Ben mi büyütüyorum gözümde

Yalnız kral cevapmış çok severim zekice yerleştirilen lafları tebrikler

O kayınvalide "dikkate alınmama" olayını idrak edemez ben size söyleyeyim.Abuk subuk ortamlarda tekrarlar aynı söylemi ..hatta hiç kimse birşey demese de lafı kendisinin hoşuna gitmiş olan o cümleyi tekrarlayacak ortamlar yaratır.Çünkü algısı tamamen başkalarını değerlendirmeye odaklı hatta gelin yarıştırma odaklı şu an.

Tarif ettiği kızın Türk olma olasılığı bile yok

Benimde kayınbabam o konularda saçma sapan şeyler der oğluyla konuşurken bana kısa demiş boyumda 1.64 bu arada ortalamayim. Ayrılacaktır oğlundan sevmem tanimadigi insanlar hakkında gevşek konusanlari. Arada yanına gittigimizde eltime bana kaynanama cirkinsiniz der eltim beyaz tenli çilli güzel bir kız bende tam tersi esmerim Kasım gözüm yerimde. Kaynanam çirkin bir kadın hem iç hem dış ona söyleyince gülüyorum valla. Eltimde kaynanamda alınıyor lafina bende genelde alan almış oğlunun gözü kör muydu dedim bir iki defa baktı benimle baş edemiyor bana yapmıyor. Kaynanama yaptiklarini zevkle izliyorum ama

Terbiyesiz kadin. İyi olmaya calismayin bencil olun iki tane elti gelicek en cok ceken ezilen siz olursunuz demedi demeyin

Araya girip "Sevgilim benim dünyalar güzelim, peri padişahının kızı da gelse kimselere değişmem aşkımı muucckkk" yapsaydı o da. İyi olmuş ona da, öyle seyrederse ona da seker laf ahshs
Ağzına sağlık Hiçbir şey demedi öyle durdu mal mal canım kocam benim Gerçi hala ben kendisine laf sokunca ses çıkarmadan duruyor öyle, ölüyü oynama taktiği herhalde

Patavatsızmıs.

Kayınvalideniz sinir bozucu aranıza mesafe koyun. Belli ki sizi kıskanıyor ve çekemiyor.

Daha güzelleri gelecek mi ?!!!!!
İlişkini kes eşine de anlat hadsiz annesinin söylediği lafı. Bu hem sana hem eşine hakaret

Keşke ben güzel değil miyim yani diye anında bir cevap verseydiniz. Bir utanma olur insanda. Bazı şeyler nezaketen de olsa içimizde tutulur söylenmez. Epey patavatsız bir kadın sanırım. Allah yardımcınız olsun. Yarın bir gün bunu çocuğunuz için bile söyleyebilir. O zaman daha çok kırılırsınız. Tepkinizi şimdiden göstermeye başlayın. Gelen gideni aratırmış. Elti adaylarınızın sizin gibi tahammüllü davranmaması ihtimali çok yüksek.

Kaynananız patavatsızlık yapmış.Mukayese etmemeli sizle başka birini.Gücendiğinizi söylemelisiniz,kendinize.

Ellerde ne kayınvalideler var demelik kayınvalide resmen
Ne densizce bir laf. O an ne demek istiyorsun ben çirkin miyim diye pat diye söyleseydiniz.

Şöyle bir yazı okumuştum kaydetmiştim aklımda bulunsun diye. Sizin konunuzada iliştirivereyim.

Eklentiler

• E2455D53-20B5-4542-9F64-A87ED12DB952.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 42
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter

Önemli olan huy güzelliği

Kendinizi paralamayın yahu bu kadın için. Ne kadar bencil olursanız o kadar değerli oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…