Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hepiniz saolun varolun bacılar da, herşeyi gizledim lakin arkadaş listesini gizleyemiyorum o gözüküyo dışardan. profil-gizlilikte arkadaş listesini yönetmek yok. onu nasıl bulabilirim???
gizlilik ayarlarından iletişim bilgilerindende mesaj alımını sadece arkadaşlarım yada arkadaşlarımın arkadaşları olarakta değiştirebilirsin arkadaşları görmemesi içinde profile gel orda arkadaşların olduğu tablo var ya oraya gel orda kalem gibi bişi var ayarlamak için oraya tıkla sonrada arakdaş listesini herkese göster varya o işareti kaldırırsan kimse göremez bilmem anlatabildinmmi
gerek kalmadı nickdaşcaazım, kadından bi daha ses çıkmadı.
şeyi düşündüm, son mesajı atarken "ismimi nerden buldunuz" diye soralım demiştim babama, o da ne gerek var dediydi, sadece son cvp olarak -abinizi tanımıyorum- yazmıştık. babam benden akıllı çıktı. eğer soru sorsaydık öle kesin muhabbet uzardı, böle yapınca kestirip atmış olduk. boşuna ayağa kaldırdım ortalığı sempatiksalakcinni