ben mi ayıp ettim onlar mı ?

yok bende sizden özür dileyim , yanlış okumuşum kusura bakmayın

Kız nasıl kovdun allah seni çok güldüm :) ama ev senin boşver misafirse misafirligini bilecek sabrın taşmış demek ki takma boşver
bi gün bana gel sizi de kovayım
itinayla misafir kovulur , kovulmak istiyorsanız beni arayın 1950 den beri kovulmanın tek adresi
şaka bir yana burda daha çok gerildim

Siz haklı buluyorsunuz kendinizi besbelli. Peki ama neden kim haklı diye sorup sonra da "hatalisin, yanlis davramissin" diyen herkese kendinizi savunuyorsunuz?
Hem avukatsiniz hem hakim. Savcıları boşa yormayin.
savunma yapmıyorum aslında yada farkında değilim bilemiyorum

konu kapansın bari
ister istemez savunma yapıyorum galiba , kimseyi yormuyayım
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim , sinirim geçsin yorumları bir daha okuyum
belki kafamda bir ampül yanar

pekı bundan sonra napcan o kadından ozurmu dılıyceksın yoksa her gelenı kovmaya devammı edıceksın?
allah allah her geleni kovuyorum da nerden çıktı ! zorlamayın bence , sakin bir zaman da bir daha düşünürüm bu meseleyi
evet gerekliyse özrümü dilerim , yok gerekli değilse dilemem
her geleni kovmuyorum ben ,
ömür uzun , uzun yıllar var önümüzde hepimiz sinirle herkese göre ayıp olan şeyler yapacağız muhakkak bunuda unutmayalım

fıkır sordunuz soyledık asabiyet yok

Evet ayip etmissin.tartismislar biri terketmis gitmis.evinde misafir olarak duzgunce oturmaya devam eden kadin neden kovulurki.

Misafirler kendi aralarında ne yaptılarsa yaptılar, senin evden kovman gerçekten çok aşağılayıcı olmuş. Kendimi o komşunun yerine koydum da çok kötü hissettim. Aranızda hiç mi hatır, nezaket yok anlamadım gitti..

ben size seviyesiz dememistim ilk yorumumda ,ama sen kendinin biliyorsan baska diyecek sozum yok.
seviyeleriniz aynı derken ?
yorumunuz kırıcı , başka bir anlama çekmedim
başka bir şey kast etmişiniz gibi durmuyor , ha ruh haliyle ben yanlış anlamışşsam özür dilerim ama çok kırıcı oldu yorumunuz ..

ha herkes yapıcı yani
bazı yorumlar yapıcı olsa eyvallah diyeceğim de yapıcılık adı altında yapıcı yorumlar varda bir de olmayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…