Ben mi buyutuyorum

Beklentileriniz bu şekildeyken çocuğu olan biriyle nişanlanmanız pek doğru değil gibi geldi bana.

Çocuğunuz olduğunda eşiniz sürekli iki çocuğu arasında denge kurmaya çalışırken siz de bu durumdan etkilenebilirsiniz.

Öbür çocuğuyla da iletişimi kopmayacak sürekli iki tarafa bölünecek. Bunu kaldırabilirim diyorsanız sorun yok tabii.

Rica ederim. Not düşseydiniz keşke aynı durumu yaşamamış olanlar yorum yazmasın diye. Bu forumda kimse kimseyi şahsen tanımıyor, yorum yapmak için tanımak zorunda da değiliz. Sizin anlattıklarınız üzerinden yorum yapıyoruz.

O konuda sıkıntı yok.Çocuğu elbette goruscek.Canı evladı benim üzüldüğüm nokta farklı

Sen böyle her şeyi kafana takacaksan işin zor. Benim eşim de kız çocuk delisi geçen "olur da erkek olursa" dedim "seveceğiz mecbur" diyor iyi sevme oğluşumu dedim ben de. Doğmamış hatta oluşmamış çocuğun başında kavga ettik. Sizinki de o hesap

Buna takacaksan, bence çoçuklu bir insan ile beraber olma.
Yarin birgün çoçuk olur ve herseyin altinda birsey ararsin "acaba ayrimcilik yapiyormu" diye.

Ona sunu aldi, bize almadi,.. gibi gibi seyler düsünüp huzurun iyicine bozulur.

Bana sankide çokta sevdiginden dolayi evlenmiyorsun gibi geliyor. Yasin kendince ilerledigini düsünüyorsun (tahminim 35 yasinda ki bence gayet genç) ve eger çoçuk istiyorsam, bu adam ile evlenmek zorundayim tarzi psikoloji içine girdin. Yoksa cidden sevdigin, saygi gösterdigin, çok iyi tanidigin biri olsa, böyle tür sorular aklina bile gelmezdi. Evladinizi çok sevecek diye düsünürdün.

doğmamış çocuğa don biçmek tam olarak bu oluyor. siz evlendiniz mi, hayır. hamile misiniz, yooo. kusura bakmayın ama daha şimdiden bunu düşünmenin hiçbir mantığı yok. düşünüp düşünüp kuracaksınız, gerek yok yani.

Bence her çocuğun yeri ayrı ve farklıdır ve bu iyi birşey. Benim iki evladım var. Ikisi için dünyayı yakarım, ama ikisinin sevgisi aynı değil. Ikisi ayrı kişilik, sevginde onun için ayrı. Bu ikisinden birini daha az seviyorsun anlamına gelmiyor, ama sevgileri farklı. Ve bence bu güzel birşey. Cünkü çocukların farklılığı ile kendini de farklı keşfediyorsun. En azından böyle hissediyorum. Kızım yok. Olsaydı onun sevgisi de ayrı güzel olurdu kesin

aslında bu çok genel bir laf babalar arasında, çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey ama kız çocuk sahibi olmak çok ayrı bir duygu derler.erkeği kötüledikleri için denmez ama bu, kızın huyu suyu daha bi başkadır o yüzden söylenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…