ben mi art niyetliyim yada çok kıskancım bir diyin bana

Kimi kaydetsem telefonuma facede taniyor olabileceginiz kisiler listesinde cikiyor. Sinir oluyordum kapadim. Zaten kullanmiyordum kisa surdu face maceram :)) boyle bir seyde bence.

Kesinlikle haklısın yok sormicam iyi ki sizle konusmusum madem akıllı telefonlar direk öneri yapıyor kayıtlı diye çok ta önemli değil konu diye sorarsam uzar gider zaten ikna olucam başta sinir oldum kendi aradı buldu sandım ama öyle değilmiş yani öyle olmayabiliyormus
face'e numarasini kaydedenleri cikariyor karsina androidler. Sakin sorma sen mi baktin vs diye :D

Hiç kıskanç değilsin valla iş okay facebook a ne gerek var eskiden facebook mu vardı yakında sohbet ederler zaten niyet sohbet tavrını koy bende ise girecem de calismiyosan ve mahmut adında bir kankam olacak de ve facebooktan ekliyecem de

Hiç kıskanç değilsin valla iş okay facebook a ne gerek var eskiden facebook mu vardı yakında sohbet ederler zaten niyet sohbet tavrını koy bende ise girecem de calismiyosan ve mahmut adında bir kankam olacak de ve facebooktan ekliyecem de
Ona kalsa kapatıyoruz ben kapatmiyorum baya aktifim akraba arkadaş yakın çevre vs aslında teknoloji mahvediyor ilişkileri . İletişimi mahvediyor

Ona kalsa kapatıyoruz ben kapatmiyorum baya aktifim akraba arkadaş yakın çevre vs aslında teknoloji mahvediyor ilişkileri . İletişimi mahvediyor
Aynen öyle bizde kapattık esimin baskısı yüzünden gayet iyi o araba merakından arabalara bakiyo satiyo aliyo bende kadinlarkulubune giriyoruz başka şeyler yok kafa rahat

Aynen öyle bizde kapattık esimin baskısı yüzünden gayet iyi o araba merakından arabalara bakiyo satiyo aliyo bende kadinlarkulubune giriyoruz başka şeyler yok kafa rahat
Ya öneri işi çok saçma arkadaşım ben ararsam bulurum eşime bildirim geliyor birde onun arkadaşı yok çok az ondan sanırım

Pardon ama ne var bunda ayrica isle ilgili bende kullaniyorum face i whatsup i bazen yazismak belge gondermek gerekiyor ve mail vs den daha pratik oluyor bence saygisizlik yapiyorsunuz esinize ayrica birakin artik bu tarz kiskancliklari guvensizlikleri bende esime karsi guven sorunu yasiyorum ama yok baskasina bakar gonlunu kaptirir diye degil daha ciddi konularda ayrica bakacak ve sizi aldatacak olsa zaten yapar bu sekilde esinuzin yasam alanina saldirdiginizda engel mi olacaksiniz hirsiza kilit dayanmaz kendinuze guvenin biraz birakin aldatsin bosarsiniz hicte vicdan yapmazsiniz

Pardon ama ne var bunda ayrica isle ilgili bende kullaniyorum face i whatsup i bazen yazismak belge gondermek gerekiyor ve mail vs den daha pratik oluyor bence saygisizlik yapiyorsunuz esinize ayrica birakin artik bu tarz kiskancliklari guvensizlikleri bende esime karsi guven sorunu yasiyorum ama yok baskasina bakar gonlunu kaptirir diye degil daha ciddi konularda ayrica bakacak ve sizi aldatacak olsa zaten yapar bu sekilde esinuzin yasam alanina saldirdiginizda engel mi olacaksiniz hirsiza kilit dayanmaz kendinuze guvenin biraz birakin aldatsin bosarsiniz hicte vicdan yapmazsiniz
Öyle birşey değil ki iş amaçlı değil olmasına da gerek yok da tanımadığı işle alakası olmayan birini yada okul arkadaşı vs olmayan yani en ufak bağlantısı olamayan yada olmayacak birini araması sorun. Son söylediklerinize katılıyorum

akşam baktım telfonuna isim duruyor sildim tabi hemen sonra ben dedim bir anda x xi sildim :D gülerek haha durmasın ne gereği var dedim ayrıca sen unutmuşsundur dedim belki farketmeyecektin ama arkandan ş yapmış gibi olmıyım dedim :) oda allahtan yapmamışsın gerçi ben unuttuydum söylemesen farketmezdim dedi biliyorum olsun aklıma geldi sildim dedim gülüştük kapattık face olayını sormadım gereği yoktu madem akıllı telefonların başının altından çıkıyor :D

Back
X