- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
- Konu Sahibi tstylmnb12
-
Yalnız kral cevapmış çok severim zekice yerleştirilen lafları tebriklerBenim kvde ben hep kızıl saçlı, yeşil gözlü, fındık burunlu bir gelin istemiştim demişti biz nişanlıyken. Ben de ayol öyle siparişle oluyorsa ben bunu napayım deyip oğlunu gösterip gülmüştümSon oldu bir daha öyle bir laf duymadım. Ya çatır çatır cevap verin yada abartı bir şekilde oğluna ağlayın. Ama susmayın. Patavatsız çünkü devam eder.
O kayınvalide "dikkate alınmama" olayını idrak edemez ben size söyleyeyim.Abuk subuk ortamlarda tekrarlar aynı söylemi ..hatta hiç kimse birşey demese de lafı kendisinin hoşuna gitmiş olan o cümleyi tekrarlayacak ortamlar yaratır.Çünkü algısı tamamen başkalarını değerlendirmeye odaklı hatta gelin yarıştırma odaklı şu an.Ya o zaman da ondan farkı kalmıyor. En güzeli muhatap almaya layık bulmuyor gibi davranmak. Hatta bu sefer kale alınmak için üstüne düşmeye başlar. Insanı en çok zorlayan şey dikkate alınmamak. Düşünsene biri seni öyle küçümsüyor ki söylediklerine sinir bile olmuyor, en ağırı
Tarif ettiği kızın Türk olma olasılığı bile yokBenim kvde ben hep kızıl saçlı, yeşil gözlü, fındık burunlu bir gelin istemiştim demişti biz nişanlıyken. Ben de ayol öyle siparişle oluyorsa ben bunu napayım deyip oğlunu gösterip gülmüştümSon oldu bir daha öyle bir laf duymadım. Ya çatır çatır cevap verin yada abartı bir şekilde oğluna ağlayın. Ama susmayın. Patavatsız çünkü devam eder.
Ağzına sağlıkAraya girip "Sevgilim benim dünyalar güzelim, peri padişahının kızı da gelse kimselere değişmem aşkımı muucckkk" yapsaydı o da. İyi olmuş ona da, öyle seyrederse ona da seker laf ahshs
Patavatsızmıs.Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Kayınvalideniz sinir bozucu aranıza mesafe koyun. Belli ki sizi kıskanıyor ve çekemiyor.Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Keşke ben güzel değil miyim yani diye anında bir cevap verseydiniz. Bir utanma olur insanda. Bazı şeyler nezaketen de olsa içimizde tutulur söylenmez. Epey patavatsız bir kadın sanırım. Allah yardımcınız olsun. Yarın bir gün bunu çocuğunuz için bile söyleyebilir. O zaman daha çok kırılırsınız. Tepkinizi şimdiden göstermeye başlayın. Gelen gideni aratırmış. Elti adaylarınızın sizin gibi tahammüllü davranmaması ihtimali çok yüksek.Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Kaynananız patavatsızlık yapmış.Mukayese etmemeli sizle başka birini.Gücendiğinizi söylemelisiniz,kendinize.Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Ellerde ne kayınvalideler var demelik kayınvalide resmenEvleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Şöyle bir yazı okumuştum kaydetmiştim aklımda bulunsun diye. Sizin konunuzada iliştirivereyim.Evleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?