- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
yok bende sizden özür dileyim , yanlış okumuşum kusura bakmayın"Cocuk akilli" gibi birsey mi demisim? Allah Allah, goremedim ben.
Cocuk olsa yerinizde, onun da aklina direk kovmak gelirdi, olgun ve yapici bir mudahaleyi dusunemeyebilirdi. Davranisiniz ayni bu sekilde olmus dedim ben. Cocuk akilli demek baska, cocuk gibi demek baska. Lafi baska yere cekmeyin.
E iyi ya, o kovdugunuz kadindan da ozur dileyin madem. Zaten ozru en cok o hakediyor. Zira konu kovulan misafir uzerine ilerledi sayfalardir.
bi gün bana gel sizi de kovayımKız nasıl kovdun allah seni çok güldüm :) ama ev senin boşver misafirse misafirligini bilecek sabrın taşmış demek ki takma boşver
savunma yapmıyorum aslında yada farkında değilim bilemiyorumSiz haklı buluyorsunuz kendinizi besbelli. Peki ama neden kim haklı diye sorup sonra da "hatalisin, yanlis davramissin" diyen herkese kendinizi savunuyorsunuz?
Hem avukatsiniz hem hakim. Savcıları boşa yormayin.
pekı bundan sonra napcan o kadından ozurmu dılıyceksın yoksa her gelenı kovmaya devammı edıceksın?savunma yapmıyorum aslında yada farkında değilim bilemiyorum
allah allah her geleni kovuyorum da nerden çıktı ! zorlamayın bence , sakin bir zaman da bir daha düşünürüm bu meseleyipekı bundan sonra napcan o kadından ozurmu dılıyceksın yoksa her gelenı kovmaya devammı edıceksın?
gel sen de dördüncü oluruz , dörtleyelimhepinizin arası düzelir merak etmeyin,sonucta seviyeleriniz aynı .
fıkır sordunuz soyledık asabiyet yokallah allah her geleni kovuyorum da nerden çıktı ! zorlamayın bence , sakin bir zaman da bir daha düşünürüm bu meseleyi
evet gerekliyse özrümü dilerim , yok gerekli değilse dilemem
her geleni kovmuyorum ben ,
ömür uzun , uzun yıllar var önümüzde hepimiz sinirle herkese göre ayıp olan şeyler yapacağız muhakkak bunuda unutmayalım
verdigin cevap bile cok seviyesiz .gel sen de dördüncü oluruz , dörtleyelim
sizin yorumunuz çok seviyeliydi yani ? çok olgundu yani ben seviyesiz oldum öyle mi ?verdigin cevap bile cok seviyesiz .
kanka yapmaaaa mune burdaaaaverdigin cevap bile cok seviyesiz .
ben size seviyesiz dememistim ilk yorumumda ,ama sen kendini biliyorsan baska diyecek sozum yok.sizin yorumunuz çok seviyeliydi yani ? çok olgundu yani ben seviyesiz oldum öyle mi ?
ugrastirmsin kendisiylekanka yapmaaaa mune burdaaaa
seviyeleriniz aynı derken ?ben size seviyesiz dememistim ilk yorumumda ,ama sen kendinin biliyorsan baska diyecek sozum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?