessiz olma çabası, sadece yatak odasinda beraber olabilme gibi seylerle rutine biniyor birsure.
Esinizin temastan kacinmasinin sebebi ustunu ortmeye calistigi seyler
Birsure sonra azaliyor tabiikivay anasini ya. gunde birkac kez.. olmusuz biz
şimdi konuştuk verdiği cevaplardan kesitler: boş bulundum ne yapayım, hata yaptığımı kabul ediyorum.ben senin zoulduğunu fark ttim affetirmeye çalıştım ama modun düştüğü için geri dönüşü mümkün olmadı.Deli mi ne. Ben bile sinirlendim. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin anormal olan kendisi
sanmıyorum diycem de belki de öyledir yani bilemiyorum artık ben hiçbirşeyden emin olamıyorumGay olma ihtimali geldi aklıma ama bilemedim.
Paravan evlilik yapmış olabilirmi?
şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyorEvet boyle adami sevmiyorum diceksiniz keske libidosu dusukler birbirini bulup evlense isteyen kadina sapik muamelesi yapan erkeklere sinir oluyorum. O size bu davranista bulunabiliyorsa sizde onu kirmaktan kavga cikmasindan korkmayin. Hatta bayagi buyuk bir kavga cikartin ki kabullensin sorununa cozum arasin ya da sizi kaybetmeyi goze alsin.
Bence bozulduğunuzla alakalı duruş olarak geri adım atmayın . söylensin bağırsın çağırsın aramızı bozuyosun desin. siz duruşu koruyun. konunun vehametini anlasın manipüle olmayın.şimdi konuştuk verdiği cevaplardan kesitler: boş bulundum ne yapayım, hata yaptığımı kabul ediyorum.ben senin zoulduğunu fark ttim affetirmeye çalıştım ama modun düştüğü için geri dönüşü mümkün olmadı.
Affettirmeye çalıştım dediği de beş dk sonra bişeye mi küstün sen demek
OHAAşimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
Libidosu yüksek adam üstünden inmez. Öpünce viyak viyak tepinmez, o an üstüne atlar.şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
Eşiniz duygusuz, kaba ve manipülatör.istiyorsan yapalım diye ters ters sorunca bendeki bütün sevgi ve şevk de kırıldı yok dedim bozuldum biraz. Bu sefer de neye bozuldun diye alaya alıyor sinirleniyor küsüyorum diye bozuluyor
şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
Bunaltmak istemeyecek kadar naif ve düşünceli bir adam onu öptün diye çirkefe bağlamaz.Ay kusura bakmayin buna cok güldüm. Libidosu yuksek olan erkek gogsunu gere gere bunu belli ediyor. Ben bunaltmak isteyenini gormedim, gurur duyulacak bisey olarak görüyorlar bunu
Bunaltmak istemeyecek kadar naif ve düşünceli bir adam onu öptün diye çirkefe bağlamaz.
bilmiyorum ya bana konu sahibi aşırı ötesi abartmış gibi geldiKendi eksikliğinden dolayi ufak bir opucukten bile rahatsiz olup size yansitip suclu hissettirmeye calisiyor. Dusmeyin bu numaraya. Onun opmeye itiraz hakki varsa sizinde sevismemeye itiraz hakkiniz var o zaman. Kaldi ki her tutkulu opusmenin sonunda bile seks olmak zorunda ddegil. Ben sevgimi temas yoluyla hissettirmeyi severim sarilma, opme gibi. Öptüğüm için bana kudurmuş muamelesi yapan adam saglikli ruh haline sahip degildir. Esinizde kendi durumundan rahatsiz oldugu icin buluttan nem kapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?