- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.629
- 798
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
bize fikrimizi sordu isen; yanlis.. ev sahibi bsy olmamis gibi devam etmek zorundadir.. onu da evden yollayinca huzur bozulmadi mi yani?yo soruyorum , misafir de misafirliğini bilmemeli mi ?
Ben gelemiyorum böyle şeylere sorun belki de budur , misafir güzelce oturduğu sürece hürmet etmekte bir sıkıntım yok
gelen misafiirim çocuklarına bile ayrı menü hazırlarım güler yüzlüyüm , ama böyle sıkıntılarda da eyvallahım yok bilemiyorum
onlar iyi yaptın dediler
olay dedikodu olunca dayanamadım napıyım gelemiyorum böyle şeylereÇok can sıkıcı bir olay olmuş.
Her şeye rağmen kovmak yerine lütfen sorununuzu buraya yansıtma deyip olayı kapatabilirdiniz.
yok ya , onlarda rahatsız oldularNe diyeceklerdi ki korkularindan demişlerdir... Kovulma tehlikeleri var...kış kış diye
burda mecbursunMadem evinizden bu kadar rahat kovacak kadar onemsizdi o kişiler neden davet ettiniz ki! !!!
nasil mecbursun?burda mecbursun
diğer arkadaşlar müdahale ettiler de sakinleşmedi ki hala hafta içi yaptığı kavgayı anlatıyordu bende dyanamdımYaptıkları doğru değil ama ayıp eden sizsiniz, ne olursa olsun evdeki misafir kovulmaz, kibarca konuyu değiştirelim, kavga sebebiniz bizi ilgilendirmez deseydiniz kapanırdı.
yani burda öyle bir şey varnasil mecbursun?
iyi yapmışsın canım sizin evde tartışmaları normal degil, misafir misafirligini bilurse ev sahibide ev sahipliğini bilir. Bir daha ayni ortama gelmezler. Bende bizim evde tartismayi hic sevmem bide cocuk varsa hic normal degil o sizi dusunmuyirsa siz neden dusuneceksiniz. Aslinda laf sokup durani kovsaniz daha iyi olacakti....yok ya , onlarda rahatsız oldular
korkma değil olay onlarda sinirlendi , terbiyesizler felan dediler , bağırıp çocukları korkuttular , neden rahatsız olmasınlar ki
ordaki tum kurallari yiktigin asikar artikyani burda öyle bir şey var
bayan sayısı az , o yüzden herkes bir kere de olsa evine davet ediyor mutlaka herkesi
umrum da değil aslında kötü olarak bilmeleri , dedikodu olunca ben sinirleniyorumKeşke konuyu kapattırıp gününüze devam etseydiniz . Belki sinirle yaptınız ama hoş olmadı bence .
Diğer iki komşu barışır siz hep kötü kalırsınız.
hhahah ilahi güldürdünüz beni güzeldiordaki tum kurallari yiktigin asikar artik
laf sokanı kovdum zateniyi yapmışsın canım sizin evde tartışmaları normal degil, misafir misafirligini bilurse ev sahibide ev sahipliğini bilir. Bir daha ayni ortama gelmezler. Bende bizim evde tartismayi hic sevmem bide cocuk varsa hic normal degil o sizi dusunmuyirsa siz neden dusuneceksiniz. Aslinda laf sokup durani kovsaniz daha iyi olacakti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?