ben mi büyütüyorum sizce??

Yok artık bide içeri gidip senin bozulduğun şeyi mi anlattı o kişilere bari bide oldu olacak bu karım senin sevgilini kıskanıyo ya diyip gülseymiş çok küçük düşürmüş seni kesinlikle tekrarlamaması için konuş empati yapsın bakalım bi!!

O iki haftalik misafirlik olayi da cok sacmaydi gercekten. Bosanmayi dusunmedigini farzederek soyluyorum ikinizin de yasi kucuk birlikte buyuyeceksiniz o evde ama simdiden taviz verirsen sen kaybedersin. Tutarli, dayanikli ol, aglamadan hakli oldugunu kanitla.

Evde birileri varken hosmu oldu simdi. Millet gittikten sonra soyleseydiniz nolurdu sanki..

Ben evliysem sevgili olanları evime almam dosta edinmem evede cagirmam arkadasda edinmem ..Net

Esiniz sacmalamis ne demek o cok zayif sen git yap ,survivor a mi katiliyoruz ,celimsiz demis karsi tarafa ama gereksiz bir laf etmis ,densiz biraz belli ki ,
Agzindan cikani tartmasini ogrensin

Kilolu degilsinki gayet iyisin. Esin hem şiddet uygulamış hem içeriye anlatmış. Bu çok güven kırıcı ve onur kırıcı bir hareket. Şiddete mı laf etsem buna mı bilemedim. Eşinden emin olmadan çocuk yapma canım. Bonları da hemen affetme, yoksa yine yapar.

O kız 45 kilo haliyle ben yanında kilolu duruyorum.. Ama böyle gereksiz bir kıyaslamaya ne gerek var

İşte bu adamlar böyle, elin kızı sana üstünlük kurmak için kocana ilgi atar, o saf da kendine alır bir anda "beğeniliyorum bende iş bitmemiş havalarına girer".

Sen bi diğer adamın fiziğini övseymişsin neler olurdu acaba. Ya ben eşinden hiç hoşlanmadım. Her şeyi anladım içeriye anlatmak ne ya. Eski konu bi de üstüne bu. Vallahi zulüm evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…