- 14 Nisan 2022
- 68
- 8
- 8
- 28
- Konu Sahibi tstylmnb12
-
Daha güzelleri gelecek ne demek??? Nasıl bir laf sokma bu. Büyük terbiyesizlik yapmış, abartmıyorsunuz. Kendinizi ezdirmeyin, karşılık verin.bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Hamilelikten hormonlarınız zıplamış. Hiç umursamayın kimseyi. Evet siz çok güzelsiniz ama yeni gelinler de güzel..onlar evlensin 1 yıl sonrada diğerine der kayınvalideniz. O yüzden hiiiiççç takmayınEvleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Bende bu görüşe katılıyorumKayınvalidenizle hep iyi olmaya çalışmayın. Yeni eltiler sizin kadar iyi olmaz ama el üstünde tutulurlar , üzülürsünüz.
Size böyle davranilmasının sebebi bu. Bu tarz şeyler artik değer görmüyor. İnsanlar iyi niyeti enayilik sanıyorlar.kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim.
Böyle bi konuşup pat diye dumur ediyolar ya insanları, dilleriyle zehir saçıp tatmin oluyolar ya...Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Size çirkin dedi diye oğullarına ağlar şikayet eder. Ya bu tipler çok çamur gerçekten yani insanlığından çıkarsın bence laf sokmaya değecek kişinin bile bir seviyesi olmalı yaBir kere önce şunu söyleyeyim ne var esmerlikte ben beyazım ama bir sürü esmer kadını kendimden bin kat güzel buluyorum. Eminim siz de çok güzelsiniz kaynananız saçmalamış hamile olduğunuz için de keyfiniz kaçmış doğal olarak. Siz kendinizde kusur bulursanız herkes bulur. Kimseyi kırmama meselesine katılmıyorum karşınızdaki sizi kırıyorsa siz de kırın. Evet anne daha güzelleri gelecek çok şanslısın bak oğullarından daha güzel gelinlerin var haahhahaa deyip geçin kaynana düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?