- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konuda iyi giden bir ilişkim var ilgi alaka çok güzel hiç tartışma yaşamadık 4 aydir . Ama bir süredir sürekli özledim buluşalım diyen benim. Aramız/iş yerlerimiz çok uzak ve çalışma saatleri uzun olduğu için her hafta sonu ona gidip kalıyorum cumadan pazartesiye kadar hafta içi nadiren görüşüyoruz bir/iki saat ancak. Her gün gitsem hayır demez. Mesele geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti hafta sonu gorusemeyecegiz diye hafta içi birkaç gün gidip kaldım. İlişkinin başlarında çok kısıtlı görüşüyorduk benim için kaç km yol gelip yarım saat görüp gidiyordu ve buluşmak isteuen genellikle oydu. Ama şu sıralar sanki sözleşmis gibi davet beklemeden gidiyorum hep. Güzel de vakit geçiriyoruz bolca gülüp eğleniyoruz(tabi bu benim düşüncem ve onun dediği ) Bu durumdan dolayı birkaç gün önce rahatsızlığımı dile getirdim önce sen söylediğin için benim söylememe fırsat kalmıyor bir de her hafta sonu beraberiz falan gibi bir şey söyledi tatlilikla olayı hallettik. Yarın da bir isim var normalde bugün gidecektim yanına dedi ki istersen yarın islerini hallet öyle gel buradan daha zor olur gelip gitmen boşuna yorulma dedi, benim için sorun değil bana farketmez falan diye birkaç kez dedim ama ısrarcı da olmadım. Pazar günü kalmayacağımı tekrar kendi evime dönecegimi söyledim ise gitmem daha rahat olur gibi sen bilirsin aşkım sana nasıl rahat oluyorsa dedi.
Okuyunca çok küçük bir dert gibi geliyor ama eski erkek arkadaşım arabası olmasına ve mesafelerimiz yakın olmasına rağmen benimle asla buluşmazdı.Haftada İki-üç saat bulussak ona çok gelirdi koşarak gitmek isterdi yanımdan. O günler aklıma geldi ve sorunu kendimde aramaya başladım artık neden benimle buluşmak istemiyorlar ben mi çok sıkıcıyim diye![]()
Belki de son zamanlarda onun sizi davet etmesine izin vermiyorsunuzdur. Yani zaten o istediğinde geliyor, benim söylememe gerek yok diyordur. Yoksa size karşı değiştiğini sanmıyorum. Boşuna üzmeyin kendinizi. Rahatsız oluyorsanız biraz kendinizi geri çekin, emin olun o davet etmeye başlar.Her konuda iyi giden bir ilişkim var ilgi alaka çok güzel hiç tartışma yaşamadık 4 aydir . Ama bir süredir sürekli özledim buluşalım diyen benim. Aramız/iş yerlerimiz çok uzak ve çalışma saatleri uzun olduğu için her hafta sonu ona gidip kalıyorum cumadan pazartesiye kadar hafta içi nadiren görüşüyoruz bir/iki saat ancak. Her gün gitsem hayır demez. Mesele geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti hafta sonu gorusemeyecegiz diye hafta içi birkaç gün gidip kaldım. İlişkinin başlarında çok kısıtlı görüşüyorduk benim için kaç km yol gelip yarım saat görüp gidiyordu ve buluşmak isteuen genellikle oydu. Ama şu sıralar sanki sözleşmis gibi davet beklemeden gidiyorum hep. Güzel de vakit geçiriyoruz bolca gülüp eğleniyoruz(tabi bu benim düşüncem ve onun dediği ) Bu durumdan dolayı birkaç gün önce rahatsızlığımı dile getirdim önce sen söylediğin için benim söylememe fırsat kalmıyor bir de her hafta sonu beraberiz falan gibi bir şey söyledi tatlilikla olayı hallettik. Yarın da bir isim var normalde bugün gidecektim yanına dedi ki istersen yarın islerini hallet öyle gel buradan daha zor olur gelip gitmen boşuna yorulma dedi, benim için sorun değil bana farketmez falan diye birkaç kez dedim ama ısrarcı da olmadım. Pazar günü kalmayacağımı tekrar kendi evime dönecegimi söyledim ise gitmem daha rahat olur gibi sen bilirsin aşkım sana nasıl rahat oluyorsa dedi.
Okuyunca çok küçük bir dert gibi geliyor ama eski erkek arkadaşım arabası olmasına ve mesafelerimiz yakın olmasına rağmen benimle asla buluşmazdı.Haftada İki-üç saat bulussak ona çok gelirdi koşarak gitmek isterdi yanımdan. O günler aklıma geldi ve sorunu kendimde aramaya başladım artık neden benimle buluşmak istemiyorlar ben mi çok sıkıcıyim diye![]()
Bi yorumun da doğru olmasın be kadınErkek milletini bu kadar peşine düşerseniz,görmek için hep siz çaba sarfederseniz kaçınılmaz son olan başınıza gelmiş sadece. Ya arkadaşım sen niye tüm düzenini ve hafta sonunu sana buluşalım demeye, bir plan yapmaya erinen adama ayırıyorsun ki; özleyen plan yapar, gelir görür, görmeye eriniyorsa, sizin istediğiniz gibi büyük hisleri yoktur, bırakın adamın peşini biraz. Kendinize arkadaşlarınıza zaman ayırın , hobiler bulun, hayatınız resmen işiniz, ondan arta kalan vakitte de sevgiliniz olmuş, erkek milletinin bu kadar üstüne düşülmez. Kendinize ait planlarınız ve zevkleriniz olsun, kendinizi böyle adamlara adamaya devam ederseniz üzülen hep siz olursunuz.
İçinizden gecenleri yazdığı için mi dediği şeyleri doğru ilan ediyorsunuz .Bi yorumun da doğru olmasın be kadın
İçimden geçenlerii yorum yaptığın her konuda, satırlarında okuya okuya aşık olacağım en sonunda![]()
Keyfim öyle istiyor da ondanİçinizden gecenleri yazdığı için mi dediği şeyleri doğru ilan ediyorsunuz .
Çok narsistik değil mi :) sizin gibi düşündüğü için Doğru kabul etmeniz
Aslında kadın istedigi gibi ozgur davransa iliskide daha saglikli fakat dediklerinize katiliyorum genellikle oyle oluyo. Yani gunumuz sartlarina bakarsak bunu kaldiriyo. Bi de erkekler duz dusunuyo bizim gibi ayrintici degil cogu.Erkek milletini bu kadar peşine düşerseniz,görmek için hep siz çaba sarfederseniz kaçınılmaz son olan başınıza gelmiş sadece. Ya arkadaşım sen niye tüm düzenini ve hafta sonunu sana buluşalım demeye, bir plan yapmaya erinen adama ayırıyorsun ki; özleyen plan yapar, gelir görür, görmeye eriniyorsa, sizin istediğiniz gibi büyük hisleri yoktur, bırakın adamın peşini biraz. Kendinize arkadaşlarınıza zaman ayırın , hobiler bulun, hayatınız resmen işiniz, ondan arta kalan vakitte de sevgiliniz olmuş, erkek milletinin bu kadar üstüne düşülmez. Kendinize ait planlarınız ve zevkleriniz olsun, kendinizi böyle adamlara adamaya devam ederseniz üzülen hep siz olursunuz.
Bence de sorun yok :) yani bana öyle geliyorHer konuda iyi giden bir ilişkim var ilgi alaka çok güzel hiç tartışma yaşamadık 4 aydir . Ama bir süredir sürekli özledim buluşalım diyen benim. Aramız/iş yerlerimiz çok uzak ve çalışma saatleri uzun olduğu için her hafta sonu ona gidip kalıyorum cumadan pazartesiye kadar hafta içi nadiren görüşüyoruz bir/iki saat ancak. Her gün gitsem hayır demez. Mesele geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti hafta sonu gorusemeyecegiz diye hafta içi birkaç gün gidip kaldım. İlişkinin başlarında çok kısıtlı görüşüyorduk benim için kaç km yol gelip yarım saat görüp gidiyordu ve buluşmak isteuen genellikle oydu. Ama şu sıralar sanki sözleşmis gibi davet beklemeden gidiyorum hep. Güzel de vakit geçiriyoruz bolca gülüp eğleniyoruz(tabi bu benim düşüncem ve onun dediği ) Bu durumdan dolayı birkaç gün önce rahatsızlığımı dile getirdim önce sen söylediğin için benim söylememe fırsat kalmıyor bir de her hafta sonu beraberiz falan gibi bir şey söyledi tatlilikla olayı hallettik. Yarın da bir isim var normalde bugün gidecektim yanına dedi ki istersen yarın islerini hallet öyle gel buradan daha zor olur gelip gitmen boşuna yorulma dedi, benim için sorun değil bana farketmez falan diye birkaç kez dedim ama ısrarcı da olmadım. Pazar günü kalmayacağımı tekrar kendi evime dönecegimi söyledim ise gitmem daha rahat olur gibi sen bilirsin aşkım sana nasıl rahat oluyorsa dedi.
Çok teşekkür ederim.☺☺☺. Sabah sabah gülümsettiniz beni.Bi yorumun da doğru olmasın be kadın
İçimden geçenlerii yorum yaptığın her konuda, satırlarında okuya okuya aşık olacağım en sonunda![]()
Ya aslında ayrıntıcı olması ile ilgisi yok aslında hayatınızdaki insan hayatınıza güzellik katmalı, hayatınızın tamamı olmamalı. Her insanın kendine ait zamanları olmalı, benim ilk okula başayan kızım bile, arada babası ile ayrı, benimle ayrı zaman geçirmek istiyor, bazen ikimizide satıp arkadaşları ile vakit geçiriyor, hepimiz sürekli beraber olursak sıkılırmışız konuşacak birşey kalmazmış, düşündüğü çok masum olsada , mantığı çok hoşuma gidiyor. Hayatımdaki insanın yanına gidece pinekleyeceksem mesela; onun yanında ne işim var gider evde yaparım rahat rahat.Aslında kadın istedigi gibi ozgur davransa iliskide daha saglikli fakat dediklerinize katiliyorum genellikle oyle oluyo. Yani gunumuz sartlarina bakarsak bunu kaldiriyo. Bi de erkekler duz dusunuyo bizim gibi ayrintici degil cogu.
Kisiden kisiye fark var, kimisi sıkılmayabilir. Henuz yeni sayilir iliski ve sadece hafta sonlari gorusulen bi iliskide sıkılmak icin erken degil mi? Benim bildigim insan surekli gormek ister. Bu arada kadinin kendini agirdan almasi da yanlis, duygularini ifade ediyor sagliklisi bu zaten. Yapmacik olmak sıkıcı bana kalırsa bir de erkeklerin once ilgi gosterip sonradan kesmesi.Ya aslında ayrıntıcı olması ile ilgisi yok aslında hayatınızdaki insan hayatınıza güzellik katmalı, hayatınızın tamamı olmamalı. Her insanın kendine ait zamanları olmalı, benim ilk okula başayan kızım bile, arada babası ile ayrı, benimle ayrı zaman geçirmek istiyor, bazen ikimizide satıp arkadaşları ile vakit geçiriyor, hepimiz sürekli beraber olursak sıkılırmışız konuşacak birşey kalmazmış, düşündüğü çok masum olsada , mantığı çok hoşuma gidiyor. Hayatımdaki insanın yanına gidece pinekleyeceksem mesela; onun yanında ne işim var gider evde yaparım rahat rahat.
Erkek özgür davranıyor burada mesela ama bu da sorun oluyor gördüğünüz gibi , sağlıklı olmuyor deyip değiştirilmeye çalışılıyorAslında kadın istedigi gibi ozgur davransa iliskide daha saglikli fakat dediklerinize katiliyorum genellikle oyle oluyo. Yani gunumuz sartlarina bakarsak bunu kaldiriyo. Bi de erkekler duz dusunuyo bizim gibi ayrintici degil cogu.
Bu kendini ağırdan almak değil ki benim söylediğim, taktik olsun diye de söylemedim. Sağlıklı bir ilişki için gerekli olan bir durum bu. Bir insanın bırakın sevgiliyi eşine ya da evladına bile hayatını adaması doğru değil, her insanın tek başına yapmaktan zevk aldığı uğraşları olmalı, boş vakitlerinde zaman ayırdığı arkadaşları olmalı; hayat sevgiliden ibaret değil, ayrıca sevgili ile zaman geçireceksende bu kaliteli bir zaman olmalı, seni yanına bile çağırmayan adamın yanına yorgunken pineklemeye gitmek doğru bir davranış değil.Kisiden kisiye fark var, kimisi sıkılmayabilir. Henuz yeni sayilir iliski ve sadece hafta sonlari gorusulen bi iliskide sıkılmak icin erken degil mi? Benim bildigim insan surekli gormek ister. Bu arada kadinin kendini agirdan almasi da yanlis, duygularini ifade ediyor sagliklisi bu zaten. Yapmacik olmak sıkıcı bana kalırsa bir de erkeklerin once ilgi gosterip sonradan kesmesi.
Hayır zor zamanımda da iyi zamanımda da önemli kararlarda da hep yanımda oluyor tek sorunumuz buBence de sorun yok :) yani bana öyle geliyor
Benimde şükür dediğim bir ilişkim var, ama dün arama konusunda bende aynısını yaptım:) ilişki belli bir düzene oturduğu zaman bunlar olabiliyor
Önemli olan bazı kritik anlar ki bu hepimiz için değişir , o anlarda yanınızda olduğunu hissetttiriyormu
Ben sizi anliyorum da sorun o degil sadece hafta sonlari gorusuyoruz diyo ve henuz daha 4 ay olmus. Hergun gorusmuyolar ve ilk baslarda ilgili davranan biri birden kendini geri cekiyor yani iliski burda henuz yeni. Surekli zamanlarini birbirlerine harcamiyolar zaten herkes kendi isinde gucunde. Karsidaki birden ilgiyi azaltiyor. Ortada bi sorun yok birden bire karsi tarafin boyle dusunmesine sebep oluyor tabi ki halledilmeyecek mesele degil ama demek istedigi ben caba sarfediyorum o rahat.Bu kendini ağırdan almak değil ki benim söylediğim, taktik olsun diye de söylemedim. Sağlıklı bir ilişki için gerekli olan bir durum bu. Bir insanın bırakın sevgiliyi eşine ya da evladına bile hayatını adaması doğru değil, her insanın tek başına yapmaktan zevk aldığı uğraşları olmalı, boş vakitlerinde zaman ayırdığı arkadaşları olmalı; hayat sevgiliden ibaret değil, ayrıca sevgili ile zaman geçireceksende bu kaliteli bir zaman olmalı, seni yanına bile çağırmayan adamın yanına yorgunken pineklemeye gitmek doğru bir davranış değil.
Ayrıca erkek arkadaşının durumuna gelirsek, konu sahibi adama ilgisini göstereceği alan bırakmamış ki, hatta adama kendi hayatını yaşayacağı bir alan bile bırakmamış. Sevgili olmak , eş olmak karşındaki insana yapışmak değil ki, benim 10 yıllık kocam bile arkadaşları ile vakit geçirir, yılda bir iki defa kampa gider, aynı şekilde bende, ne yapalım, her yere peşinden bende mi takılayım. Ben ilişkide flört dönemi dahil , hayatını karşısındakine adayan, tüm vakitini karşısındakine harcayan bir ilişki tarzını doğru bulmuyorum, bu ilişkiyi tüketmekten başka bir şeye yaramaz. Her zaman karşı tarafa sizi özleyebileceği, kendi ile başbaşa kalabileceği bir alan tanınmalı. Böyle bir şey yapmadığınızda sağlıksız bir ilişki tarzı oluyor, siz birbirinizle istediğiniz ya da özlediğiniz için değil, hayatınızda karşınızdakinden başka hiç bir şey bırakmadığınız için vakit geçirmeye başlıyor, hayattan zevk alacak başka bir alan bırakmıyorsunuz, sonra ilişkide işler kötü giderse dünya kararıyor.
Ayrıca ilişkide sıkılmanın zamanı olmaz. Önemli olan karşınızdakini hiçbir zaman karşınızdaki sizden sıkılacak duruma getirmemektir. İnsan tabiki duygularını ifade etmeli ama sürekli olarak ilişkiyi irdelemek de doğru ve sağlıklı değil bence. Kimse yapmacık olmamalı ama hayatında biri girdi diye tüm hayatını ona adamamalı; kendi yaşamında da ona zevk veren mutlu eden anlar yaratmalı diyorum.
Demek ki ilgi bekliyor bence 4 aylik bi surecte biraz heyecan lazimErkek özgür davranıyor burada mesela ama bu da sorun oluyor gördüğünüz gibi , sağlıklı olmuyor deyip değiştirilmeye çalışılıyor![]()