- 13 Ağustos 2017
- 16
- 9
- 16
- 33
- Konu Sahibi Minimalist91
-
Empati yapamiyorum benimki haber vermeden gitsem bile evde bir sey olmasa da disardan soyluyor gayet de mutlu oluyor ama bilmiyorum kaynana da kendince hakli olabilir esim tek gitse sorun yapmazdi o da ama insan gelin geldiginde herhalde daha hazirlik yapmak istiyor :S yani boyle pozitif dusunup alinmamaya calisiyorum suanAyni laflari annem etse nasıl davranacaksam öyle davranirim.
Annemler 5 dk mesafedeler her hafta bi kere ugradigimiz icin kaynanamlara da haksizlik olmasin diye mutlaka haftada bi kere ugramaya calisiyorum yoksa onlar daha uzaktalar ama ayni sehirde olunca mecbur:)Bu kadar sık gitmem ,sıkılırım.
Bizimkiler hep öyle. Bayram kahvaltısına bile beklemezler bazen. Ama bu bayram ben de sokacağım lafı. Beklemeyeceklerse çağırmasınlar. Gider babamın evinde yaparım. Atarlandım bak , nerden geldim ben buralaraAlıncak bir sey yok ya sen de sakaya vursaydın.
Benim kaynana bizi yemeğe davet etmişti, gittiğimizde onlar yemeklerini yemişlerdi bak o aklıma geldiNeler neler var bosver.
Empati yapamiyorum benimki haber vermeden gitsem bile evde bir sey olmasa da disardan soyluyor gayet de mutlu oluyor ama bilmiyorum kaynana da kendince hakli olabilir esim tek gitse sorun yapmazdi o da ama insan gelin geldiginde herhalde daha hazirlik yapmak istiyor :S yani boyle pozitif dusunup alinmamaya calisiyorum suan
Ahah evet iki gun yemek yapma derdi yok o bakimdan sansliyim ama susup koseye cekilen bi yapim var aslinda dalgaya vurmak lazim haklisiniz:)Alınmaya gerek yok eşinin işiymiş haber vermek. Oğlunuz erken aramadı mııııdiye şaşırsaydın sofrada. Ne güzel yemek yapma derdi de yok mişss
Genelde haftaicleri gidiyoruz iki tarafada haftasonlari geziyoruz ama bu ara esim yogun diye haftasonlari denk geldi zor oluyor tabi ,siz rahat rahat gezebildiginiz icin sanslisiniz ne guzel iki tarafin da gonlunu yapalim derken boyle oluyor:)Kv normal sen laf carpma gormemissin de oyle her hafta iki tarafa yemege gidince kari koca gezmeye vakit bulabiliyor musunuz ya? Bizde hic yok ailelere gitme ritueli yine de anca vakit buluyoruz gezmeye.
Ahaha o da iyiymisAlıncak bir sey yok ya sen de sakaya vursaydın.
Benim kaynana bizi yemeğe davet etmişti, gittiğimizde onlar yemeklerini yemişlerdi bak o aklıma geldiNeler neler var bosver.
40 kere git bir kere gitmezsen kotusun. Her hafta cok onu azaltmak lazim. Bizimkiler hep uzakta yasiyor o acidan buyuk kolaylik.Genelde haftaicleri gidiyoruz iki tarafada haftasonlari geziyoruz ama bu ara esim yogun diye haftasonlari denk geldi zor oluyor tabi ,siz rahat rahat gezebildiginiz icin sanslisiniz ne guzel iki tarafin da gonlunu yapalim derken boyle oluyor:)
Benim annemle bu konularda cok farklilar ondan garip geliyor daha alisamadim boyle laflaraBen olsam ben de alınırım. Misafirim sonuçta. Hazırlanamayacaksa tamam gelin demesin. Dediyse ses etmesin. Kendi çocuğu alınmayabilir ama siz onun çocuğu değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?