- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi tstylmnb12
-
O da doğru haklısınız ama bu hadsizlere bir şey demeyince ben çıldırıyorum sakin gördükçe eziyorlar insanı.Size çirkin dedi diye oğullarına ağlar şikayet eder. Ya bu tipler çok çamur gerçekten yani insanlığından çıkarsın bence laf sokmaya değecek kişinin bile bir seviyesi olmalı ya
Hayır hiç büyütmüyorsunuz.Kayınvalideniz son derece densiz.Ne denirse tamam dediğiniz sürece bu ve benzeri densizliklerle çok sık karşılaşırsınız.Kendi kişiliğiniz istekleriniz çerçevesinde yine kırıcı olmadan bir ilişki kurmayı denemeniz sizin için çok daha doğru olur emin olunEvleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
Di mi? İnsanın en azından "canım benim gelinlerinin güzelliğinde bir sıkıntı yok !! Ben de güzel bir kayınvalidem olsun isterdim ama yapacak bir şey yok" diyesi geliyorO da doğru haklısınız ama bu hadsizlere bir şey demeyince ben çıldırıyorum sakin gördükçe eziyorlar insanı.
Ya o zaman da ondan farkı kalmıyor. En güzeli muhatap almaya layık bulmuyor gibi davranmak. Hatta bu sefer kale alınmak için üstüne düşmeye başlar. Insanı en çok zorlayan şey dikkate alınmamak. Düşünsene biri seni öyle küçümsüyor ki söylediklerine sinir bile olmuyor, en ağırıDi mi? İnsanın en azından "canım benim gelinlerinin güzelliğinde bir sıkıntı yok !! Ben de güzel bir kayınvalidem olsun isterdim ama yapacak bir şey yok" diyesi geliyor
Benim de saçlarım kısaydı erkek arkadaşımla tanıştığımda. Benim kayınvalidem de resmimi görünce "kısa saçlı kızlar lezbiyen olur" demişBenim kaynana da vaktinde ''Boyu boyuna bulamadın mı, bu tıfılda ne var?'' demiş, kendi 120 kg idi o ara ahahahsjsh. Eşim de demiş bir gün onun değerini anlayacaksın ama o sana bi soğuyacak daha ısınmayacak demiş. Değerimi anladı mı bilmem ama ben mümkün yok ısınamıyorum .
O ne ya öyle, sanki kendine sevgili buluyor. İnsan niye böyle bir şeyin hayalini kurar ki?Benim kvde ben hep kızıl saçlı, yeşil gözlü, fındık burunlu bir gelin istemiştim demişti biz nişanlıyken. Ben de ayol öyle siparişle oluyorsa ben bunu napayım deyip oğlunu gösterip gülmüştümSon oldu bir daha öyle bir laf duymadım. Ya çatır çatır cevap verin yada abartı bir şekilde oğluna ağlayın. Ama susmayın. Patavatsız çünkü devam eder.
Benim kaynana da vaktinde ''Boyu boyuna bulamadın mı, bu tıfılda ne var?'' demiş, kendi 120 kg idi o ara ahahahsjsh. Eşim de demiş bir gün onun değerini anlayacaksın ama o sana bi soğuyacak daha ısınmayacak demiş. Değerimi anladı mı bilmem ama ben mümkün yok ısınamıyorum .
Ne bileyim benO ne ya öyle, sanki kendine sevgili buluyor. İnsan niye böyle bir şeyin hayalini kurar ki?
Bunun aynısını yapıyor kayınvalidem. "Çok zayıfladın sen oğlum" diyor böyle acıyarak bakıp. Bakamıyor musun demedi ama "et yemiyor musunuz" deyip et filan getiriyor skbfjjsnd. Bu arada çocuğa zorla yediriyorum resmen, hep zayıftı, hâlâ zayıf.Ay benim kvm de bende fiziksel bi şey bulamadıkça, oğlundaki değişimler üzerinden bana sallamaya çalışırdı evliliğin ilk yılı (Ki kilo da vermiyordu gayet normal kilosundaydı, ama kvme göre işte zayıflıyordu ahshs).
"Yakışıklı sülün gibi oğlum, evlenince ne hale geldi, bakamıyor musun? Zayıflamış, çok kilo vermiş" filan der dururdu.
Bi gün dayanamadım artık "Belki yaş itibariyle sizden geçmiş olabilir, ama yeni evli bir çiftin ilk günlerini biraz hayal ederseniz oğlunuzun neden kilo alamadığına dair biraz daha farklı fikirleriniz olabilir, hareketli geçiyor tabii" tarzı bi şey demiştim, utansın da sussun bari böyle diyim diye ahshs
Bunlar hep kendini fazla önemsemekten . Valide sultan sanıyorlar kendilerini, şehzadelerine haremden kadın seçerken hayal ediyorlar falan ajsjfjfNe bileyim benEnteresan zevk ve tercihleri var zaten kendisinin
Arada adam kaynamış yazıkBenim kvde ben hep kızıl saçlı, yeşil gözlü, fındık burunlu bir gelin istemiştim demişti biz nişanlıyken. Ben de ayol öyle siparişle oluyorsa ben bunu napayım deyip oğlunu gösterip gülmüştümSon oldu bir daha öyle bir laf duymadım. Ya çatır çatır cevap verin yada abartı bir şekilde oğluna ağlayın. Ama susmayın. Patavatsız çünkü devam eder.
Arada adam kaynamış yazık
kayınvalidenizin ayıbı birde hamilesiniz ayıp yapmışEvleneli bir yıl gibi bir süre olacak kayınvalidemle hep iyi olmaya çalışıyorum ne denirse tamam ,okeyim her konuda ki gönül kırmak en son isteğim. Fakat ben böyle oldukça sanki evren hayır en çok sen kırılmalısın öyle olmaz diyor. 2tane kaynım var ve konuştuğu kızlar var ikisininde kayınvalidem hepsini biliyor biri sarışın beyaz tenli diğeri beyaz tenli minyon benim gibi fakat ben biraz esmerim ve çirkin kalıyorum galiba yanarında bunu hiç sorun eden bir insan değilim ama hamilelikten midir bilemiyorum bugün biri bana güzel dedi ve kayınvalidem daha güzelleri gelecek dedi. zoruma gitti bu sizce çok mu büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?