ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor

Bakin biri ölmüs, gencecik ve yakin cevrenizden bir arkadasiniz.

"Ta ki Ahmetin ölümüne kadar" diye cumle arasinda, ne kadar duygusuz bir bicimde lafini etmissiniz. Bir maalesef bile yok. Ölen siz de olabilirdiniz, sevgiliniz de.

Ölüm gibi bir gercege bu kadar yakindan sahit olmusken, nasil hala yok face de resim begenmedi, o bunu demis su sunu demis gibi seyleri cidden dert edebiliyorsunuz?

Köprüden önce son çıkış. Aman dikkat et sonra nişanı boZmayalım aman boşandı dul derler diye diye ömrün gider. Sevgilin çok sağlam bi imaj yaratmadı. Düşün tekrar

Ayrıl. Net... Çocuktunuz o zaman 3 yıl geçmiş. Daha olgunlaşmış olmanız lazım. Sizi zerre kadar sabiplenmiyor.

Ya da bu kadar kaybetme korkusu yoksa adamda demek ki nolursa olsun ayrılmayacagınnızı biliyor.

ayy yani sevgiliniz beni baydı yemin ederim, sizin arkanızdan atıp tutmasına rağmen o insanlara değer veriyorsa hala belkide size çok değer vermiyordur, baksana böyle bir iftirayı görmezden gelebilmek, gerçekten çok fena

Resim beğenme-beğenmeme arkadaşlık kriteri mi olmuş? Yaşlandığımı ilk defa böyle net hissettim.
Mehmet'in Ceren'e sizi örnek gösterdiğini kimden öğrendiniz. Olayları ilk başlatan o bence.

Son düzenleme:
Resim beğenme-beğenmeme arkadaşlık kriteri mi olmuş? Yaşlandığımı ilk defa böyle net hissettim.
Mehmet'in Ceren'e sizi örnek gösterdiğini kimden öğrendiniz. Olayları ilk başlatan o bence.
benim yengem paylaştığı şeyleri beğenmezsem arkadaşlıktan çıkartıyor
kaç kere yaptı en sonunda engelledim
var böyle dengesiz insanlar :))

aashiqui, aashiquinin ki, mehmet, ceren ve rahmetli ahmet havuz probleminden daha karışık

Henüz olgunlaşmamış insanlar nişanlanıyor, senin rahat sevgilin gidip orda göbek atıyor.
Ve yüksek ihtimal orda dolduruşa geliyor ve sana "şimdiye kadar neyimi alttan aldın" diye soru soruyor.
Devam edersen hayatın boyunca dışlanacaksın, hep kendini açıklama yapmak zorunda hissedeceksin.
Alttan alacaksın gören olmayacak, burda konuların çoğalacak.
Seni sahiplenmeyen biri için yıllarını feda edeceksin, karar senin.

*Ayrıca laf arasında Ahmet'in vefatından ufak bir ayrıntıymış gibi bahsetmen çok duygusuzca ve bencilce.
Allah rahmet eylesin.

anlatamıyorsunuz evet.

adam bilmemkaç senelik ev arkadaşlarının nişanına gitmesi gayet normal.

Bence ikinizde birbirinize zaman verin bi uzaklaşin hava alın.o onu dedi, bu bunu dedi .böyle olmaz nişanlınızda çabuk dolduruşa geliyor ,sizde herşeyi çok fazla kafaya takıyorsunuz,birbirinizi yıpratmışsınız, gereksiz şeylerle.Başkaları evlenip keyif çatarken siz hala geçmişle uğraşıyorsunuz.hakli olabilirsiniz ama bu size birşey kazandırmıyor.

Keşke sizinde nick name adına ayşe fatma hayriye filan deseydiniz

Anlatımınızda sıkıntı var. Ama bunu yasanılanların yogunluguna verıyorum

Sevgılınızın sızı yoksayıp o ınsanların torenıne gıtmemesı lazımdı. Eger sızınle nıyetı cıddıyse tabı.

Bundan sonra ne olacak? Evlendınız dıyelım. O gorusecek sız gorusmeyecek msınız?

Sacmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…