- 1 Aralık 2020
- 5.028
- 55.152
- 498
Boşuna anlatmayın daha önce baya dil döktüm kendisine. Adamın ayrılırsa ona bir şey yapacağı yok. Zaten bir sürü kız var çevresinde. Konu sahibi o başkasıyla evlenirse mahvolurum falan diyor. Öyle kurtulmak istediğini söylemesine inanmayın. Kendisi ayrılmıyor yani. Ailesi dışında birinin de ikna edebileceğini sanmıyorum.İnşallah ailesi geri kafalı bir şey değildir de kıza bir şey yapmazlar ama ben de öğrenmelerini çok isterim sizin yazdıklarınızı da okuduktan sonra kendisi için çok endişelendim.
Çünkü daha yaşı çok küçük onu sadece ailesi kurtarır şu anda kapanır kısılmış gibi hissediyordur.
Konu sahibi bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değilsin tehditlerine boyun eğmek zorunda da değilsin lütfen biraz cesur ol. Benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı kendimi öldüreceğim öldüreceğim diye geziyordu yani savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkartmama az kalmıştı kendi kendine bıraktı sizi ilgilenmeyince bırakıyorlar emin olun havlayan köpek ısırmaz
Dediğiniz gibi umarım kendisine bu olayları öğrenince hayatı zindan etmeyecek bir ailesi vardır ve bir an önce öğrenip kızlarını bu sapıktan kurtarırlar