Bunun size saygiyla ne alakasi var ki unide sinif arkadasiymis. Hayir aramis mi msj mi atmis anlamadimMrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
Mrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
ayy çok güldümvalla ben telefonu eline alıpta onu sileyim bunu sileyim diyen bi erkek görmedim, ne kadar çok abartmışsın ya, hatta karikatürü bile var bunun
Eki Görüntüle 1975013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?