- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
o ne ozguven ooo konu sahıbıııııkovduğum küstü zaten mesaj atıyor
diğeri de özür diledi çok ayıp ettim kusura bakma felan dedi
bilmiyorum neler olur küserler mi ? pek zannetmiyorum küseceklerini
aha bende buaraya yazıyorum
yok özgüvenden değilo ne ozguven ooo konu sahıbııııı
Baskalari da onların dedikodularini yaptı size demekki.Keske dinlemeseydiniz...yok özgüvenden değil
az çok haklarından bazı şeyler duydum ondan diyorum
yapan oldu evetBaskalari da onların dedikodularini yaptı size demekki.Keske dinlemeseydiniz...
arkadasım madem bu kadar kotu ınsanlardı neden evıne cagırdın o zaman zorundaydım falan deme suclusun baska bahanelerle bunun ustunu ortme ve o kadından ozur dıle benceyok özgüvenden değil
Dedikoduyu sevmeyen bi insan olarak anlatanlara duymak istemiyorum demeniz gerekirdi, ayrica duydugunuz seyleri sizde dedikodu yaparsiniz diyemi size küsmiycekler aman konusmayasiniz diye, baya bi dedikoducular ortami var sanki, iyikide hoslanmiyorsunuz....yok özgüvenden değil
komsusu otekı komsusu hakkında evınde konusurken sınırlenmıs ama baskaları komsularınının dedıkodusunu yaparken sınırlenmemıs konu sahıbıDedikoduyu sevmeyen bi insan olarak anlatanlara duymak istemiyorum demeniz gerekirdi, ayrica duydugunuz seyleri sizde dedikodu yaparsiniz diyemi size küsmiycekler aman konusmayasiniz diye, baya bi dedikoducular ortami var sanki, iyikide hoslanmiyorsunuz....
kötü insanlar demedim ki kastettiğim farklı bir şey , kötüler mi iyiler mi onu bilemem benarkadasım madem bu kadar kotu ınsanlardı neden evıne cagırdın o zaman zorundaydım falan deme suclusun baska bahanelerle bunun ustunu ortme ve o kadından ozur dıle bence
allah allah bizzat bana gelip te aaa bak sana bir şey anlatacağız diye bir şey demediler kikomsusu otekı komsusu hakkında evınde konusurken sınırlenmıs ama baskaları komsularınının dedıkodusunu yaparken sınırlenmemıs konu sahıbı
siz olgun olduğunuz için mi çocuk akıllı gibi cümleler kuruyorsunuz , siz de mi yapıcısınız ?Onlar ayip etmisler evet, savunulacak bir yani yok.
Ama siz daha da ayip etmissiniz. Misafiri kovmak ayibin daniskasi. Ne o oyle cocuk gonderir gibi. Size karsi da yapilan birsey yokmus. Hadi size laf atilsa amenna. Kendi aralarindaki bir kavga bu. Tek hatalari sizin evinizde yapmalari bunu.
Huzursuz olduysaniz, bu konuyu degistirmenin ya da kapatmanin daha yapici yollari da var. Bu yasa gelmissiniz, hala cocuk gibi akliniza ilk gelen kovmayi uyguluyorsunuz. Yetiskin, olgun bir insan, evine misafir diye cagirdigi insanlara karsi sakin ve idareci olmayi bilir.
O diger insanlar da dumur olmuslardir ve yaptiginiz onlarin da aklina kazinmistir. Misafirini kovan ev sahibi. O digerlerinin yerinde olsam sizin evinize gelmezdim, belli mi olur, tepeniz atar kovalarsiniz filan diye.
Bence sizin hem o iki kadindan, hem de diger misafirlerden ozur dilemeniz lazim evinizde boyle bir olaya engel olamadiniz, herkes huzursuz oldu diye. Bir de kovdugunuz kadin var ki, cok gurur kirici bir davranis gormus tarafinizdan. Her ne kadar yaptiginizda hic yanlis gormeseniz de o kadina ayip etmissiniz. Bosuna kendinizi savunmayin. Tum cevaplari okudum, kimseye ozur gibi bir adim atacaginizi sanmiyorum, ama madem sormussunuz, benim de fikrim bu.
Günlük ruh haline göre karar veriyor demek ki...komsusu otekı komsusu hakkında evınde konusurken sınırlenmıs ama baskaları komsularınının dedıkodusunu yaparken sınırlenmemıs konu sahıbı
kendi anlattıkları olaylar zatenGünlük ruh haline göre karar veriyor demek ki...
Buna mahal vermemenin bir çok yolu vardi. Ama siz en en son ve en olmayacak seçeneği secmissiniz..yani , o kalınca olayı anlatmaya başladı
eee tabi kendince anlatacaktı ben haksızım demiyecekti , buna da mahal vermek istemedim
siz olgun olduğunuz için mi çocuk akıllı gibi cümleler kuruyorsunuz , siz de mi yapıcısınız ?
diğer misafirlerimden özürümü diledim ben
kavga edenlerden biri kendi mesaj atıp özür diledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?