Ben mi çok büyütüyorum

Konu sahibin başına Allah korusun ama musibet gelmeden ayrılacağı yok bence.Canim bak youtube kanallari var polis ve katillere ilgili, orada kacirilan ve birçok şeye maruz kalıp hayatına son verilen kadınlar var lütfen izle belki ilham olur sana.Bunlar gerçek hayattan gerçek kişiler.İlerisi iyi değil hayatın söner.Ailene söyle ya da yardım al.

Yapma atma yarın bir gün o fotoğraflar başına dert olacak. Yukarıda bir üye yazmış sapik biriymiş niye fotoğraflarınızı atıyorsunuz ya yayarsa ya da ailenize atarsa korkmuyor musunuz hiç
Çok muhtemel yayıyor zaten. Aklıma ilk gelen o fotoğrafların, o yakın arkadaşa gönderildiği oldu. Arkadaşıyla böyle resimleşiyor olabilirler.

Tamam evet 17 yaşındayım. Of olmuyor ayrılsam peşimi bırakmıyor kalsam düzgün değil büyük bir bela aldım başıma
Kızım,çocuğum 17 yaşındasın ne çıplak fotoğrafı atıyorsun ne işin var senin böyle adamlarla. Kimseyi adam edemezsin sen uğraşma kimse de senle şimdiden karanlasina.kara gözüne istemiyor o fotolari sapik bu adam! sen kendini kurtaracaksin bu insanlardan. Hiç mi akillanmiyorsunuz bir ton olay oluyor her gün duymuyor musunuz, ya yazık günah kendine anana babana.!!! Ya p.rno sitelerine düşse resimlerin ekran görüntüsü alması çok mu zor

Kızım,çocuğum 17 yaşındasın ne çıplak fotoğrafı atıyorsun ne işin var senin böyle adamlarla. Kimseyi adam edemezsin sen uğraşma kimse de senle şimdiden karanlasina.kara gözüne istemiyor o fotolari sapik bu adam! sen kendini kurtaracaksin bu insanlardan. Hiç mi akillanmiyorsunuz bir ton olay oluyor her gün duymuyor musunuz, ya yazık günah kendine anana babana.!!! Ya p.rno sitelerine düşse resimlerin ekran görüntüsü alması çok mu zor
İstersen şikayet et ama afedersin gerizekalı misiniz ya

Sevgilimn en yakın erkek arkadaşı var sevgilime yarı çıplak kadın postaları atıyor bnde buna kızıyorum ona tepki göstermiyor diye sabahtan beri soğuk davranıyorm ben mi büyütüyorum bana dio ki benim ne suçum var bnde sevgilin varken sana atması hoş değil ve saygısızca diyorm. Haklı değil miyim. Anlamıyorm neden tepki göstermemiş demek ki o beni takmıyor ki arkadaşı da takmıyor ama bana yapılan saygısızlık bu üstelik bn atıyorm ona kendimi 😔
Sevgilin ilgi duymazsa öyle resimlere arkadaşı atmaz.İyi düşün bu adamla ilişkini.

Back
X