Ben mi anlamiyorum Yoksa onlar mı ?

Onun deprem bölgesine kesin gittiğinden emindim yardım için evet gerçekten gitmiş .Bu yüzden aradım yazdım .
Ben bitirmemistim ki oda bitsin dememisti .böyle ilişki istemiyorum ben dedi okadar öğün yazdiktan sonra birdaha ben yazmadım .ona sordum sen neden yazmadin diye .
İstedim yazmayı ama yazamazdim inat ego bska birşey değil .
Herkes yeni birini tanırken kendini çok iyi gösterir .
Ben yaşadıklarımdan örnekler verip karşı tarafıda öyle tanımak isterim ki onunlada öyle oldu.

Konuşmak ayrı o niyetle bile aramadım .Bunu kurcalayan kendisi ve tekrar tekrar olması içinde bu konuyu açtığında ben onun nasıl birisin sorusunu işte ozaman soracağım

Eski sevgiyle gorusemem ben arkadaş gibi .Bittiyse bitti .
Hayatımda birşeyleri iki kez denedim hep
3.cuyu denemisligim yoktur ilişkilerde.

Amacım birşey denemekte değil .
Dedimya bu 4 ayda belkide ruh hastası insanlarla çok karşılaştım .onu kaybetmek belkide istemedim .

Boşuna uğraşma...

yani bi sinir anı için harcanmış gibi duruyor. iletişim sorunu da olmuş. kendini açıklaman için onun fırsat vermesine gerek yok, seni engellemediyse eğer sen ona bir mesajda az önce bana söylediğin gibi sinir anında nasıl davrandığını açıklayabilirdin. ben olsam açıklarım yani. sana özel bir durum değil, ben sinirli olduğum zaman asla konuşamıyorum, tartışma büyüsün kalpler kırılsın istemediğim için de gitmek istedim, izin vermediğin için de gece gittim çünkü kalsam bu kez sabah tartışacaktık ve belki daha kırıcı olacaktı. birbirimizi o an daha fazla yıpratmayalım diye gittim gibi bir açıklama yapsan daha iyi olurmuş. çünkü bu senin huyunsa eğer, karşı taraf bilmediği için doğal olarak açıklaman gerekir. kim olursa olsun, yeni tanıdığı insan gece vakti o uyurken yanından kalkıp giderse bozulur. ben böyle ilişki istemiyorum demek bitsin, ayrılmak istemiyorum demek değildir. bu davranışlar devam edecekse istemiyorum demektir bana göre.

ilişkiyi bazen bir anlık öfke, bazen iletişim sorunu, bazen de sakinleşip düşününce aslında çok gereksiz olduğunu düşündüğümüz sebeplerden bitirebiliyoruz. sonrasında pişman olup onun kıymetini anlayabiliyoruz. ben şu düşüncedeyim, ilişki içinde eğer karşı tarafa güzel bir dünya sunmuşsak ayrılık sonrası o insan bizi sonrasında mutlaka mumla arıyor ve acaba tekrar denemeye değer mi sorusunu soruyor. bugüne kadar benden kim ayrıldıysa bir süre sonra mutlaka geri dönmek için uğraşmıştır. ben o yüzden bazı ilişkilerimde ayrılma kısmını karşı tarafa bırakırım. çünkü eğer çok kötü bişey yapmadıysan, ilişkide karşı tarafın da sana karşı hisleri samimi gelmişse, ayrılıp gitse bile genelde pişman olup dönmek istiyor. güzel bir dünya verdiğimi düşünmüşsem, "o beni sevmedi zaten" diye düşünmemişsem onun hakkında, ayrılmak istesem bile ayrılmam, ayrılma kararını ona bırakırım geri dönmek istesin sonrasında diye. ha dönmek istediğinde de "ben artık istemiyorum" deyip reddetmenin keyfi başka oluyor.

bence bir şans daha verebilirsin bolca gözlem yaparak tabii.

Çok güzel aciklamassiniz tşk ederim.
Peki sizce seni görünce kafam karışıyor ne demek Bu konuyla ilgisi yok.Genelleme bir soru .Bir erkegin bir bayana söylediği birşey bu

Hepimizin tahammul sevıyerının düştüğü zamanlar olabilir, her günümüz aynı geçmez.
Aniden evden giderek taksıye bınıp hata yapmış olabilirsin, ama böyle bişeyde direkt karalayan insan sonrada sen yazınca mı aklına gelmiş ilişki istediği. Ne bileyim ben böyle pasif erkekleri pek sevmem.

Armut piş ağzıma düş ilişkisi gibi, olursa olur olmazsa olmaz deyip denemek istemiş olabilir.
Haklıysan vs kendini savun tabii ki ama çok üzerine düşme bence bu ilişkinin. O verdikçe sen de verirsin dengeleri kurabılırsenız devam .. Denemekte fayda var emin olursun

Çok güzel aciklamassiniz tşk ederim.
Peki sizce seni görünce kafam karışıyor ne demek Bu konuyla ilgisi yok.Genelleme bir soru .Bir erkegin bir bayana söylediği birşey bu
eğer yeni bir tanışma ise o erkeğin sırtlan olduğunu ve hatunu etkilemek için söylediğini düşünürüm :)

Karşı tarafın ciddiyetle sana geldiğini düşünmüyorum. Aklında olsaydın bence sen aramadan önce ve hatta 4 ay geçmeden once seni arardı, özür dilerdi, kendini affettirmeye calışırdı. Sanki sen aradığın için konuşmayı tekrar istemiş gibi. Sende de heyecan yoksa hiç devam etme derim. Zaman kaybı.

eğer yeni bir tanışma ise o erkeğin sırtlan olduğunu ve hatunu etkilemek için söylediğini düşünürüm :)
Yeni bir tanışma değil .gormediginde görüşmek istememe.
Gördüğünde görüşmek istemesi .
Bence görüşmediğinde gormediginde verdiği karar en doğru karar olsa gerek .

4 ay çok uzun bir süre, sen evi terk ettiğinde kızabilir ama o zaman konuşarak sorunu çözebilirdi isteseydi, 4 ay beni aramayan sormayan birinin sevgisine , ilgisine kesinlikle inanmam.

Yeni bir tanışma değil .gormediginde görüşmek istememe.
Gördüğünde görüşmek istemesi .
Bence görüşmediğinde gormediginde verdiği karar en doğru karar olsa gerek .
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Ben gördüğüm zaman görmeye devam etmek istemiyorsam gerçek kararım odur. Birinin yüzüne telefonu kapamak kolay mesajlarına cevap vermemek de kolay. Ama karşında gördüğünde aynı tutumu sergileyemiyorsan o kişiye karşı nötr değilsindir.
Bunu diyen insan bence ne istediğini bilmiyordur. Ben de dün bir eski sevgilimle konuştum telefonda, görüşelim bi ara dedi ama uzakta o şimdi. Nasip dedim geçtim. Fakat onun yokluğunda zaman zaman onu özlüyorum ve konuşurken de mutlu oldum. Görürsem de görmeye devam edesim gelir mesela. Bunların tutarlı olması çok önemli.

Ayrılma sebebi bence tamamen bahane. Ayrıca siz aramasaydınız o sizi aramayacaktı doğal olarak özürde dilemeyecekti. Ve üzgünüm ama her ne kadar '' o barışmak istiyor '' desenizde sizde o niyetle aramışsınız. Zira eski sevgiliyi bir insan arkadaş olmak için muhabbet olsun diye aramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…