ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor

aashiqui

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
133
104
18
33
Erkek arkadaşım gerçekten çok saf kalpli zerre kin tutamıyor
Ama ele karşı bana pek âlâ kin tutuyor
Ekim kasım gibi istemem var ama su an kara kara düşünüyorum yanlış mı yapıyoruz
Beni gerçekten seviyor hakkını yiyemem ama aramızda bi iletişim problemi var . Canima son tak eden konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle
Bundan yaklaşık 3yil önce üniversitede tanıştık. O, iki ev arkadaşı (takma isim vermek istiyorum karışmasın diye) Ahmet Mehmet ve Mehmetin sevgilisi ceren yani 5kisi geçirmeye başladık gunlerimizi. Evet onların hayatına sonradan dahil olmuştum ama çok kaynaştık bu arada benimki+Ahmet+ Mehmet +ceren aynı evde yaşıyorlardı.
Yılın sonlarına doğru catladik
Mehmetle cerende bizim ilişkiyi kendi ilişkileriyle yatıştırır bir hal vardı zaten ama benim sevgilim hiç bi zaman bunu gormuyordu.
Devamı gelecek simdjyazıyorum(k bakmayın tel sıkıntılı )

Mehmet cerene diyormuş ki aashiqui gibi ol onun gibi bakımlı ve marifetli.
Kız da benden adım adım uzaklaştı
Ortak bi kız arkadaşımız sordu siz cerenle çok iyiydiniz ne oldu felan ben de tüm samimiyetimle kıza bahsettim böyle böyle diye. Kız mı garip anlattı bunlar mı yanlış anlattılar bilmiyorum olay bana şu şekilde döndü bunlar hiç biri benle konuşmamaya enbaşladılar bSadece 2hafta sonra ceren geldi benimkinin dogum günü için ne dusundugumu sordu ben de pasta siparişi verdim siz de içecek kuru pasta alın kutlayalim dedim (yine de ayrı baş çekmek istemedim) sonra Mehmet geldi ertesi gün biz eşek başı miyizz senin aldığınpastanin arkasında foto çekincez dedi sen özel kutlyosun felan buraların derinine
inmeyeyim sonuç olarak o gün hem beni aglattilar hem benimki kiyamadi ağladı benimle. Uzun bi küslük süreci okul bitti yollar ayrıldı kimse kimseyle konuşmuyor ta ki
Ahmetin vefat haberi gelene kadar. Benimkiyle Mehmet barıştı.
Ama Mehmet hiç bi paylaşım beğenmiyor benimkinin tek koyduğu fotoyu bile
Benimkiyle Mehmetin her şeyini beğenir ceren ve Mehmetin ikili fotolari dahil
Neyse biz bu nisan ayında bi ayrılık yaşadık
Anam Mehmet benimkinin her şeyini beğeniyo altına yorum yazar olmuş
Bi de arkamdan konuşmuşlar
Ben zamanında o kıza demisim ki Mehmet beni seviyor ceren kıskanıyor böyle yaymisim bi de. O yüzden küsmüşler bana
Barışma bu kız zaten bize bunları da yapmıştı berabersiniz diye diyemiyorduk demişler

Biz baristk
Mehmet benimkine geri adım attı mı atmadi mi tam bilmiyorum
2gun önce Mehmet ve ceren'in nişanı vardı
Benimki de davetligdi
Altinini aldı bi şehirden başka şehire gitti
Karışıyor olmamak ve benimkinin hatır konusunda hassas olduğunu bildiğim için hic ses etmedim.
Ama kalktı nişandan çıkar çıkmaz beni arayıp aşkım çok yoruldum oynamaktan yaa bi saniye oturmadi dedi
Hmm felan gecistirdim
Alttan almaya çalıştım saf kalbine verdim
Ama dün saçma sapan bir konu yüzünden bana bi mesaj atmış 3yildir beni bi kere alttan almadin 1tane ornek ver surda aldım de yazmis.

Ben de yazdım Mehmet ve ceren'in nişanına gittin ses etmedim yorulana kadar oynadın sen benim dusmanlarimla evleneceğin insanı üzen ağlatan arkasından konuşan insanlarla karşılıklı oynadın ses etmedim
Bunu demesen dile getirmeyecektim ama alttan alma çabası göstermeden gormeyeceksin dedim.
Şu an bunu dedim diye ben kinciymisim onlar onun arkadaşlarıymis onu seven arkadaşlarını kabul etmek zorunda ymis
Bu kadar arkadaşlar. Şu an ayrılık eşiğindeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortak bi kız arkadaşımız sordu siz cerenle çok iyiydiniz ne oldu felan ben de tüm samimiyetimle kıza bahsettim böyle böyle diye. Kız mı garip anlattı bunlar mı yanlış anlattılar bilmiyorum olay bana şu şekilde döndü bunlar hiç biri benle konuşmamaya enbaşladılar bSadece 2hafta sonra ceren geldi benimkinin dogum günü için ne dusundugumu sordu ben de pasta siparişi verdim siz de içecek kuru pasta alın kutlayalim dedim (yine de ayrı baş çekmek istemedim) sonra Mehmet geldi ertesi gün biz eşek başı miyizz senin aldığınpastanin arkasında foto çekincez dedi sen özel kutlyosun felan buraların derinine
inmeyeyim sonuç olarak o gün hem beni aglattilar hem benimki kiyamadi ağladı benimle. Uzun bi küslük süreci okul bitti yollar ayrıldı kimse kimseyle konuşmuyor ta ki ahmetin vefat haberi gelene

inmeyeyim sonuç olarak o gün hem beni aglattilar hem benimki kiyamadi ağladı benimle. Uzun bi küslük süreci okul bitti yollar ayrıldı kimse kimseyle konuşmuyor ta ki ahmetin vefat haberi gelene

konu üzücü bir yere gidiyor ama buraya kadar olan olaylar için:
bence ortak kız arkadaşa Mehmet Ceren'e böyle diyormuş demek hiç olmamış, ister tüm samimiyetinizle, ister öylesine
kızın garip anlatmasına gerek yok, zaten anlatmanız yanlış
ben de olsam konuşmam sizinle

Ahmetin vefat haberi gelene kadar. Benimkiyle Mehmet barıştı.
Ama Mehmet hiç bi paylaşım beğenmiyor benimkinin tek koyduğu fotoyu bile
Benimkiyle Mehmetin her şeyini beğenir ceren ve Mehmetin ikili fotolari dahil
Neyse biz bu nisan ayında bi ayrılık yaşadık
Anam Mehmet benimkinin her şeyini beğeniyo altına yorum yazar olmuş :D
Bi de arkamdan konuşmuşlar
Ben zamanında o kıza demisim ki Mehmet beni seviyor ceren kıskanıyor böyle yaymisim bi de. O yüzden küsmüşler bana
Barışma bu kız zaten bize bunları da yapmıştı berabersiniz diye diyemiyorduk demişler

keske önce tel bölümünde notlar kısmına yazıp ordan burayayapıstırsaydın be bacım..
hıc zevki kalmadı sımdı ,parca parca..

KK'nin yeni konsepti bu mudur ?
2 gündür "devamı az sonra" içerikli konular yazılıyor (:

Evet sen anlatamıyorsun çocuğun bir suçu yok buraya bile konunu tam yazamamışsın

Back
X