BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Evet boyle adami sevmiyorum diceksiniz keske libidosu dusukler birbirini bulup evlense isteyen kadina sapik muamelesi yapan erkeklere sinir oluyorum. O size bu davranista bulunabiliyorsa sizde onu kirmaktan kavga cikmasindan korkmayin. Hatta bayagi buyuk bir kavga cikartin ki kabullensin sorununa cozum arasin ya da sizi kaybetmeyi goze alsin.

vay anasini ya. gunde birkac kez.. olmusuz biz

Deli mi ne. Ben bile sinirlendim. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin anormal olan kendisi
şimdi konuştuk verdiği cevaplardan kesitler: boş bulundum ne yapayım, hata yaptığımı kabul ediyorum.ben senin zoulduğunu fark ttim affetirmeye çalıştım ama modun düştüğü için geri dönüşü mümkün olmadı.
Affettirmeye çalıştım dediği de beş dk sonra bişeye mi küstün sen demek

şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor

Bence bozulduğunuzla alakalı duruş olarak geri adım atmayın . söylensin bağırsın çağırsın aramızı bozuyosun desin. siz duruşu koruyun. konunun vehametini anlasın manipüle olmayın.

Bazen benim eşimde o kadar sert olmamakla birlikte bir dakika birşey izliyorum ya da dur nefes alamıyorum falan der ben alınmam hay hay keyfin bilir diyip totomu döner yatarım. 3 5 dakka sonra gelir zaten umursamayın ama tepkinizi gösterin. Kırıcı olmasın.

şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
Libidosu yüksek adam üstünden inmez. Öpünce viyak viyak tepinmez, o an üstüne atlar.

Ay kusura bakmayin buna cok güldüm. Libidosu yuksek olan erkek gogsunu gere gere bunu belli ediyor. Ben bunaltmak isteyenini gormedim, gurur duyulacak bisey olarak görüyorlar bunu

Ay kusura bakmayin buna cok güldüm. Libidosu yuksek olan erkek gogsunu gere gere bunu belli ediyor. Ben bunaltmak isteyenini gormedim, gurur duyulacak bisey olarak görüyorlar bunu
Bunaltmak istemeyecek kadar naif ve düşünceli bir adam onu öptün diye çirkefe bağlamaz.

bilmiyorum ya bana konu sahibi aşırı ötesi abartmış gibi geldi
o anlık öyle bir tepki verilmiş olabilir yani istedir aklı baska yerdedir opulmek istememiştir o an vs
tek bir olay anlatılmış sadece, bu olaya bakılarak hiçbir sonuc çıkmaz gibi
konu sahibi sabahtan beri neden ağlıyor o kısmı hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…