- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
zaten diğer arkadaşlar sakinleştirmeye çalıştılar durun ya ne oluyor felan diye diğeri sinirlenip kalktı gittişöyle yapsan daha makuldu ki o kadın kendisi giderdi muhtemelen..arkadaşım iki kişi arasındaki dert toplum içinde yasıtılmaz ikinizde çok büyük bir ayıp ettiniz neyse biz bilmek zorunda değiliz lütfen anlatma deyip olağan akışına bıraksaydın mutemelen defolup giderdi..ama toplumumuzun gelenek ve göreneklerinde eve gelen misafire git denmez..
katılıyorum akıllarında kalan tek durum sizin misafirlerinize karşı tavır ve davranışlarınız olacaktır..Empati yapin bir komsunuzla tartisiyorsunuz ve hic alakasi olmayan komsunuz sizi davet ediyor tabiki gidersiniz gittiniz tartistiginiz hatunda orda ve ortam gergin diger komsu cikip gidiyor ve ev sahibi sizi kovuyor ne hissederdiniz..asla kovmazdim sizi ilgilendirmeyen bir konu cunku diger misafirler mutlak ki gerilmistir ortamdan ama bu sizin sucunuz degildi evlerine gittiklerinde onlarin kavgasini unuturlardi ama sizin o kadini evden kovmak gibi kaba davranisinizi unutacaklarini sanmam..
empati yapıyorumEmpati yapin bir komsunuzla tartisiyorsunuz ve hic alakasi olmayan komsunuz sizi davet ediyor tabiki gidersiniz gittiniz tartistiginiz hatunda orda ve ortam gergin diger komsu cikip gidiyor ve ev sahibi sizi kovuyor ne hissederdiniz..asla kovmazdim sizi ilgilendirmeyen bir konu cunku diger misafirler mutlak ki gerilmistir ortamdan ama bu sizin sucunuz degildi evlerine gittiklerinde onlarin kavgadini unuturlardi ama sizin o kadini evden kovmak gibi kaba davranisinizi unutacaklarini sanmam..
zaten tavır almalarına gerek yokkatılıyorum akıllarında kalan tek durum sizin misafirlerinize karşı tavır ve davranışlarınız olacaktır..
düşünsnize mutlak surette kapı dışarı atılabileceğim bir eve misafirliğe gitmek fikri hiç hoş değil..
sorunlu misafirleriniz değil stokta duran diğer 6 misafiriniz için beyanım..zaten tavır almalarına gerek yok
ben çoktan aldım çağırmam ki bir daha çok gerekli insanlar değiller
birbirlerinin dedikodusunu yapıp tartışmışlar , gelmesinler evime hiç lazım değiller
haberim yoktu'kibarca' kovacagın misafiri evine nıye davet edıyorsun..boyle mı mısafır ağırlıyorsun,ev sahıbı herzaman alttan alır
Şimdi kavgalı 3 komşu olmuş oldunuz artık 3 ünüzün aynı ortamda denk gelmemek için bayağı çaba sarfetmeniz gerecek.
onlar iyi yaptın dedilersorunlu misafirleriniz değil stokta duran diğer 6 misafiriniz için beyanım..
olay tartismalari degil zaten,senin hurmet etmedigin kisiyi evine cagirman..misafir ediyorsan,bas taci edeceksin bi insanihaberim yoktu
tarıştıklarını bilsem çağırmazdım ki
kimsenin haberi de yoktu aralarında olmuş bir mevzu
ben hangi komşum hangi komşuyla tartışmış bunun takibini yapamam ki
ben nasıl nezaketene davet ettiysem oda nezaketen uslu uslu oturacaktıolay tartismalari degil zaten,senin hurmet etmedigin kisiyi evine cagirman..misafir ediyorsan,bas taci edeceksin bi insani
ne diyelim siz kendinizi zihnen haklı çıkarmışsınız şimdi bu durumda biz size ayıp etmişsiniz desekte boş..selametle..onlar iyi yaptın dediler
seni hakli bulmamizi ister gibisin sanki? cevaplarina bakinca..ben nasıl nezaketene davet ettiysem oda nezaketen uslu uslu oturacaktı
ben ev sahibiysem misafir de misafirliğini bilecek
yo soruyorum , misafir de misafirliğini bilmemeli mi ?seni hakli bulmamizi ister gibisin sanki? cevaplarina bakinca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?