Ben mi çok kıskancım eşim mi çok rahat anlayamıyorumm...

ben üniversitedenmezun olalı 17 sene oldu
hala ıkı erkek arkadasımın telı durur bende
cok samımıydık hala da bırkac ayda bır arasırız

4 sene olmus esınız mezun olalı 4 sene ne ki?
benım eşim de eski işyerındeki arkadaslarını arada zıyarete gider , ya da yolu düşerse ugrar.

bu arada ben de eski işyerımden ayrılalı 7 sene oldu
yarın o tarafta bir firmayı zıyarete gideceğim,
eski işyerımın yanında
eski işyerıme de ugrayacagım ali ismind ebır arkadasım var onu goreceğim.

bunda bırsey yok

Herkes topa tutmuş beni. Aslında kendimi birazda eksik ifade ettim eşim benim ilk görüştüğüm erkek ondan önce erkek arkadaşım olmadı hiç. Oyüzden hiçbirşekilde paylaşamıyorum onu. Bir kızın adı geçince bile moralim bozuluyor hemen.Üstüne geçen haftalarda eski görüştüğü bir kız arkadaşı mesaj atıp duruyodu sürekli. Aklıma geliyor ister istemez acaba buda eski sevgilisi mi diye. Biz yeni evliyiz bu arada 5 ay oldu .

9 -10 yıl öncesine gittim konuyu okuyunca.
o zaman face mesurdu.ve benim yoktu.esimin var ve yeni evliyiz.
bir arkadasla bakarken esimin profiline bir kiz ekli.
çok bariz belli universiteden arkadasi ki yeni mezun sayılırdı eşim.
ben aksam kim o kiz?
e arkadaş
ne arkadasiymis sen evli barkli adamsin
okul bitti orda kaldi
esim saatlerce beni bunun normal bisey olduguna ikna etmeye çalıştı.tamm silerim dedi silmeyi bile unuttu.
ne mi oldu?
suan 9 yıllık evliyim eşimin telefonun ne sifresini bilirim.ne sosyal medya hesabina bakarım.ne telefonunam mesaj gelince koşar açarım.
yılların getirdiği rahatlık değil güven duygusu.yanimda bakar hesaplarina.telefonlarımız ortadadir birbirimizden saklayacak birseyimiz olmadığı icin gizli gizli karistirmaya çalışıp macera aramiyoruz(sizi kastetmiyorum)
çok gülüyorum suan o hallerime.ve ne kadar öz güvensiz biriymisim diyorum.
hep öyle kalsam ya çoktan delirmis yada boşanmış olurdum sanirim.
bunlar normal konu sahibi.rahat olun.
esinize ve kendinize güvenin.
burdan 10 yıl önceki banada selam olsun

İçim açıldı valla yazdıklarınız için teşekkür ederim bir arkadaşım var oda 5 yıllık evli aynı şeyleri söylüyor bu tür durumlar normal diye. Benim eşime değil etrafa güvenim yok. Eşimin telefon şifresi bile benim adımdır yani :)

Bu eşi paylaşmak değil ki, ilk aşkınız olsun olmasın farketmez. Sıkmayın böyle şeylerle birbirinizi, çok normal çünkü evlendik diye dış dünyayla bağlantımızı koparmıyoruz sonuçta.
Eski görüştüğü kız mesaj atıp durduğunda ona cevap verdi mi, verdiyse de nasıl cevap verdi önemli olan o. Eşinize güvenin yeter etrafa güvenmek zorunda değilsiniz, önemli olan eşinizin size sadakati.

Din Kültürü hocasıysa sorun büyük. Vay arkadaş din kültürü hocaları bile ünv arkadaşının telefonunu kaydediyorsa batsın bü dünya. Ahlaksızlık almış yürümüş resmen, ah ulan dünya ne hale geldin, dün kültürü hocalarını bile kendine benzettin..

Büyük sacmalamissin. Bunun adi kiskanclik bile değil artik.. Saygiyla falan da alakasi yok. Bari odaya kitle de hic karzi cins görmesin oldu olacak. Adamin telefonunu kurcalamak da buyuk ayip ayrica.

siz üniversite okumadınız sanırım.
Üniversite mezunuyum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Ben üniversitedeyken erkeklere karşı çok mesafeliydim .Benden ders notlarımı bile diğer kız arkadaşlarımın aracılığıyla isterlerdi. Eşiminde benim gibi olmasını istiyorum çok birşey değil aslında. Haramı helali benden daha iyi biliyor.

Ne saçma bir konu!!!!! Malum arkadaşlık sitelerinde ilkokuldan olan arkadaşlarımız var.Kıskanalım mı yani pehhh

arkadaşının numarasini silmesinin size olan saygısıyla ne ilgisi var
evlenince tum geçmiş arkadaşlarımızı resetlememiz mi gerekiyor

Yasadigimiz dünyaya geri dönün bence. Ütopya değil burası 2017 dünyası. Telefon numarasının olması onu haram helal bilmeyen birisi yapmaz. Ders notu verirken konuşmakta sizi helal haram bilir yapmaz. Bu kadar boğucu davranırsanız ya sizi psikoloğa götürmeye kalkar yada adliyeye. Abartmayın o sizin eşiniz kukla degil

Pardon cahilliğimi mazur görün lütfen eşlerimizin telefonunda taaaa fi tarihinde mezun olduğu okuldan olan kızlara ait numaranın olması haram mı oluyor? Şimdi eşlerimiz cehennemde yanacak mı? Arkadaşım sen hangi kafayı şaşıyorsun? Yada buraya milletle dalga geçmeye mi geldin?

çok özgüvensizsin. üniversiten bir erkek arkadaşımla hala kankayım.sürekli görüşürüm ama daha eşimle 1 kere görüştüler. aynı zamanda eşimin üniversiteden arkdaşlarıyla da fırsat buldukça buluşur konuşuruz. kaldı ki biz 1 buluşurken onlar kendi aralarında 10 konuşur. ne var bunda. neticede eşiniz saksıda yetişmedi. geçmişinden gelme bir sosyal çevresi olması normal.

Bence de sen kıskançsın. Hani bir yazışma konuşma görüşme bile olmamış ki olsa bile ne gibi bir art niyet düşünülebilir hemen bilemiyorum. Açıklamasını yapmış işte ne güzel, rahatlık neresinde ki bunun...

sızle evlendı dıye tum arkadaslarını hayatından cıkarmak mı zorunda??? tabıkı de hayır...!!!! kı emınım kı yuzyuze gorusmuyorlar bıle belkı ayda yılda bır telde konusuyorlardır bence sız abartıyorsunuz

Üffff. Ne yani ben üniversiteden erkek arkadaşlarımın numarasını telefona kaydettim diye harama mı bulaştım? Ne alakası var Allah aşkına. O zaman eşinin kendine helal olmayan hiçbir kadını eklememesi gerek. Teyzesinin kızına, halasının kızına bile nikah düşer, onu da eklemesin Alimallah nasıl hesabını verir bunun?

Ya bir de derste kız öğrenciler de var, onlara da nikah düşer. Öğretmenler odasına değinmiyorum bile. Tövbeler tövbesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…