ben mi cok abartiyorum acaba?

Geldi gecti diyelim ...hadi esine mesaj cek sonra a rahat rahat uyu onunda ici hiç rahat değildir

Her şey vatan icin...kıyamam ben onlara kınali kuzular, vatan bekçileri, eslerinin bi taneleri annelerinin bebekleri...Rabbim yardımını esirgemesin insaallah...bekleyenlerine de sabır nasip etsin

telefonu kapali simdi.arayinca izah etcem artik.duaniz icin allah razi olsun sizden.

arama imkanın varsa sen ara, gönlünü al, asker ocağı zordur...oğlum 15 ay yaptı ben sanki 15 yıl yaptım o nedenle çok iyi bilirim...hatta benim oğlum üni okumadan gitti tüm ısrarlarıma rağmen ve tezkereden sonra üni sınavına girdi şuanda üni li....:52:

senin askerin ne kadar yapacak...

Son düzenleme:
Telefonu kapali arayamiyorum ki :(( kisa donem yapio 4 ayi kaldi. ne dicemi de bilemiorum ki.keske oglunuz askere gitmeden once kazansaymis da sizi o kadar uzmeseymis:(( ama neyse ki sag salim gelmis yaniniza.

Son düzenleme:
kısmet işte....çok şükür bu günlere...anneler katlanır....:49:

sende kendini üzme, eşin seni tanır, niyetini bilir, sabahola hayrola herşey güzel olur inşallah...:kkk:

İns araniz düzelir yalnız boyle kaprisler ıkınızı de cok üzer sakin davranmaya calis cnm

Son düzenleme:
annesiyle ilgili ne gibi bir mesaj attın da eşin telefonunu kapadı:44:
hiç yok yere olayı ne kadar büyütmüşsünüz:50:

Son düzenleme:
mutlu oldugunda ilk aklina gelenin ben olmayisi bana koydu o kadar.belki basit bir konu belki o oyle dusunmedi ama ben dusundum iste.bana gore sacmalik diil ama cogu kisiye gore sacmalik olan bi tartisma iste.

ayy ne çocuksu şeyler bunlar ya ilk annesini aradı diyemi bu huzursuzluk
askerlik denilen şey zaten çok zor eşinin psikolojisi zaten bozuk böyle bişeyi gündeme getirip eşini orda huzursuz etmeye de hakkın yok sende burda huzursuz oluyon boşuna
yorum arkadaşlara katılıyorum sen eşinin annesiş değilsin önce annesinin senini duymak isteyebilir
benim eşimde askere gitmedi ağustosta kısmetse gidecek eşimde şimdiden bozuldu ki ordayken daha da bozulacak
gittiğinde annesi aradı diye senin gibi davranırsam hem onu hem kendimi huzursuz ederim
hayatı kendimize yaşanmaz hale kendimiz getiriyoruz.,
bende anneyim hemde erkek çocuk annesi keşke oğlumda askere gittiğinde eşinden önce beni arasa
eşim zaten benim hep beni arayacak ondan korkum yok
önemli olan evlatlarımız onlar bizden ayrı düşmesin

ben annesini aramasin demedim.sadece aklina ilk gelmeyen kisi oldugum icin ve ben onu kendi ailemden ustun tuttugum icin cok bozuldum.yani hak ettigimi dusunmuorum.

sen bunu ikinci plan olarak algılıyorsun öyleyse annesini ikinci aramak da ikinci plana almaktır

bırakın şu kaynanayla sidik yarıştırmayı...adamı ne bunaltıyosun asker ocağında gereksiz triplerinle..

benim de kardeşim dün gece gitti askere..Hey Allahım yaa...biz gözünün içine bakıyoruz....

keşke az büyüyüp evlenseymişsin....

annesiyle ilgili nasıl bir mesaj attın eşine:26:

kizlar esim askerde ve bugun gorev dagilimi olmus.esimi bilgisayar basina vermisler.bu mujdeli haberi ilk benimle paylasmasini isterdim fakat ilk once annesini aramis.acikcasi bu benim cok zoruma gitti.bu guzel haberi ilk benimle paylasmani isterdim dedim o da cevapsiz aramalarda ilk annem vardi o yuzden ilk onu aradim die tepki verdi.ama ben senin karindim keske bi ayricaligim olsaydi dedim sinirlendi teli kapatti yuzume.sonra annesi ile ilgili bi mesaj attim.cevap vermedi.aradim mesgule aldi ve teli komple kapatti.cok moralim bozuk yaaaaa

Ben hamile kalsam ilk arayacağım insan annem olur. Benim icimdeki cocuk sevincini sizin örneğinizde de görüldüğü üzere eşim anlamaz. Evet cok mutlu olur ama annem kadar asla.

İlk annesi ile paylaşmak istemesinde ne var Allah aşkına? Zaten siz de askerdeki adama ağzınıza geleni söyleyip, bir de annesi ile ilgili mesaj atmışsınız.

ben annesini aramasin demedim.sadece aklina ilk gelmeyen kisi oldugum icin ve ben onu kendi ailemden ustun tuttugum icin cok bozuldum.yani hak ettigimi dusunmuorum.

Arkadaşım bunun haketmekle ilgisi yok ki. Anneden bahsediyoruz yaa. Siz durup dururken kendinizi kıyasa sokmuşsunuz. Ayrıca kimseyi ama hic kimseyi ailenizden üstün tutmayın. Kalbinizde herkesin ayrı bir yeri olsun...

genelde erkekler eş-anne ayrımını yapamazlar ama burada tam tersi olmuş.ilk aradığı insan "annesi" farkındasınız değil mi?hani onu 9 ay karnında taşıyan,geceleri bin defa uyanıp emziren,bir grip oldu diye sabahlara kadar başında bekleyen,isterse bir an bile tereddüt etmeden canını verecek kişi!! askerdeki eşiniz ilk annesini aradı diye büyük bir suç işlemiş gibi davranıp bir de arkasından mesaj atıyorsunuz sonrada abartıyor muyum diye mi soruyorsunuz? sizce???

Son düzenleme:
Annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı. Kendinizi asla bir anneyle kıyaslamayın; kaybedersiniz !

Kayınvalidenize kırılmış olabilirsiniz, davanızda haklı da olabilirsiniz ama bu onun eşinizin kalbindeki yerini değiştirmez.

Gönlünü alın eşinizin, arada bırakmayın. Çok da büyük bir olay olmadıkça kayınvalidenizle kırgınlık da gütmeyin. Anneler hassas oluyor, bir de yaşını başını almış insan her zaman bizim gibi düşünmüyorlar, tabii oğullarda çok kıymetli :) Biraz idareyle huzurunuzun kaçmasına mani olabilirsiniz.

Annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı. Kendinizi asla bir anneyle kıyaslamayın; kaybedersiniz !

Kayınvalidenize kırılmış olabilirsiniz, davanızda haklı da olabilirsiniz ama bu onun eşinizin kalbindeki yerini değiştirmez.

Gönlünü alın eşinizin, arada bırakmayın. Çok da büyük bir olay olmadıkça kayınvalidenizle kırgınlık da gütmeyin. Anneler hassas oluyor, bir de yaşını başını almış insan her zaman bizim gibi düşünmüyorlar, tabii oğullarda çok kıymetli :) Biraz idareyle huzurunuzun kaçmasına mani olabilirsiniz.

Back
X