• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi alınganlaştım acaba yoksa ayıp mı etmişim ?

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Şimdi iki gün önce kayınbaba ameliyat oldu fıtıktan. dün sabah öğlen vaktine kadar iş yerinden izin alıp hastahaneye ziyarete gidecektik annemle ama 10 da çıkacağız dedi kv benim iş yerimde iki dolmuş ve 1 saat ara var hastahaneyle. annemle konuştuk haftasonuna gitmeye karar verdik onlarla da konuştuk. Dün 4,5 dan sonra kv aradı işte biz çıkmadık haberiniz olsun diye ben zaten iş çıkışı arayacaktım. Çok yağmur yağıyordu zaten servis hastahanenin uzağından geçiyor diye gitmedim. Akşam anneme dedim keşke bana deseydin ziyaret ederdik diye. Annem kv aradı konuştular bugünden için çıkacağız dedi yine cumartesi geliriz dedik. Daha yeni aradım bugün de çıkmayacağız fazla önemli bir şeyi yokmuş ama dinlenme amaçlı kalacakmış. Annene söyle bugün gelin cumartesi gelmeyin dedi bende ama şaşırdım da yani. Köyde oturuyorlar bize 1 saat mesafeleri var.

Bende tuhaf oldum bizim gelmemizi istemiyor gibi düşündüm ama öyle düşününcede kötü oldum bilmiyorum ya.

Gidiş isteğiniz onlar tarafından ertelenmiş ...sebebi de çıkış verileceğini sanmaları ... sonra,dr çıkış yok demiş.

Olabilir . Art niyet görmedim. Daha önce refakatçi olarak kaldım hastanede .

Kaç kişiye bugün çıkarız nasipse dedim ... dr den öyle sinyal alıp ... sonra bi gün daha,kaldık .

Bugün imkanınız varsa gidin ben
ce .

Gidiş isteğiniz onlar tarafından ertelenmiş ...sebebi de çıkış verileceğini sanmaları ... sonra,dr çıkış yok demiş.

Kaç kişiye bugün çıkarız nasipse dedim ... dr den öyle sinyal alıp ... sonra bi gün daha,kaldık .

ce .
Ben de aynen böyle düşündüm, gerçekten art niyet yok.

ce .
Aslında sanırsam dün gitmemi istediler ben pek anlamadım zaten bugün gideriz

evli değilsiniz anladığım

yani eş, nişanlı her ne ise ondan neden hiç bahsetmediniz

babası hasta olan o

siz neden anneniz ile plan yaptınız, hep kv ile konuştunuz

ben mi algılayamadım yoksa
nişanlım yeni işe başladı yaşadığı yerde annesigil merkezde ondan dolayı öyle yapmıştık annemle ben de çalışınca böyle oldu

Şimdi iki gün önce kayınbaba ameliyat oldu fıtıktan. dün sabah öğlen vaktine kadar iş yerinden izin alıp hastahaneye ziyarete gidecektik annemle ama 10 da çıkacağız dedi kv benim iş yerimde iki dolmuş ve 1 saat ara var hastahaneyle. annemle konuştuk haftasonuna gitmeye karar verdik onlarla da konuştuk. Dün 4,5 dan sonra kv aradı işte biz çıkmadık haberiniz olsun diye ben zaten iş çıkışı arayacaktım. Çok yağmur yağıyordu zaten servis hastahanenin uzağından geçiyor diye gitmedim. Akşam anneme dedim keşke bana deseydin ziyaret ederdik diye. Annem kv aradı konuştular bugünden için çıkacağız dedi yine cumartesi geliriz dedik. Daha yeni aradım bugün de çıkmayacağız fazla önemli bir şeyi yokmuş ama dinlenme amaçlı kalacakmış. Annene söyle bugün gelin cumartesi gelmeyin dedi bende ama şaşırdım da yani. Köyde oturuyorlar bize 1 saat mesafeleri var.

Bende tuhaf oldum bizim gelmemizi istemiyor gibi düşündüm ama öyle düşününcede kötü oldum bilmiyorum ya.
Art niyet olduğunu bende düşünmüyorum hastanede bende kaldım refakatçı olurken bazıları aynı hastalıktan 3-4 günde çıkarken benim beklediğim kişi 1 haftayı buldu çıkması,sanırım cumartesi eve gidecektiniz hastane ortamından yeni çıktığı için evde bir kaç gün dinlenmek istemiş olabilirler.

nişanlım yeni işe başladı yaşadığı yerde annesigil merkezde ondan dolayı öyle yapmıştık annemle ben de çalışınca böyle oldu

anladım şimdi

ama bence yine de kv yi annen arayıp geçmiş olsun diyebilir ama gitmeyi gelmeyi vs nişanlınız ile konuşun genelde

haa siz dün gidecekmişsiniz kv size gelmeyin demiş kendince gidip de onları bulamazsınız diye esasen iyi niyetle

ama belki kp gelmedi gelin vs demiştir o da çıkmadık diye aramıştır sizi gelin de diyememiştir işte

anneniz olmasa bi,le siz çıkışta bir 5 dakika da olsa gidin

ziyaret saati olmasa içeri giremesen de kv yi aşağı çağırır kp e selam söylersin

anladım şimdi

ama bence yine de kv yi annen arayıp geçmiş olsun diyebilir ama gitmeyi gelmeyi vs nişanlınız ile konuşun genelde

haa siz dün gidecekmişsiniz kv size gelmeyin demiş kendince gidip de onları bulamazsınız diye esasen iyi niyetle

ama belki kp gelmedi gelin vs demiştir o da çıkmadık diye aramıştır sizi gelin de diyememiştir işte

anneniz olmasa bi,le siz çıkışta bir 5 dakika da olsa gidin

ziyaret saati olmasa içeri giremesen de kv yi aşağı çağırır kp e selam söylersin
yok arandı zaten ameliyat olduğu gün annem de bende aradım zaten bugünde giderim nişanlım askere gidecek bende onun huzursuzluğu var aslında bugünlerde her şeyden nem kapar oldum

bence ameliyat olduğu gün gitmeliydiniz. yağmuru uzaklığı bahane etmeniz hoş olmamış cumartesiye ertelemeye ne gerek var ki ve gelmenizi beklemişler de .zaten
Zaten o günün sabahı gidecektik ama ben servisle gidiyorum iş yerine yoksa hem iki dolmuş hemde yürüme mesafesi var bi de 10 da çıkacağız diyince zaten hastahaneye gideli 9,30 olurdu yani

alınganlık değil hastane işi bu belli olmuyor mesela geçen ay ameliyat oldum doktor aynı gün çıkarsın demesine rağmen 1 gece hastane de üstelik yoğun bakımda tuttu beni

Ne kadar uzak olursa olsun daha o gün gidebilirdiniz yarım gün izin alıp, ayrıca 4.5 da çıkıyormuşsunuz baya zaman var 1 saatlik mesafede bir şey değil. Nişanlınızın babası sonuçta. Sabahtan gideceğiz dediğiniz halde aramışsınız 10 da çıkıcaz biz demiş ama sonra çıkmadık demiş o zaman gitseydiniz. Cumartesiye kadar beklemenizi anlamadım daha kaç gün var. Bozulmuş demek ki.

Onlar da artık en yakınlarınız oldu. sıradan bi komşu değilsiniz artık
Dün gitmeliyidiniz.burada alınganlık yapması gereken kişi K.babanız
Adam ameliyat olmuş.hastanede yatmak ve refakatçi olmak zor bi psikoloji
Bugün yoksanız ne zaman olacaksınız yanlarında

Back
X