Oooo cok sert.Sadece bunu buyutsenız iyi, cocuk özlemi diyince on yıldır evlisiniz ve Cocugunuz olmuyor sandım. Bekarsıniz henuz.
Evet abartıyorsunuz. Keske cocugu olmayan bırıyle nısanlansaydınız.
Teşekkür ederim :)yok yaşım orta yaş ondan öyle yazdım :)Cocuk ozlemi diyince istiyorsunuz da olmuyor yıllardır diye düşündüm . Olur inşallahNişanlıniz ola ki ileride bir çocuğunuz olursa kızına dair bir ihmal ya da ayrımcılık ihtimalini ötelemek amacli da boyle konuşmuş olabilir bence. Kayginizin olması normal bence büyütmüyorsunuz .
Anladim insallah mutlu olursunuzTesek
Teşekkür ederim :)yok yaşım orta yaş ondan öyle yazdım :)
Yaşım biraz ileri ve 2.evliliğim evet çocuk özlemim var sadece özlem 10 yıllık evlilikle olmuyor malesefSadece bunu buyutsenız iyi, cocuk özlemi diyince on yıldır evlisiniz ve Cocugunuz olmuyor sandım. Bekarsıniz henuz.
Evet abartıyorsunuz. Keske cocugu olmayan bırıyle nısanlansaydınız.
Bilmiyorum erkek olunca sanki kızı daha farklı olcak imajını verdi gibi hissettim ondan olabilirOlacak olan çocuk sadece sizin degil. Neden ayrım yapsınki onunda çocugu olmuş olcak. Yani sizinde bska iliskinizden cocugunuz olsa ayrım yapmasını anlarımda niye böyle düsündgnüzü anlamadim
Kac yasındasınız?Yaşım biraz ileri ve 2.evliliğim evet çocuk özlemim var sadece özlem 10 yıllık evlilikle olmuyor malesef
Heyy Allah'ım çocuk özlemi yazınca yıllardır istiyor olmuyor sandım,aman Allah en erkeninden nasip etsin inşallah,bence abartiyorsunuz, önce bir evlenin sonra hamile kalın ondan sonra kaygilanin ortada fol yok yumurta yok kendinize dert cikarmissiniz,hafiften de kiskaniyorsunuz sanırım baba kız ilişkisini.Çocuk özlemi çeken yıllardır hayalini kuran biriyim.Nasip olursa anne olmayı çok istiyorum nişanliyim :)Nişanlımın ilk eşinden bir kızı var.Bi süre kaygilarim oldu acaba cocugumuz olunca ayrımcılık yapar mı Vs diye tam bu kaygımı aşmistim ki dün akşam nişanlım kız çocuklarını daha sevdiğini daha başka olduğunu söyledi erkek olsada çocugumuz kız onun için başka olurmus.Ben bunu duyunca ister istemez üzüldüm nedemek kizi erkeği mi var evladın? Ben mi acaba büyütüyorum bu konuyu sizce arkadaşlar?
Canım benim.asla neden babasiyla arasına gireyimki oda canı kani babası.Sadece korkum kizini daha farklı tutucak gibi hissetmem neden bilmiyorumOlayla ilgili bir yorum yapamıcam ama sizden ricam nolur o kızın babasıyla arasına girmeyin. Malesef ben o durumdayım babamla zaten yakın değildik şimdi ona çok ihtiyacım olduğu bir dönemde aramızda uçurumlar var ve bunun nedeni başka bir kadın. Lütfen babası varken baba özlemi yaşatmayın ona. (İlla böyle olacak diye yazmadım, bununla ilgili çok taze bir olay yaşadım o yüzden yazmak istedim inşallah çok mutlu geniş bir aile olursunuz.)
Ne alakası var benim yaşım oldukça büyük 2. Evliliğim ve çeşitli sebeperde yıllarca anne olma isteğim var.Neden kiskaniyım sadece bu konuşma nisanlimla hoşuma gitmedi evet size göre buyutuo olabilirim haklı olabilirsinizHeyy Allah'ım çocuk özlemi yazınca yıllardır istiyor olmuyor sandım,aman Allah en erkeninden nasip etsin inşallah,bence abartiyorsunuz, önce bir evlenin sonra hamile kalın ondan sonra kaygilanin ortada fol yok yumurta yok kendinize dert cikarmissiniz,hafiften de kiskaniyorsunuz sanırım baba kız ilişkisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?