Ben mi beceremedim bu evliliği...

Boşanmayı düşünenler lütfen çocuklarını bahane etmesin hiç bi çocuk ailesinin beraber olmasıyla ilgilenmiyor mutluluğa maddiyata bakıyor. Evlilik karı kocanın çocuk yok bu işin içinde

Diger iki hatundan cocugu var mi?

Adam 2 kere boşanmış.
Sence ikisindede kadınlar haksız olabilirmi.
Ayrıca hiçte herkesin evliliği böyle sorunlarla yürümüyor. Bizim böyle sorunlarımız yok mesela.lütfen kendinizi ezdirmeyin yaşınız kaç olursa olsun.çocugunuz sizi neden suçlasın.doğru düzgün konuşup anlattıktan sonra.

Hadi 1 i kadının sucuydu ama 3 tane hatalı davranışları olan evlilik yapmış demek ki. Baştan kokmuş aslında balık. Sizinle yemek bile yemeyen biri için kılınızı kıpırdatmamaniz lazim. Ve hic evlenmemis biri olarak çok büyük cesaretmis sizinki

Düzelmez tatlım sen kırıldığınla kalırsın çocuğunda psikolojik olarak çöker bir insan neyse odur asla değişmez ya taviz vermiceksin ya da bitireceksin..sana oyle diyenlerin esleri öyle yapıyor muymuş da sana ayrilma diyorlar..kendine edersin kimse boşanmak için evlenmez ama mutsuzsan boşan kendine de yazik etme cocuğuna da

Eger emin degilseniz beraber aile terapistine gidin. Öyle birden degismiyor kimse. Evet her evlilikte sorunlar oluyor ama iyi yönleri agir basiyorsa yürüyor.

evet cocuklarınız var onları düşünerek ayrılmıyor sunuz ama yanlış anlamayın bu adam anca terapistle düzelir bence..eşiniz cok zor kahrı cekilecek bir adam değil saygısızca tavırları var bence kesinlikle ayrılın yada terapi alın kolay değil yavrularınıza yazık günah

Hayir herkesin evliligi boyle sorunlarla ilerlemiyor. Ayrica kendin 40 yasindaymissin, adam kaç yasinda? 60 yasinda duzelse bile ne fark edecek size dunyada cenneti mi verecek bu adam?
Boyle yillarca hakaretle soguklukla yuruyen evlilik yipranir, oldu da adam duzelse bile bazi seyler duzelmez.
2 evlilik yapmis birinin 3. Evliligi neden oldunuz bekar halinizle onu da anlamiyorum.

Hayir herkesin evliligi boyle sorunlarla ilerlemiyor. Ayrica kendin 40 yasindaymissin, adam kaç yasinda? 60 yasinda duzelse bile ne fark edecek size dunyada cenneti mi verecek bu adam?
Boyle yillarca hakaretle soguklukla yuruyen evlilik yipranir, oldu da adam duzelse bile bazi seyler duzelmez.
2 evlilik yapmis birinin 3. Evliligi neden oldunuz bekar halinizle onu da anlamiyorum.
Karşıma çıkan ciddiyetsiz insanlar yüzünden

Neden 2 evlilik yapan biri ile bekar biri olarak evlendiniz? Sorguladiniz mi neden ayrilmis 2 karisindan ? Anlattiklarinizdan dolayi ben tahmn ettim mesela neden ayrildigini zor yani boyle bir adam.
Hayir yadirgamiyorum cunku benim de 2.evliligim esimin ilk evliligi ama.. Evlilik var evlilik var
Bir suru sey yasamissiniz
Evden 1 kere gitti mi insan hicbisey iyi olmuyor aksine daha da kotu oluyor
2. Evliliği yaptığınız da çocuğunuz var mıydı özel olacak ama benim için önemli bi cevap olacak tabi cevap vermek isterseniz

Karşıma çıkan ciddiyetsiz insanlar yüzünden

Yani baska evlenecek insan bulamadiniz ve evlenmek isteyen biri cikti diye evlenmek ici evlendiniz. Cidden boyle bir evlilik yapacagina yalniz kalsaydin, simdi daha mi iyi birsey oldu? Neyse geçen geçmis zaten.

Diger eslerinden neden ayrilmis peki?
Ya ne bileyim varmis demek ki bir sorun iste..

Yani baska evlenecek insan bulamadiniz ve evlenmek isteyen biri cikti diye evlenmek ici evlendiniz. Cidden boyle bir evlilik yapacagina yalniz kalsaydin, simdi daha mi iyi birsey oldu? Neyse geçen geçmis zaten.
Yine de öyle demiyorum brn,yaşayan bilir

Back
X