ben mi anormalim??? biraz öyleyim biliyorum ama...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
açılan tüm konuları okuyorum çoğu kez herkes eşim bana yaklaşmıyor çocuk oldu uzaklaştı falan diye dertlenmiş...
benim derdim de tam tersi çok yaklaşıyor ve başka şeylerde memnuniyetsizim aslında bazen diyorum bu evlilik gitmez bazen de diyorum ki aslında çok iyi bir evliliğim var şöyle ki :
-eşim çok garip birisi pik yapan tepkileri var bi kere çok kıskanç dekolte ya da iddialı giyinmeme rağmen şık olduğum tüm zamanlar -sorun çıkar diyorum ki ne var bunda çok güzel olmuşsun sorun bu diyor.
-o bu şu gibi hitaplara sinir olur
-annemle mesela kreşte çocukların kıyafeti kaybolmuş onu konuşuyoruz ya tamam uzatmayın diye sohbet konumuza bile karışır hatta konuşulan herşeye karışır
-işi şehir dışında sadece hafta sonu evde ve bu beni çok rahatsız ediyor ama değiştirme taraftarı değil
-pek sohbet etmez konuşmaz
-hastaysam kıyamam demek yerine bişeyin yok der psikolojik olarak daha çok moda girmeyeyim iyi hissedeyim diyeymiş ölümcül bi hastalıkla mücadele ettim onda bile böyle davrandı
-bi sorunumuz olsun konuşmak yerine susmayı tercih eder
-her başbaşa kaldığımızda yakınlaşmaya çalışır bende önce ruhumu okşa ki ben de isteyeyim bıktım bu yaklaşımından derim şu önemli bi nokta ben ciddi anlamda isteksiz birim bu konuda suçumu biliyorum aşmam için yardımcı ol diyorum hergün duygusala bağlayamam diyor ama benim de mutlu olamam için uğraşıyor
-bişey istediğimde mutlaka önce söylenir ama sonra yapar bende ya söylenme ya da yapma diye kızıyorum söylenince anlamı kalmıyor
-dışardan gelmesini istediğim şeyleri genelde unutur ve hep gecikmeli getirir ama getirir
-genelde ev ile ilgili kararları ben veririm pek karışmaz
-zaten hep dışarda ama burdayken genellikle bensiz bir yere gitmez
-maaş kartı bile bendedir asla para hesabı sormaz kontrol bendedir
-vee en önemlisi iyi bir baba çocuklarımızla çok ilgilidir bi çok insana göre evde annem var bana yardım ediyor ama o olmadığında ya da dinlenmesi gerektiğinde gece kalkar benimle çocuklara bakar ya da haftasonu bizim fırsatımız olmadıysa evi süpürür çocuklar için ne gerekliyse asla unutmaz ertelemez elinden gelen herşeyi gözünü kırpmadan yapar

aklıma geldiği kadarıyla genel durum bu bazen çek git diyor gözden çıkarıyorum ama bazen hele ki bazı yazıları okuyunca şükürler olsun diyorum mutlu olamıyorum mutluluğu ben beceremiyorum diye kendime kızıyorum nasıl bir ikilemdir buu??? sorun bende mi???

Bencede halinize şükredin. Sorun ettiginiz birçok şeyin sizden kaynaklandigini düşünüyorum. Ama çözülmeyecek sorunlariniz yok gibi. Cinsel isteksizlik konusunda bir uzman Dr'a başvurun derim

Hep senin hissettiğin,senin istediğin şekilde bir evlilik istiyorsun.Sen böylesin o öyle.Ortada çok büyük sorun göremiyorum.Olan sorunları da,sen şöyle davran böyle davran demek yerine adım atarak,akışına bırakarak halledebilirsiniz.Genel anlamda eşin sana değer veriyor.Sen fazla romantizm bekliyor olabilir misin.Herkesin yapısı farklıdır.

ortada bi anormallik yok bence her insanın artıları eksileri olur..ayrıca evliliklerde sadece sevgi saygı değil vefa da çok önemli..bence de halinize şükredin..dertsiz başınıza dert açmayın :34:

Kötü taraflarina odaklanirsaniz tabiki mutsuz olursunuz.
Bence ilk önce ne istediginize karar verin, yani evlilikte sizin icin ne önemli?
Kimse mükemmel degil, hersey ile dört dörtlük bir esim var diyemez zaten kimse.
Ben büyük bir problem göremedim sahsen.

Bence mutlu olmamaniz, cekip gitmek icin bir nedeniniz yok. Tabi sizin yerinizde olmadan bilemem ama herkesin eksileri vardir. Kim dort dortluk ki? Yorumlari okumadim da esinizi sevdiginizden emin misiniz?

evet aslında önemli bi sorunumuz yokmuş ben burdaki konuları okudukça anlıyorum eşimi seviyorum ama körkütük aşık değilim benim için cinsellikten daha çok kaliteli zaman geçirmek önemli ve biz bunu yapamıyoruz bazen sebebi olmadan seni seviyorum demek istiyorum mesela dün tam o arada aradı şu günlerde çok hastayım sadece çocukları sordu kapatıyordu çok bozuldum hiçbişey demedim

esinizin cok iyi olumlu özellikleri var
kimse dört dörtlük degildir
olumsuz özellikler yikici olmadigi sürece göz ardi edilebilir yada yumusatilabilir diye düsünüyorum
biraz mutlu olmaya calisin derim

evet aslında önemli bi sorunumuz yokmuş ben burdaki konuları okudukça anlıyorum eşimi seviyorum ama körkütük aşık değilim benim için cinsellikten daha çok kaliteli zaman geçirmek önemli ve biz bunu yapamıyoruz bazen sebebi olmadan seni seviyorum demek istiyorum mesela dün tam o arada aradı şu günlerde çok hastayım sadece çocukları sordu kapatıyordu çok bozuldum hiçbişey demedim

o incelik benim esimdede yok
cok sasirtiyor cogu zaman beni
ama ici öyle degil biliyorum
o yuzden önemsemiyorum

evet o incelik yok ama önceden vardı mesela çocukları arabayla benim götürmem gerekiyor sen nasıl kullanacaksın diyor trafikteyken önüne biri çıksa bak şimdi sen olsan napacaktın diyor ben de yaparsın aşkım diye yüreklendirsin istiyorum
biliyorum beni çok seviyor ama yanlış yerde yanlış davranıyor doğum yaptım benden hiç uzaklaşmadı
tek unutamadığım dedim ya ölümcül bi hastalıkla mücadele ettim 6 ay istedim ki beni kaybetmekten korktuğunu üzüldüğünü göreyim ama olmadı o hep abartma dedi bana gerekçesi kendimi bırakmayayım diye ama ben kendimi ona bırakmak istedim omzunda ağlamak istedim
benim de kahrolası bi huyum var onun bana değer verdiğini hissetmediğimde yaklaşamıyorum ilgi gösteremiyorum tabiri caizse odun gibiyim o da yontmayı bilmiyor

al iştee ne zaman iyi düşünsem kendimi suçlu hissetsem beni pişman ediyor...
eski konumu okuyanlar bilir annesiyle görüşmüyorum eltime gelmiş (şehirdışından) eşim hafta sonu gidelim dedi bende gitmem ben sen git deyince tartıştık sonuç sen annemi idare edemedin onun için suçlusun dedi kavga ettik :(((
çookkk yoruldummm

al iştee ne zaman iyi düşünsem kendimi suçlu hissetsem beni pişman ediyor...
eski konumu okuyanlar bilir annesiyle görüşmüyorum eltime gelmiş (şehirdışından) eşim hafta sonu gidelim dedi bende gitmem ben sen git deyince tartıştık sonuç sen annemi idare edemedin onun için suçlusun dedi kavga ettik :(((
çookkk yoruldummm

Annesiyle neden görüşmüyordunuz ?

Hepsi bir yana da şunu anlayamadım. Bunda ne var ki? İnsana zaten "bu" denmez, bir insandan bahsederken "bu" denmesine ben de sinir olurum :)
Yani bu biraz sırf kusur bulmuş olmak için bulunmuş gibi :)

Siz güzel olunca kıskanıyor, gereksiz konuların çok uzatılmasından hoşlanmıyor, hastalık muhabbeti sevmiyor, insanlara o bu şu demiyor, parasını elinize veriyor, mücbir sebeplerden dolayı evde olamasa da evcimen bir erkek, çocuklarıyla ilgili, sevişmeden önce romantiklikler yapamıyor, az konuşuyor..

Türk erkeğini tanımlamışsınız :1:

Hafif öküzlüklere katlanmak lazım. Yontabildiğin kadar artık. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Canını hiç sıkma.

Bu arada eşim de ismi lazım değil hastalığı atlattı. Grip olmuş gibi davrandım. O da bana kızıyordu. Hatta ben hastalığı saklama taraftarıydım çevremizden. ama o söylüyodu devamlı böyle bir duygu sömürüleri falan ortam geriliyor herkes üzülüyo negatif enerji yoğunlaşıyor sinir oluyordum valla. O da bana önemsemiyorum diye çok kızıyordu. Halbuki ben hastalığın ismini bile telaffuz etmeye çekiniyodum bizden bir an önce uzaklaşsın diye. O da hastalık psikolojisi acınma ağlama sızlama hastayım ölücem halleri. Kimse gripten ölmez diyodum ben de. O kuduruyodu. Sizinki bize benzemiş o yönden :)

açılan tüm konuları okuyorum çoğu kez herkes eşim bana yaklaşmıyor çocuk oldu uzaklaştı falan diye dertlenmiş...
benim derdim de tam tersi çok yaklaşıyor ve başka şeylerde memnuniyetsizim aslında bazen diyorum bu evlilik gitmez bazen de diyorum ki aslında çok iyi bir evliliğim var şöyle ki :
-eşim çok garip birisi pik yapan tepkileri var bi kere çok kıskanç dekolte ya da iddialı giyinmeme rağmen şık olduğum tüm zamanlar -sorun çıkar diyorum ki ne var bunda çok güzel olmuşsun sorun bu diyor.
-annemle mesela kreşte çocukların kıyafeti kaybolmuş onu konuşuyoruz ya tamam uzatmayın diye sohbet konumuza bile karışır hatta konuşulan herşeye karışır
-işi şehir dışında sadece hafta sonu evde ve bu beni çok rahatsız ediyor ama değiştirme taraftarı değil
-pek sohbet etmez konuşmaz
-hastaysam kıyamam demek yerine bişeyin yok der psikolojik olarak daha çok moda girmeyeyim iyi hissedeyim diyeymiş ölümcül bi hastalıkla mücadele ettim onda bile böyle davrandı
-bi sorunumuz olsun konuşmak yerine susmayı tercih eder
-her başbaşa kaldığımızda yakınlaşmaya çalışır bende önce ruhumu okşa ki ben de isteyeyim bıktım bu yaklaşımından derim şu önemli bi nokta ben ciddi anlamda isteksiz birim bu konuda suçumu biliyorum aşmam için yardımcı ol diyorum hergün duygusala bağlayamam diyor ama benim de mutlu olamam için uğraşıyor
-bişey istediğimde mutlaka önce söylenir ama sonra yapar bende ya söylenme ya da yapma diye kızıyorum söylenince anlamı kalmıyor
-dışardan gelmesini istediğim şeyleri genelde unutur ve hep gecikmeli getirir ama getirir
-genelde ev ile ilgili kararları ben veririm pek karışmaz
-zaten hep dışarda ama burdayken genellikle bensiz bir yere gitmez
-maaş kartı bile bendedir asla para hesabı sormaz kontrol bendedir
-vee en önemlisi iyi bir baba çocuklarımızla çok ilgilidir bi çok insana göre evde annem var bana yardım ediyor ama o olmadığında ya da dinlenmesi gerektiğinde gece kalkar benimle çocuklara bakar ya da haftasonu bizim fırsatımız olmadıysa evi süpürür çocuklar için ne gerekliyse asla unutmaz ertelemez elinden gelen herşeyi gözünü kırpmadan yapar

aklıma geldiği kadarıyla genel durum bu bazen çek git diyor gözden çıkarıyorum ama bazen hele ki bazı yazıları okuyunca şükürler olsun diyorum mutlu olamıyorum mutluluğu ben beceremiyorum diye kendime kızıyorum nasıl bir ikilemdir buu??? sorun bende mi???

malesef sorun sende.. anlattığın kadarıyla eşin standart bir koca.. büyük bir sorun haline getirilebilecek bir özelliğini göremedim pek.. haline şükretmeye bak :ssz:

evlenmeden once peki söledıklerinizden olumsuz davranısları varmıydı? sonucta bu ozellıklerden cogunu evlenmeden once anlamııs olmanız lazımdı.. degısmısse gene deggısebılır ama eşiniz öle bırısıyse bekarken zaten onu degıstırmemelısınız sonucta ole sevmıssınız ve öle kabul etmenız gerekır

şükret bence de daha ne olsun
her ailede öyle sorunlar var zaten kimse dört dörtlük değil

Esinizi övmüsmüsünüz, yerdenyeremi vurmussunuz anliyamadim... Eksisi kadar artisida var yazdiklarinizda, yani orta sekerli gibi, gecte olsa olaylar sizin istediginiz gibi sonuclaniyormus, ne güzel iste, genelde öyle olmaz... Bana daha cok siz negativ baktiginiz icin bicok seyi abartiyorsunuz gibi geldi, biraz olumlu olun bence...

Son düzenleme:
Annesiyle neden görüşmüyordunuz ?

biraz uzun bi hikaye ama özetle ben hastaneden yeni çıktığımda konuşmuştuk annem bir hafta dinlenecek o bir haftada kayınvalidem yanımda kalacaktı ameliyatlıydım ve sık sık acilleşiyordum annem 5 ay hiç dinlenmeden ikizlerime bakmıştı kayınvalidem sadece ben hastande yatarken gelmişti ben 5 ayda 15 kere hastaneye yattım 1 ameliyat 3 de küçük operasyon geçirdim bu arada anneme de tüberküloz olabilir çocuklardan uzak dursun denmişti annemin gittikten 2 saat sonra beni iki çocukla yalnız bırakıp gitti (hastaneye yattımda doktorlar yalnız tuvalete bile göndermiyordu iç kanama riskim var diye bunu durumun ciddiyetini anlatabilmek için yazdım) ben de o günden beri görüşmüyorum tartışmadım yüzyüze gelmedim ama eşime görüşmicem dedim

Hepsi bir yana da şunu anlayamadım. Bunda ne var ki? İnsana zaten "bu" denmez, bir insandan bahsederken "bu" denmesine ben de sinir olurum :)
Yani bu biraz sırf kusur bulmuş olmak için bulunmuş gibi :)

bizim iki çocuğumuz var biri bende diğeri onda diyelim, sen bunu al onu bana ver demem de eğer keyfi yerinde değilse sorun olabilir mesela

Son düzenleme:
Siz güzel olunca kıskanıyor, gereksiz konuların çok uzatılmasından hoşlanmıyor, hastalık muhabbeti sevmiyor, insanlara o bu şu demiyor, parasını elinize veriyor, mücbir sebeplerden dolayı evde olamasa da evcimen bir erkek, çocuklarıyla ilgili, sevişmeden önce romantiklikler yapamıyor, az konuşuyor..

Türk erkeğini tanımlamışsınız :1:

Hafif öküzlüklere katlanmak lazım. Yontabildiğin kadar artık. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Canını hiç sıkma.

Bu arada eşim de ismi lazım değil hastalığı atlattı. Grip olmuş gibi davrandım. O da bana kızıyordu. Hatta ben hastalığı saklama taraftarıydım çevremizden. ama o söylüyodu devamlı böyle bir duygu sömürüleri falan ortam geriliyor herkes üzülüyo negatif enerji yoğunlaşıyor sinir oluyordum valla. O da bana önemsemiyorum diye çok kızıyordu. Halbuki ben hastalığın ismini bile telaffuz etmeye çekiniyodum bizden bir an önce uzaklaşsın diye. O da hastalık psikolojisi acınma ağlama sızlama hastayım ölücem halleri. Kimse gripten ölmez diyodum ben de. O kuduruyodu. Sizinki bize benzemiş o yönden :)

ben hiç ölüceğim diye sızlanmadım hep deliliğe vurdum güldüm kıkırdadım sadece benim için endişe ettiğini görmek yada ihtiyacım olduğunda kimseye belli edemezken güçlü durmama gereken bi ortamda kocamla en yakınımla dertleşmek omzunda ağlayabilmek istedim ona sığınabilmek istedim yani
yazmayı atladığı en önemli şeylerden biri öyle bir inat ki nuh der peygamber demez bi de anne faktörünü hayatımızdan çıkaramıyor...

malesef sorun sende.. anlattığın kadarıyla eşin standart bir koca.. büyük bir sorun haline getirilebilecek bir özelliğini göremedim pek.. haline şükretmeye bak :ssz:

şükrettiğim ve sorunun bende olduğunu düşündüğüm noktalar tabiki var ama mutlu olmak için bişeyler yapamazmıyız

evlenmeden once peki söledıklerinizden olumsuz davranısları varmıydı? sonucta bu ozellıklerden cogunu evlenmeden once anlamııs olmanız lazımdı.. degısmısse gene deggısebılır ama eşiniz öle bırısıyse bekarken zaten onu degıstırmemelısınız sonucta ole sevmıssınız ve öle kabul etmenız gerekır

bazıları vardı kıskançlık gibi ama büyük ölçüde değişen şeyler de oldu tabiki

şükret bence de daha ne olsun
her ailede öyle sorunlar var zaten kimse dört dörtlük değil

evet öyle ama diyorum ya ben bu devran böyle gider demek değil de biz birbirimiz için bişeyler yapmalıyız mutlu olabilmeliyiz diye düşünüyorum yoksa kaderime razı olup olduğu kadar mı demeliyim mücadeleyi bırakıp

Esinizi övmüsmüsünüz, yerdenyeremi vurmussunuz anliyamadim... Eksisi kadar artisida var yazdiklarinizda, yani orta sekerli gibi, gecte olsa olaylar sizin istediginiz gibi sonuclaniyormus, ne güzel iste, genelde öyle olmaz... Bana daha cok siz negativ baktiginiz icin bicok seyi abartiyorsunuz gibi geldi, biraz olumlu olun bence...

biraz hassastım lohusalığım hastalıkla birleşmişti ben olumlu düşünmeye başladığım anda yine sorun çıkıyor dün işte yine tartıştık sebep yine annesi yine aramızdaki uçurum ikimizde kötü insanlar değiliz ama orta yolu bulamıyorz sinirlenince ağır konuşuyor benim söylediğim en ufak şeyi bişey ağır bir söz yada başa kalkmak olarak değerlendiriyor çok alıngan ve asi...

Back
X