• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide kuruntudur ama cok sinirliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne kadar önemsemişsiniz dış kapının dış mandalı bile değil.
Babana selam vermemiş falan..onu mu takip ediyorsunuz? Bu mesele aranızdan konuşulacak kadar önemli bir mesele mi gerçekten?
Eşinizle yaşayacağınız eve birlikte karar verin.
Derdiniz Yok dert arıyor gibisiniz.

O benim umrumda bile degil ne takip edicem be o pisligi

Ben sadece kadini sevmedigimi hoslanmadigimi aslinda babaminds sevmedigini vurgulamak icin o detayi verdim
Dis kapının dış mandalı bile deggil tabiki lanet olasıca kadin

Ama bu mesele aramizda konusacak kadar önemli bir mesele. Çünkü biz yaşayacağız o evde ve esim fikirleri cabuk değişen bir insan. Aklina girmelerinden ürküyorum

Böyle hayat çekilmez ki! Dışarıdakiler konuşur, konuşmaz, kendileri bilir ama sizin evinizin içinin bundan etkilenmemesi lazım. Dış kapının mandalları misali! Senin oturacağın yer konusunda anasından, ananın komşusundan etkilenen adam kendine ait düşüncesi olmayan biridir! Sanki uluslararası ajanlar da mübarek, oyun içinde oyun var diyorsunuz. Bu insanları ve evliliğiniz üzerinde olabilecek etkilerini gözünüzde fazla büyütmüşsünüz siz. Zaten gerçekten de bu kadar dış etkilere açık bir evliliğiniz varsa bir ömür süremez, üzgünüm. Bu, ufacık bir meltem. İleride fırtınalara nasıl dayanırsınız ki???

Benim esimin kendine ait dogru dürüst bir fikiri yok ki,bazi seyleri kendi fikriymis gibi söyler bide utanmadan bilip bilmedigi konularda bile
Valla ajandan beter bunlar kac yasinda oglu baska yerden ev tuttu diye aglayacak kadar da profosyonel hemde
Tanisan seytanliklarina hak verirsin ajan oglu ajan hatta

Annenizin sakladığı şeyi anlamadım tam olarak. Sizin yapacağınız şey kaynaya karşı kulaklarınızı tıkamak. Sizi yanina çekmek istiyor olabilir haklısınız. Yine aynı mesafede bir ev tutun. Hiç gerek yok burnunun dibine girmeye. Eşiniz ne diyor ev, dükkân konusunda?

Annem nisanliyken biz kaynanamin komsusu annemi aramis.nasilsiniz iyimisiniz diye bende o esnada da telefonu kaynanama vermis .. anneme kaynanam demis ki evi tutmuslar . Anlattum yukarida. Daha annem bana bunu yeni söylüyor ben bilmiyorum mu neden aradığını annemi o 2 sinin.

Eşim ev konusunda benim istedigim yere okey diyor semte
Dukkan konusunda azicik daha uzak bi yer var cok begendi ama orayi bayıldı ama arabasi var sorun olmaz .oyle iste canim

Asıl sorunun, eşini ikna etmeleri ve eşinle bu konuda çatışman galiba? Ama bosver. Esine fikrini net bir dille söyle ve noktayi koy. Sana rağmen bir karar alamaz. Tartışmaya acik olmayan bir konu gibi fikrini sakince söyle ve hic tartışma.

Heh iste derdim bu :(((( asıl sorunda bu. Biz o semte taşınırsak evliligimiz biter

Her konunuzun içinde bu komşu var. Bırakın ne yaparsa yapsın kadın evinize gelmek istiyor kabul etmiyorsunuz zorla da gelmiyor.Bu kadına takmış gibisiniz ya da sizin gerçek derdiniz yok dert arıyorsunuz. Yeni evlisiniz yaşınız da genç muhtemelen. Bir işe girip çalışsanız çevreniz değişse.Dert ettiğiniz konular değişse. Çünkü gerçekten bir sayfa yazmışsınız ama ben dert göremedim.

Canim bu kadını hic sevmiyorum ama sürekli onun hakkinda kulagima biseyler geliyor esim gecenlerde annesine gitti tek başına ben yokum yani bu kadin gelmis benim hakkimda konuşmuş Esime sosyal medyamı cok onceden eklemisti bende salak gibi kabul etmistim her paylaşımı görüyor esimde tabi arada kalmis
Ama iyi oldu benimkine arada kalmanin ne oldugunu anlasin.benim yazdiklarimi ustune alınmış kadin falan. Ne alakaysa?
Ne yazik ki esim isimi yapmama calismama izin vermiyor kendisi bana is ayarlayacak baya konustuk hazirliyordu işi
2 bucuk aydir ne hikmetse bi turlu hazirlayamadi sordugumda da gecistiriyor
Böylesi ni gormus muydun ?

Kocandan çalışmak için izin mi istiyorsun. Ben istemem o tarz bir insan olsaydı zaten evlenmezdim . Senin seçimine saygı duyarım o ayrı. Bence o komşuyu engelle paylaşımlarını göremesin. Yani üç günlük dünyada takma böyle basit olayları.

Kocandan çalışmak için izin mi istiyorsun. Ben istemem o tarz bir insan olsaydı zaten evlenmezdim . Senin seçimine saygı duyarım o ayrı. Bence o komşuyu engelle paylaşımlarını göremesin. Yani üç günlük dünyada takma böyle basit olayları.
Hayir ben ona bizzat çalışabilir miyim ?? Demiyorum ama konusu açılınca tartışma cikcak gibi oluyor bende en son care sen bana is ayarla dedim ve iş buldum kendisi bilgisayar konusuna daha hakim oldugu icin ayarlicam dedi cokta guzel bir iş ama hala bisey yok yani ne emmeye ne gömmeye misali.

Annem nisanliyken biz kaynanamin komsusu annemi aramis.nasilsiniz iyimisiniz diye bende o esnada da telefonu kaynanama vermis .. anneme kaynanam demis ki evi tutmuslar . Anlattum yukarida. Daha annem bana bunu yeni söylüyor ben bilmiyorum mu neden aradığını annemi o 2 sinin.

Eşim ev konusunda benim istedigim yere okey diyor semte
Dukkan konusunda azicik daha uzak bi yer var cok begendi ama orayi bayıldı ama arabasi var sorun olmaz .oyle iste canim

Bence takılmayın diğer konuya. Eşiniz sizden taraf ne güzel. Kaynana pasif kalır her türlü. Bu nick size olmamış ayrica hahah :))))

Arkadaslar evlendikten sonra,anladım ki annem benden birseyler saklıyor. Ama tamamen iyi niyetli olduğunu anladigim icin kızamıyorum da

Ben biraz agresif bir insanım,kolay kolay bazı seyleri yutmam sanırım bu yüzden saklamış. Gelelim konuma;

Biz nisanlandigimizda kaynanaya ve benim aileme uzak bir yerden ev tuttuk. Bunu ben istedim esimde kabullendi.Suan oturdugumuz evi kendisi buldu hatta
Simdi taşınma durumumuz var,esime israrla tembih ettim annene söyleme tasincagimizi diye. Söylemiş
Her neyse gecen gun telde konusuyorduk kv deyle bana siz ordan ev tutunca ben ağladım dedi bende öylemi?dedim Bilmiyor muydun oğlum söylemedi mi sana ? Dedi. Yok valla haberim yoktu dedim. (Uzaktayız ya dizinin dibinde oturcaz sanki. Bu arada kocasi yok yalniz yaşıyor)
Sunu da belirteyim haftada 1 gun gideriz. Esimlede telde görüşür birseye ihtiyaci olursa karsilanir evimize de gelir geldimi yatıya kal da deriz ona asla saygisizlik yapmadim.

Benim ailem en başında bana ve eşime siz evleniyorsunuz bu isin icine aileler burnunu sokmasin milleti de boşverin ne derlerse derler dedikodulara kulak asmayin tarzi seyler soylemislerdi ve bize hic karismadilar.Hala da karışmazlar yani Allah var.

Birde esimin dukkan alma durumu var. Dun gece saat 12 de kaynana ariyor esimi bilmemnerede dukkan varmış (kendisinin evinin civari) onu söylüyor

Allahim sabir ver.. simdi gelelim anneme,

Biz evi ilk tuttugumuzda nisanliyken kaynananin komşusu (su benim nefret ettigim.lanet,gorgusuz,herseye maydanoz olan kadin) annemi ariyor. Ne alakaysa ordan da telefonu kaynanama veriyor .Kaynanam anneme.diyorki evi tutmuslar ... hanım
Annem saf ı da diyor ki evet haberim var gördüm cok guzel evleri insallah o ev onlarin da olur .. Saf işte
Kaynana susuyor duraksiyor. Annem bana bunu simdi söylüyor akli sıra annemi yanina cekecekti benim annem bana karismaz ki karisamaz yani. Annem bana simdi bunu soyluyor ve puzzle parcalari birlesiyor..Velhasil simdi büyük bomba geliyor

Komsusu olcak pislik annemi aramis haftaici davet etmis oturmaya kaynanamda tatile cikcak annemi gormek istiyormus o yuzden davet etmisler bende anneme anne sen bilirsin ama burnuma hic iyi kokular gelmiyor git bakalim ne dicekler dedim.Annemde halim yok hava cok sicak sacimi da boyatamadim beyazlarim cikti vs dedi kadinin derdine bak :KK70: :KK70: ya yemin ederim sinirden gülüyorum

Ne hikmetse simdi bizim taşınma durumumuz olunca kaynana ve komsunun davet edesi geldi !! Ve benimde esiminde haberi yok ben zaten cagirilmadim. Cagirilsam da gitmem o pislik komsusuna orası ayrı .

Abartiyor muyum bilmiyorum ama sizce? Bu arada bu kadın bizim evimize cok gelmek istedi ama kabul etmedim beni adam yerine koymadi bana ve esime degilde kaynanaya soyluyor gelmek istedigini en nefret ettigim insan tipi. Cokta dedikoducu ve haset.Gelinini sevmez gelini fakirmis,gelini cirkinmis. Beni istemeye geldiklerinde kendiside geldi herseye burnunu soktu benim cevrem.de bu kadina gıcık oldu. Hele babam aşırı ayar oluyor kadina kadin evimize kac kez geldi, düğünde babama selam vermiyor. Babaminda cok umrundaydi ya..

Cok huzursuzum su saat oldu uyumadim biz onlarin semtine taşınalım diye ellerinden geleni yapcaklar annemi cagirmalarinin altinda bence bu var sizce??? Moralim cok bozuk

Benim sorunlarım belki ufak gibi görünüyor ama resmen oyun icinde oyun var.Belki inanmiycaksiniz ama düşündüğüm hissettigim hersey çıkıyor. Buna da sinir oluyorum .Ben artik düşünmekten herseye yetismekten ve sinirden hasta olcam yeter atik ya :KK43:
Niye bu kadar stres oluyorsunuz ki..
1.Anneniz bahane bulup gitmesin.uzak durun yani
2. Ev ve işyerini uzak alacağınızı eşinizle konuşup net karar verin. Sorun bitsin..

Bence takılmayın diğer konuya. Eşiniz sizden taraf ne güzel. Kaynana pasif kalır her türlü. Bu nick size olmamış ayrica hahah :))))
Hahahahahhahaha hic saf degilim demi.
Eskiden saftim simdi olaylara saflikla degil sinsilikle yaklaşır oldum evlilik iste...

Arkadaslar sorun çözüldü annemle konustum simdi telefonda,aradi beni, gitmicem dedi sen bilirsin dedim aradim kadini haber verdim dedi .Cok sicak zaten ya falan dedi.

Ohhh sefam olsun kahve iciyorum buyrun kizlar beraber içelim bu guzel haber üzerine :)

Ya kadina niye pislik diye yazip duruyorsunuz. Cok sinir bozucu. Baskalari hayatiniza burnunu sokabiliyorsa buna sizin müsade ettiginiz icin. Sunun bunun komsusu kim oluyor.

Ya kadina niye pislik diye yazip duruyorsunuz. Cok sinir bozucu. Baskalari hayatiniza burnunu sokabiliyorsa buna sizin müsade ettiginiz icin. Sunun bunun komsusu kim oluyor.
Ama öyle...

Ya insanlar genellikle bunu söyler zaten sizinle nasil boyle bir konusma hakkini kendinde buluyor falan derler ama sizde biliyorsunuz ki insanlar cok ukala ve agzi torba degil

Ben o insani evime bile almadim. O zaten burnunu sokmuyor gibi görünüyor ama kaynanayi fisekleyen ve onunla işbirliği halinde olan o

Esimde bunu göremeyecek kadar az akıllı malesef

Ya da görüyor gormemezlikten geliyor
Yani musade ettigim falan yok

Arkadaşlar kocam şimdi eve geldi veeeeeeeee evi tutmuş
Oooollllleeeeeeyyy hemde benim istedigim semtten yalniz evi gormedim ben yerini görmüştüm beğenmiştim esim ici guzel sen begenirsin demisti :D gitmeye de üşenmiştim nr yalan söyleyim

Oha arka arkayaa guzel haber aldim hem annem.o komsuya gitmiyo hem esim evi tutmus bana dua mi ettiniz

Allah hepinizden razi olsun yaa cok mutluyum arkadaslar

Öpüyorum sizi seveni de sevmeyeni de,

Oooollllleeeeeeyyy hemde benim istedigim semtten yalniz evi gormedim ben yerini görmüştüm beğenmiştim esim ici guzel sen begenirsin demisti :KK70: gitmeye de üşenmiştim nr yalan söyleyim

Oha arka arkayaa guzel haber aldim hem annem.o komsuya gitmiyo hem esim evi tutmus bana dua mi ettiniz

Hadi gözün aydın.

Nasıl da kurmuşsun kendi kendine
Nasıl da doldurmuşsun kendini.

İstediği gibi plan yapsın, oturmak istemediğin yerde zorla mı oturtacaklar sanki

Siz nasıl isterseniz öyle karar almiycak misiniz zaten "gel" deseler de bı önemi olmamalı. Boşver gerçekten bisiler gizleniyorsa da bı önemi yok zaten

Oooollllleeeeeeyyy hemde benim istedigim semtten yalniz evi gormedim ben yerini görmüştüm beğenmiştim esim ici guzel sen begenirsin demisti :KK70: gitmeye de üşenmiştim nr yalan söyleyim

Ben sana dua etmiştim içten bir şekilde :)))
Benim dualarım tutar sevindim senin adına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X