- 29 Eylül 2014
- 9.707
- 20.069
- 598
- Konu Sahibi gulguzeli_89
Kimi kaydetsem telefonuma facede taniyor olabileceginiz kisiler listesinde cikiyor. Sinir oluyordum kapadim. Zaten kullanmiyordum kisa surdu face maceram :)) boyle bir seyde bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
face'e numarasini kaydedenleri cikariyor karsina androidler. Sakin sorma sen mi baktin vs diyeKesinlikle haklısın yok sormicam iyi ki sizle konusmusum madem akıllı telefonlar direk öneri yapıyor kayıtlı diye çok ta önemli değil konu diye sorarsam uzar gider zaten ikna olucam başta sinir oldum kendi aradı buldu sandım ama öyle değilmiş yani öyle olmayabiliyormus
Ay yok dermiyim canım kk boşuna sormuyorum buralara akıl akıldan üstündür ayrıca ben eleştiriye açığım o yüzden yanlışım varmadan baştan görürümface'e numarasini kaydedenleri cikariyor karsina androidler. Sakin sorma sen mi baktin vs diye![]()
Ona kalsa kapatıyoruz ben kapatmiyorum baya aktifim akraba arkadaş yakın çevre vs aslında teknoloji mahvediyor ilişkileri . İletişimi mahvediyorHiç kıskanç değilsin valla iş okay facebook a ne gerek var eskiden facebook mu vardı yakında sohbet ederler zaten niyet sohbet tavrını koy bende ise girecem de calismiyosan ve mahmut adında bir kankam olacak de ve facebooktan ekliyecem de
Aynen öyle bizde kapattık esimin baskısı yüzünden gayet iyi o araba merakından arabalara bakiyo satiyo aliyo bende kadinlarkulubune giriyoruz başka şeyler yok kafa rahatOna kalsa kapatıyoruz ben kapatmiyorum baya aktifim akraba arkadaş yakın çevre vs aslında teknoloji mahvediyor ilişkileri . İletişimi mahvediyor
Ya öneri işi çok saçma arkadaşım ben ararsam bulurum eşime bildirim geliyor birde onun arkadaşı yok çok az ondan sanırımAynen öyle bizde kapattık esimin baskısı yüzünden gayet iyi o araba merakından arabalara bakiyo satiyo aliyo bende kadinlarkulubune giriyoruz başka şeyler yok kafa rahat
Haaa evet facebook öyle harbiden arkadaşı az sa hele sürekli arkadaş onerirYa öneri işi çok saçma arkadaşım ben ararsam bulurum eşime bildirim geliyor birde onun arkadaşı yok çok az ondan sanırım
Öyle birşey değil ki iş amaçlı değil olmasına da gerek yok da tanımadığı işle alakası olmayan birini yada okul arkadaşı vs olmayan yani en ufak bağlantısı olamayan yada olmayacak birini araması sorun. Son söylediklerinize katılıyorumPardon ama ne var bunda ayrica isle ilgili bende kullaniyorum face i whatsup i bazen yazismak belge gondermek gerekiyor ve mail vs den daha pratik oluyor bence saygisizlik yapiyorsunuz esinize ayrica birakin artik bu tarz kiskancliklari guvensizlikleri bende esime karsi guven sorunu yasiyorum ama yok baskasina bakar gonlunu kaptirir diye degil daha ciddi konularda ayrica bakacak ve sizi aldatacak olsa zaten yapar bu sekilde esinuzin yasam alanina saldirdiginizda engel mi olacaksiniz hirsiza kilit dayanmaz kendinuze guvenin biraz birakin aldatsin bosarsiniz hicte vicdan yapmazsiniz
Him.... iyi bakalim oyle olsun da ozellikle aramasin.Ay yok ya telefonda kayıtlı kişilerin onerildigini öğrenince soğudum ben aradı kendi buldu sandım da ondan bi gıcık oldum