Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala bu toplumda evliliğin olmazsa olmaz gibi görülmesine şaşkınım...İşte maalesef belirli bi yaşa gelmiş kadınların üzerinde ciddi bir çevre baskısı olduğu için sağlıklı düşünememiştir konu sahibi
Kırılıp küsmek kadına ait duygular değil, insana ait duygulardır. Erkek ve kadınları bu şekilde kalıplara soktuğumuz için konudaki erkek kendini üstün görüyor veya aşağılayabiliyor. Cunku ona sen erkeksin, guclu durmalısın empoze edilmiş. Tam tersi o da duyguları, zaafları, sevinçleri olan bir insanYahu evlilik için tabiki mücadele edilir ama eş ile mücadele edilmez eş ile sağlam bi bağ oluşmalı bu adam değişmez insan 7 sinde ne ise 70 indede o olur kırılıp küsmek naz yapmak kadına ait bi duygudur erkeğin bu tavrı yanlış kusura bakmayın ama eşiniz tam bir egoist ve sizin ömrünüzden yer
Kadının fıtratında vardır allahın yaratışında var bu kadın daha nazik daha hassastırKırılıp küsmek kadına ait duygular değil, insana ait duygulardır. Erkek ve kadınları bu şekilde kalıplara soktuğumuz için konudaki erkek kendini üstün görüyor veya aşağılayabiliyor. Cunku ona sen erkeksin, guclu durmalısın empoze edilmiş. Tam tersi o da duyguları, zaafları, sevinçleri olan bir insan
Çok doğru.Evin içinde yalnız hissediyorum.İki kelime sohbet etmeye çalışsam olumsuz seylerden bahseder.Hicbir zaman bişey sahibi olamayacağımizdan filan bahsederEvin icinde yalniz hissediyorsan hakaret goruyorsan yapacak birsey yok. Adam degismez hic değişim bekleme. Benim eski esimde telefonla ilgilenir, herseye kizar ve olay yaratirdi. Inan zerre degismedi. Uc gunluk dunyada bu psikolojik siddet cidden cekilmiuor. Iki kisilik yalnizlik en buyuk aci.
Ele almaz olur muyum.. anlayışla karşılamak zorunda kaldım çünkü yaş 36 ydi ve hiç evlilik düşünen yoktu bosluktaydimAslinda diger 2 karisindan neden bosandigini goruyoruz bu sekilde.
Evlenmeden once bu konuyu ele almismiydiniz?
Karşıma çıkanlardan evlilik düşünen sadece oydu2 kişinin deneyipte beğenmediğini neden sizde denemek istediniz ki?
Tabi kandırdığı kişiyi saf ve tecrübesiz bulmuş, binbir tür yalanla evliliğe ikna etmiş, arkasını toplayan biri lazım mış, yemek, çamaşırKarşıma çıkanlardan evlilik düşünen sadece oyduEvlilikte ne yapılmaması gerekir bunu öğrenen biriyim diyordu bu sebeple artı olarak gördüm bosanmisliklarini ne bilim...
Konuşuyoruz bikac gün iyi gidiyor sonra gereksiz bir yerden laf yiyorum alt üst oluyorum vazgeçiyorum...sırf çocuk için idare etmeye çalıştığını ama bunu da çok iyi becerenedigini düşünüyorumsorun ne bilmiyorum ama bence konuşarak çözebilirsiniz.Ayrıca aldatma şüphesi varsa ıçinizde hiç bi zaman netliğe kavusturmadan hallaedemezsiniz sorunlarınızı
O etrafındakiler kocanla mi yaşamışlar da sana laf ediyorlar. O evde yaşayan sensin. Mutluysan devam yoksa tamam yeter dersin.Selamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.
Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.
Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..
Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
Suçlamadan duygularınızı anlatinKonuşuyoruz bikac gün iyi gidiyor sonra gereksiz bir yerden laf yiyorum alt üst oluyorum vazgeçiyorum...sırf çocuk için idare etmeye çalıştığını ama bunu da çok iyi becerenedigini düşünüyorum
Ah biz kadınların bu hayvan sevgisiSelamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.
Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.
Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..
Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
GülümsettinizAh biz kadınların bu hayvan sevgisi