• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok fesatım bacılar bir el atın..

gene gizlilik ayarlarından profili yönetten sadece arkadaşlarım yaptıysan göremezler

hepiniz saolun varolun bacılar da, herşeyi gizledim lakin arkadaş listesini gizleyemiyorum o gözüküyo dışardan. profil-gizlilikte arkadaş listesini yönetmek yok. onu nasıl bulabilirim???

Özelleştir diye bir bölüm var ya..Oradan sadece ben falan işaretlenebilir sanırım..

yok ordan değilmiş, yardımdan okuya okuya buldum. profilde arkadaşların göründüğü kısımda bi kalem var, ona tıklayınca hallettim. yine de tşkler.

gizlilik ayarlarından iletişim bilgilerindende mesaj alımını sadece arkadaşlarım yada arkadaşlarımın arkadaşları olarakta değiştirebilirsin arkadaşları görmemesi içinde profile gel orda arkadaşların olduğu tablo var ya oraya gel orda kalem gibi bişi var ayarlamak için oraya tıkla sonrada arakdaş listesini herkese göster varya o işareti kaldırırsan kimse göremez bilmem anlatabildinmmi

hoooop sakin nickdaş dur bakalım bi bekle altından ne çıkacak,babanmış gibi rol yap bence konuş kadınla.

hoooop sakin nickdaş dur bakalım bi bekle altından ne çıkacak,babanmış gibi rol yap bence konuş kadınla.

gerek kalmadı nickdaşcaazım, kadından bi daha ses çıkmadı.

şeyi düşündüm, son mesajı atarken "ismimi nerden buldunuz" diye soralım demiştim babama, o da ne gerek var dediydi, sadece son cvp olarak -abinizi tanımıyorum- yazmıştık. babam benden akıllı çıktı. eğer soru sorsaydık öle kesin muhabbet uzardı, böle yapınca kestirip atmış olduk. boşuna ayağa kaldırdım ortalığı sempatiksalakcinni

bilmemki sensicim, işletseydi devamı gelirdi diye düşünüyorum ama bi daha cvp gelmedi.

Back
X