ben mi ayıp ettim onlar mı ?

Kovmak yerine ara bulsaydin yada ikisinin
de kovsaydin ne bileyim daha iyi olmazmiydi..

Hayat bazen mecbur bırakır insanı zaman zaman, bu komşun olmasaydı başka şey olacaktı, aslında olay komşun değil imtihan dunyasının sana bir sorusu bu sana bence, ve bu sorular tüm insanlara soruluyor tabiki.....
Dedikodu hiç hoş birşey değil haklısınız, insanı ofkelendiren bişey, ozaman komşunuzu kovmak değilde konuyu kapatmanız gerekirdi dedikodunun hiç hoş birşey olmadığını komşunuza açık açık ifade ederek.

cok ama cok buyuk ayıp etmışsınız yahu onlar kavga ederse etsın sıze ne?o onların ayıbı ben orda oturan dıger mısafırlerınızden olsaydım ve komsunuzu bu sekılde kovdugunuzu gorseydım kesınlıkle ama kesınlıkle bırdaha sıze gelmezdım

Kovmak yerine ara bulsaydin yada ikisinin
de kovsaydin ne bileyim daha iyi olmazmiydi..
olurdu aslında
ama koca koca kadınlar , çocuk değil ki bunlar kendi sorunlarını kendileri çoktan hallederdiler, kendileri halledemedilerse beni takacaklarını pek sanmam
samimi değilim zaten merhaba merhaba o kadar

umrum da değil aslında kötü olarak bilmeleri , dedikodu olunca ben sinirleniyorum

Sinirle söylediğinizi tahmin ediyorum , umurunuzda olmayacaksa sorun yok ama biraz sakinleşince daha farklı pencereden bakacak ve ne demek istediğimizi anlayacağınızı düşünüyorum .

diğer misafirlerim benden daha çok sinirlendiler
çocukları korktu onların seslerinden , hepsini küçük çoluğu çocuğu var
benim çocuğumun yanında iki bayan kavga etse bende sinirlenirdim
aman gelmesinler çok da önemli değil , ben onlara ayıp oldu diye yaptım , bunu anlayamıyorlarsa gelmesinler kendileri bilir

Sinirle söylediğinizi tahmin ediyorum , umurunuzda olmayacaksa sorun yok ama biraz sakinleşince daha farklı pencereden bakacak ve ne demek istediğimizi anlayacağınızı düşünüyorum .
evet sinirlendim
dedikodu olmasına , çoluk çocuğun yanında kavga etmelerine , misafirlerime ayıp olmasına vs vs işte
evet belkide sakinleşine farklı pencereden bakabilirim , sinirli insan hep kendini haklı görür bunun farkındayım

Sizin evde misafir olmak istemezdim...siz davet etmissiniz(evet kavgali olduklarini bilmeden ama yinede) onlarda ayip olmasin diye büyük ihtimal gelmisler...Olay taze oluncada dayanamayip huzursuzluk cikartmislar, evet bu onlarin ayibi ama emininim daha sonra özürlerini dileyecektiler....Ama sizin yaptiginiz asil terbiyesizlik, hem evinize davet ediyorsunuz hemde "kibarca" kovuyorsunuz, üstüne bide kendinizi hakli görüyorsunuz...Bravo...

asıl terbiyesiz benim yani
bravo

Şimdi cadalozlardan biri kendi gitmiş, kalanı da siz yollamışsınız. Yani doğru esasında, misafir misafirliğini bilmeli, konudan haberi bile olmayan insanların , çocukların yanında kavga çıkartıp, yolladığınız için bir de size çatması garip geldi bana.
Aralarında mesele varsa, baktılar ortamda başka insanlar var, birbirleriyle muhatap olmasalardı o zaman? Herhalde diğeri gidince, bu kendi bakış açısına göre olayı anlatıp, taraftar falan toplayacaktı ortamdan. Rezil olmaktan korkan edebiyle otururdu.
Benim evimde kavga çıkartanı bende kovalardım. Hak verdim size.

hayu onlar senın korkundan bısey dıyememıslerdır kusura bakma ama kucuk duşmuşsun bosa savunma kendını

hayu onlar senın korkundan bısey dıyememıslerdır kusura bakma ama kucuk duşmuşsun bosa savunma kendını
yani , o kalınca olayı anlatmaya başladı
eee tabi kendince anlatacaktı ben haksızım demiyecekti , buna da mahal vermek istemedim

bence o ikisi bi şekilde barışıp konu sahibine küsecek na şuraya yazıyorum :)
kovduğum küstü zaten mesaj atıyor
diğeri de özür diledi çok ayıp ettim kusura bakma felan dedi
bilmiyorum neler olur küserler mi ? pek zannetmiyorum küseceklerini
aha bende buaraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…