Ben mi çok kıskancım eşim mi çok rahat anlayamıyorumm...

Görüşmediğim insanların numaralarını ben rehberimden silerim, eşim yapmaz ama buna extra bir vakit harcamaz. Onun yerine ben temizliyorum arada Benimkide kıskançlık mı oluyor şimdi

O zaman karı-koca uzaya yerleşmeniz gerekiyor, hiç insan içine karışmadan yaşamak için.

Din kültürü öğretmeni diye hiç mi çevresinde kız arkadaşı olmasın? Üniversiteden mezun oldum, hala numaralarını silmedim arkadaşlarımın kız erkek fark etmiyor. Lise arkadaşlarım da duruyor bazıları mesela. Bu kadar kıskançlık yalnızca size zarar verir, eşinize güvenmiyorsanız ayrılırsınız kimseye böyle psikolojik baskı kurmaya hakkınız yok.

bence bu konulara hiç girme olay başka yerlere gidebilir ve konun kapanabilir.
emin ol büyütülecek bir durum yok.
esinin yaptigi normal.onu değiştirmeye değil sen biraz rahat olmaya çalış.
çevre edin akadaslarin olsun kendine mesgale bul ve esini bütün ilgi odagin olmaktan çıkar.
umarim mutlu huzurlu bir evliliğin olur.
önce kendine güven
sonra eşine.
inan genç kizligi aşırı kıskançlıkla hem esime hem kendime zehir etmis biri olarak yaziyorum sana:))
abartilacak bir durum yok.

Ne demek bana saygısı yokmu sana saygısızlık yapmamışki sana rahat batmış bence.yok yerden kavga çıkarmışsın

Bu konu şakadır umarım. Tabiki sen normal değilsin. Ne var yani numarası olması hala görüşüyor anlamına mı geliyor ? Bana olan syağışı demişsin saygıyı bu karda araman bile anormal. Sen bu kafayla devam edersen evliliğin çok surmez. Adamın aklına zorla kızları sokuyorsun.

bu nedir arkadaş yahu notları kız arkadaşlarıyla isterlermişte harammışta.
Güzel kafaymış.
Japon balığı ve fanus evlilikten daha ucuza gelirdi.

benden notları direkt erkekler istiyodu mesela. sanırım kötü yola düşmüşüm şimdi farkediyorum.

benden notları direkt erkekler istiyodu mesela. sanırım kötü yola düşmüşüm şimdi farkediyorum.
Ya hiç sorma bizim kantinde çay içmişliğimiz ,ders çalışmışlığımız ,langırt masa tenisi falan oynamışlığımız bile var. Ben nerelere düşeyim

o zaman insanların telefonda kayıtlı olmasının haram olmadığını biliyordur. size de öğretir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…