- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.100
- 108
- 40
O sırada ekran görüntüsü alınabildiğini biliyorsunuz di mi?WhatsAppın tek oynatmalık özelliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sırada ekran görüntüsü alınabildiğini biliyorsunuz di mi?WhatsAppın tek oynatmalık özelliği
Şuan tatlı bi dille sorcam var mı diyen diye yoksa bırakıcamAldı diyelim ne yapacaksın alabilir sonuçta. Ayrıl şikayet ederim pesimi birakmazsan de aklinı basına topla
Alınmıyor bn hileli kullanıyorum ama o normalO sırada ekran görüntüsü alınabildiğini biliyorsunuz di mi?
Insallah o da senin fotolarini dangoz arkadaslarina atmiyodurTekrardan atmayacağımı da sertçe uyardım.
Yani inanıp attım namusumsun felan dddiInsallah o da senin fotolarini dangoz arkadaslarina atmiyodur
Aferin,o da arkadaşına atıyordur kesin.üstelik bn atıyorm ona kendimi
Çok muhtemel yayıyor zaten. Aklıma ilk gelen o fotoğrafların, o yakın arkadaşa gönderildiği oldu. Arkadaşıyla böyle resimleşiyor olabilirler.Yapma atma yarın bir gün o fotoğraflar başına dert olacak. Yukarıda bir üye yazmış sapik biriymiş niye fotoğraflarınızı atıyorsunuz ya yayarsa ya da ailenize atarsa korkmuyor musunuz hiç
Kızım,çocuğum 17 yaşındasın ne çıplak fotoğrafı atıyorsun ne işin var senin böyle adamlarla. Kimseyi adam edemezsin sen uğraşma kimse de senle şimdiden karanlasina.kara gözüne istemiyor o fotolari sapik bu adam! sen kendini kurtaracaksin bu insanlardan. Hiç mi akillanmiyorsunuz bir ton olay oluyor her gün duymuyor musunuz, ya yazık günah kendine anana babana.!!! Ya p.rno sitelerine düşse resimlerin ekran görüntüsü alması çok mu zorTamam evet 17 yaşındayım. Of olmuyor ayrılsam peşimi bırakmıyor kalsam düzgün değil büyük bir bela aldım başıma
İstersen şikayet et ama afedersin gerizekalı misiniz yaKızım,çocuğum 17 yaşındasın ne çıplak fotoğrafı atıyorsun ne işin var senin böyle adamlarla. Kimseyi adam edemezsin sen uğraşma kimse de senle şimdiden karanlasina.kara gözüne istemiyor o fotolari sapik bu adam! sen kendini kurtaracaksin bu insanlardan. Hiç mi akillanmiyorsunuz bir ton olay oluyor her gün duymuyor musunuz, ya yazık günah kendine anana babana.!!! Ya p.rno sitelerine düşse resimlerin ekran görüntüsü alması çok mu zor
Sevgilin ilgi duymazsa öyle resimlere arkadaşı atmaz.İyi düşün bu adamla ilişkini.Sevgilimn en yakın erkek arkadaşı var sevgilime yarı çıplak kadın postaları atıyor bnde buna kızıyorum ona tepki göstermiyor diye sabahtan beri soğuk davranıyorm ben mi büyütüyorum bana dio ki benim ne suçum var bnde sevgilin varken sana atması hoş değil ve saygısızca diyorm. Haklı değil miyim. Anlamıyorm neden tepki göstermemiş demek ki o beni takmıyor ki arkadaşı da takmıyor ama bana yapılan saygısızlık bu üstelik bn atıyorm ona kendimi![]()