Ben mi çok kıskancım eşim mi çok rahat anlayamıyorumm...

elif liva

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
9
10
18
Mrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.

5 yıl oldu ben mezun olalı hala erkek arkadaşlarımın telefon numarası duruyor, hatta lisedeki arkadaşlarım da duruyor, niye sileyim ki çok saçma?
Eşimin arkadaşları da duruyor aynı şekilde, birbirimize de saygımız var yani.
Siz çok kıskançsınız.

Bu zamana kadar bir yanlışını görmediysen,zorla yaptırırsın adama.

Benim eşimin telefonunda eski işyerinden kızlar da var. 7 yıl öncesinden yani. Ne olacak ki? Sana saygıyla ne ilgisi var. Benim telefonumda da 5 yıl önceki işyerinden arkadaşımın no su var. Bunu da kocama terbiyesizlik olarak görmüyorum

Bunun size saygiyla ne alakasi var ki unide sinif arkadasiymis. Hayir aramis mi msj mi atmis anlamadim

eşimin cep telefonu şifresini bile bilmem bırak rehberdeki isimleri
ben de large ım galiba

yaptığınız çok ayıp. allah sizin gibilerden korkusun normal insanları.

valla ben telefonu eline alıpta onu sileyim bunu sileyim diyen bi erkek görmedim, ne kadar çok abartmışsın ya, hatta karikatürü bile var bunun

İnsanlar arkadaşlarıni mezun olunca silmezler.. Arkadaşlık gibi kavramlar var bilginize...

Evlenmeden önce numarası kayıtlı olan arkadaşlarınızı dursun bi kenarda ne olur ne olmaz diye mi kaydediyorsunuz? Sevgili yapınca, evlenince herkesin numarasını silen, selamı sabahı kesen ve karşısındakinin aynısını yapmasını bekleyen kişiler hiç arkadaş olmak için arkadaş olmayan, herkesle ilişki ihtimali var gibi davranan kişiler gibi görünüyor uzaktan. Erkek, kadın bir sürü arkadaşım var. Kimini anaokulundan beri tanıyorum kimiyle yeni tanıştım, bana veya sevdiğim kişiye saygısızlık yapmadıkları sürece de arkadaşlığımız devam eder. Çünkü neden etmesin.

İyiki kızı arayıp sen de kimsin diye kavga çıkarmamışsin

Alışverişte kasiyer bayansa ya da toplu taşımada eşin bir bayanın yanında oturuyorsa sorun oluyor mu

Simdi baktım da 9 yil önceki arkadaşlarmn numaralari duruyor, belki kullanmiyolardr bile artk o numaraları.

Fazla fazla abartmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…