ben üniversitedenmezun olalı 17 sene olduMrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
İçim açıldı valla yazdıklarınız için teşekkür ederim bir arkadaşım var oda 5 yıllık evli aynı şeyleri söylüyor bu tür durumlar normal diye. Benim eşime değil etrafa güvenim yok. Eşimin telefon şifresi bile benim adımdır yani :)9 -10 yıl öncesine gittim konuyu okuyunca.
o zaman face mesurdu.ve benim yoktu.esimin var ve yeni evliyiz.
bir arkadasla bakarken esimin profiline bir kiz ekli.
çok bariz belli universiteden arkadasi ki yeni mezun sayılırdı eşim.
ben aksam kim o kiz?
e arkadaş
ne arkadasiymis sen evli barkli adamsin
okul bitti orda kaldi
esim saatlerce beni bunun normal bisey olduguna ikna etmeye çalıştı.tamm silerim dedi silmeyi bile unuttu.
ne mi oldu?
suan 9 yıllık evliyim eşimin telefonun ne sifresini bilirim.ne sosyal medya hesabina bakarım.ne telefonunam mesaj gelince koşar açarım.
yılların getirdiği rahatlık değil güven duygusu.yanimda bakar hesaplarina.telefonlarımız ortadadir birbirimizden saklayacak birseyimiz olmadığı icin gizli gizli karistirmaya çalışıp macera aramiyoruz(sizi kastetmiyorum)
çok gülüyorum suan o hallerime.ve ne kadar öz güvensiz biriymisim diyorum.
hep öyle kalsam ya çoktan delirmis yada boşanmış olurdum sanirim.
bunlar normal konu sahibi.rahat olun.
esinize ve kendinize güvenin.
burdan 10 yıl önceki banada selam olsun
Bu eşi paylaşmak değil ki, ilk aşkınız olsun olmasın farketmez. Sıkmayın böyle şeylerle birbirinizi, çok normal çünkü evlendik diye dış dünyayla bağlantımızı koparmıyoruz sonuçta.Herkes topa tutmuş beni. Aslında kendimi birazda eksik ifade ettim eşim benim ilk görüştüğüm erkek ondan önce erkek arkadaşım olmadı hiç. Oyüzden hiçbirşekilde paylaşamıyorum onu. Bir kızın adı geçince bile moralim bozuluyor hemen.Üstüne geçen haftalarda eski görüştüğü bir kız arkadaşı mesaj atıp duruyodu sürekli. Aklıma geliyor ister istemez acaba buda eski sevgilisi mi diye. Biz yeni evliyiz bu arada 5 ay oldu .
Büyük sacmalamissin. Bunun adi kiskanclik bile değil artik.. Saygiyla falan da alakasi yok. Bari odaya kitle de hic karzi cins görmesin oldu olacak. Adamin telefonunu kurcalamak da buyuk ayip ayrica.Mrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
Bu eşi paylaşmak değil ki, ilk aşkınız olsun olmasın farketmez. Sıkmayın böyle şeylerle birbirinizi, çok normal çünkü evlendik diye dış dünyayla bağlantımızı koparmıyoruz sonuçta.
Eski görüştüğü kız mesaj atıp durduğunda ona cevap verdi mi, verdiyse de nasıl cevap verdi önemli olan o. Eşinize güvenin yeter etrafa güvenmek zorunda değilsiniz, önemli olan eşinizin size sadakati.
Üniversite mezunuyum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Ben üniversitedeyken erkeklere karşı çok mesafeliydim .Benden ders notlarımı bile diğer kız arkadaşlarımın aracılığıyla isterlerdi. Eşiminde benim gibi olmasını istiyorum çok birşey değil aslında. Haramı helali benden daha iyi biliyor.siz üniversite okumadınız sanırım.
arkadaşının numarasini silmesinin size olan saygısıyla ne ilgisi varMrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
Yasadigimiz dünyaya geri dönün bence. Ütopya değil burası 2017 dünyası. Telefon numarasının olması onu haram helal bilmeyen birisi yapmaz. Ders notu verirken konuşmakta sizi helal haram bilir yapmaz. Bu kadar boğucu davranırsanız ya sizi psikoloğa götürmeye kalkar yada adliyeye. Abartmayın o sizin eşiniz kukla degilÜniversite mezunuyum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Ben üniversitedeyken erkeklere karşı çok mesafeliydim .Benden ders notlarımı bile diğer kız arkadaşlarımın aracılığıyla isterlerdi. Eşiminde benim gibi olmasını istiyorum çok birşey değil aslında. Haramı helali benden daha iyi biliyor.
Pardon cahilliğimi mazur görün lütfen eşlerimizin telefonunda taaaa fi tarihinde mezun olduğu okuldan olan kızlara ait numaranın olması haram mı oluyor? Şimdi eşlerimiz cehennemde yanacak mı? Arkadaşım sen hangi kafayı şaşıyorsun? Yada buraya milletle dalga geçmeye mi geldin?Üniversite mezunuyum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Ben üniversitedeyken erkeklere karşı çok mesafeliydim .Benden ders notlarımı bile diğer kız arkadaşlarımın aracılığıyla isterlerdi. Eşiminde benim gibi olmasını istiyorum çok birşey değil aslında. Haramı helali benden daha iyi biliyor.
sızle evlendı dıye tum arkadaslarını hayatından cıkarmak mı zorunda??? tabıkı de hayır...!!!! kı emınım kı yuzyuze gorusmuyorlar bıle belkı ayda yılda bır telde konusuyorlardır bence sız abartıyorsunuzMrb lar arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Dün eşimin telefonunu kurcalarken bir kız ismine rastladım. Bugün işyerinde araştırma yaptım kız eşimin üniversiteden sınıf arkadaşı çıktı. Bende eşime mesaj attım şu x kişi kim tanıyor musun diye oda evet üniversiteden sınıf arkadaşım dedi. Eşim mesaj attı sonrasında oda nerden çıktı diye. Bende açtım ağzımı ne işi var 4 yıldır mezun olmuş üniversiteden neden hala silmemiş yani bana hiç mi saygısı yok. Üste çıkmaya çaışıyor canımı sıkma, akşam geliriz diyede mesaj atmış Kızlar eşim üstelik dinkültürü öğretmeni çok rahat bu tür konularda anlam veremiyorum. Akşam eve gidince nasıl davranmalıyım üstüne gitmelimiyim bu konunun yoksa kapatmalı mıyım acil yardım lütfennn.
Üniversite mezunuyum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Ben üniversitedeyken erkeklere karşı çok mesafeliydim .Benden ders notlarımı bile diğer kız arkadaşlarımın aracılığıyla isterlerdi. Eşiminde benim gibi olmasını istiyorum çok birşey değil aslında. Haramı helali benden daha iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?