Arkadaslar evlendikten sonra,anladım ki annem benden birseyler saklıyor. Ama tamamen iyi niyetli olduğunu anladigim icin kızamıyorum da
Ben biraz agresif bir insanım,kolay kolay bazı seyleri yutmam sanırım bu yüzden saklamış. Gelelim konuma;
Biz nisanlandigimizda kaynanaya ve benim aileme uzak bir yerden ev tuttuk. Bunu ben istedim esimde kabullendi.Suan oturdugumuz evi kendisi buldu hatta
Simdi taşınma durumumuz var,esime israrla tembih ettim annene söyleme tasincagimizi diye. Söylemiş
Her neyse gecen gun telde konusuyorduk kv deyle bana siz ordan ev tutunca ben ağladım dedi bende öylemi?dedim Bilmiyor muydun oğlum söylemedi mi sana ? Dedi. Yok valla haberim yoktu dedim. (Uzaktayız ya dizinin dibinde oturcaz sanki. Bu arada kocasi yok yalniz yaşıyor)
Sunu da belirteyim haftada 1 gun gideriz. Esimlede telde görüşür birseye ihtiyaci olursa karsilanir evimize de gelir geldimi yatıya kal da deriz ona asla saygisizlik yapmadim.
Benim ailem en başında bana ve eşime siz evleniyorsunuz bu isin icine aileler burnunu sokmasin milleti de boşverin ne derlerse derler dedikodulara kulak asmayin tarzi seyler soylemislerdi ve bize hic karismadilar.Hala da karışmazlar yani Allah var.
Birde esimin dukkan alma durumu var. Dun gece saat 12 de kaynana ariyor esimi bilmemnerede dukkan varmış (kendisinin evinin civari) onu söylüyor
Allahim sabir ver.. simdi gelelim anneme,
Biz evi ilk tuttugumuzda nisanliyken kaynananin komşusu (su benim nefret ettigim.lanet,gorgusuz,herseye maydanoz olan kadin) annemi ariyor. Ne alakaysa ordan da telefonu kaynanama veriyor .Kaynanam anneme.diyorki evi tutmuslar ... hanım
Annem saf ı da diyor ki evet haberim var gördüm cok guzel evleri insallah o ev onlarin da olur .. Saf işte
Kaynana susuyor duraksiyor. Annem bana bunu simdi söylüyor akli sıra annemi yanina cekecekti benim annem bana karismaz ki karisamaz yani. Annem bana simdi bunu soyluyor ve puzzle parcalari birlesiyor..Velhasil simdi büyük bomba geliyor
Komsusu olcak pislik annemi aramis haftaici davet etmis oturmaya kaynanamda tatile cikcak annemi gormek istiyormus o yuzden davet etmisler bende anneme anne sen bilirsin ama burnuma hic iyi kokular gelmiyor git bakalim ne dicekler dedim.Annemde halim yok hava cok sicak sacimi da boyatamadim beyazlarim cikti vs dedi kadinin derdine bak

ya yemin ederim sinirden gülüyorum
Ne hikmetse simdi bizim taşınma durumumuz olunca kaynana ve komsunun davet edesi geldi !! Ve benimde esiminde haberi yok ben zaten cagirilmadim. Cagirilsam da gitmem o pislik komsusuna orası ayrı .
Abartiyor muyum bilmiyorum ama sizce? Bu arada bu kadın bizim evimize cok gelmek istedi ama kabul etmedim beni adam yerine koymadi bana ve esime degilde kaynanaya soyluyor gelmek istedigini en nefret ettigim insan tipi. Cokta dedikoducu ve haset.Gelinini sevmez gelini fakirmis,gelini cirkinmis. Beni istemeye geldiklerinde kendiside geldi herseye burnunu soktu benim cevrem.de bu kadina gıcık oldu. Hele babam aşırı ayar oluyor kadina kadin evimize kac kez geldi, düğünde babama selam vermiyor. Babaminda cok umrundaydi ya..
Cok huzursuzum su saat oldu uyumadim biz onlarin semtine taşınalım diye ellerinden geleni yapcaklar annemi cagirmalarinin altinda bence bu var sizce??? Moralim cok bozuk
Benim sorunlarım belki ufak gibi görünüyor ama resmen oyun icinde oyun var.Belki inanmiycaksiniz ama düşündüğüm hissettigim hersey çıkıyor. Buna da sinir oluyorum .Ben artik düşünmekten herseye yetismekten ve sinirden hasta olcam yeter atik ya