yok yazdı ya 3.partı
Kusura bakma kibliyorum böyle saçma konumu olur her sayfada ayrı şey yazılmış iyice çocuk oyuncağına döndü burası @P r o d i g y
Bunu demesen dile getirmeyecektim ama alttan alma çabası göstermeden gormeyeceksin dedim
Bazende ben eğlenirken yapıyolar gıcik oluyodum şimdi ben yaptım gıcıklık tühh banaaşkolsun yaaa
eğleniyorduk
Birşey anladıysam çirkin kurbağa olayım..konuyu tamamlamadan bırakmak sonra karman çorman bitirmeye çalışmak nedir yani?anlayan bir özet geçiversin bir zahmet )
Bazende ben eğlenirken yapıyolar gıcik oluyodum şimdi ben yaptım gıcıklık tühh banasoryy
Cok sükür sonunu gördük. Evlilik icin acele etmeyin zira ikinizin de biraz daha büyümeye ihtiyaci varŞu an bunu dedim diye ben kinciymisim onlar onun arkadaşlarıymis onu seven arkadaşlarını kabul etmek zorunda ymis
Bu kadar arkadaşlar. Şu an ayrılık eşiğindeyiz
bence ortak kız arkadaşa Mehmet Ceren'e böyle diyormuş demek hiç olmamış, ister tüm samimiyetinizle, ister öylesine
kızın garip anlatmasına gerek yok, zaten anlatmanız yanlış
ben de olsam konuşmam sizinle
Şu an bunu dedim diye ben kinciymisim onlar onun arkadaşlarıymis onu seven arkadaşlarını kabul etmek zorunda ymis
Bu kadar arkadaşlar. Şu an ayrılık eşiğindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?