Ben mi çok şey bekliyorum???

Ne kadar süredir flört ediyordunuz?
Çok olmadı ama hep peşimdeydi önceleri bu konuyu konuştuğumuzda ılımlıydı.1 ay olmamıstır.Fakat o kadar peşimde olup böyle yapması ve o bu sene mezun oldu başka yere tayini çıkacak ben hiç ne bileyim bunu sorun etmedim

Çat ayrilma bı git gör halı davranisini degsirise ayrıl.Boyke ayrılırsam oda çok üzülür sende,elinden geleni yaptıktan sonra olmazsa Allah kerim.

Ya ikna etmek istemıyorum özgür iradesi var sonuçta ilerde yaptığı fedakarlıktan pişman olabilir.
Ikna etmek istemiyorsan ayrılacaksın yapacak bir şey yok. Silâh zoruyla ikna et demedim ben de. Eşim beni ikna etti ailemden uzak yaşamaya kendim onu sevdiğim için onun yaşadığı şehire evlendim. Özgür irademi kullandım yine sonuçta.

Çat ayrilma bı git gör halı davranisini degsirise ayrıl.Boyke ayrılırsam oda çok üzülür sende,elinden geleni yaptıktan sonra olmazsa Allah kerim.
Ama hemen en ufak zorlukta zor olur demesi guvenımı kırdı insanlar evlenıyor iş geregı uzak olmak zorunda kalabılıyorlar

Ultimatom verir gibi olmamış yine de. Karşılıklı konuşmanız daha doğru olur ama yeni başlayan, flört durumunda bir ilişki içinde daha gerçekçi olmak gerekir.

Ben de zaten silah zoru demedim sadece nasıl desem ya ileride pişman olursa ya da ben bak senın için bunu bunu yaptım falan derse diye

Ultimatom verir gibi olmamış yine de. Karşılıklı konuşmanız daha doğru olur ama yeni başlayan, flört durumunda bir ilişki içinde daha gerçekçi olmak gerekir.
Haklısınız ben de zaten ona binayen durum böyle olunca biraz ayrılık tarafına kaydım

Ben de zaten silah zoru demedim sadece nasıl desem ya ileride pişman olursa ya da ben bak senın için bunu bunu yaptım falan derse diye
Onu mutlaka der gibi, ben diyorum bazen. Ben senin için ailemi, memleketimi bıraktım sen sen de bi zahmet ... yap. Diye. Sevgi karşılıklı fedakarlık bence. O benim için yapıyorsa ben de onun için yapabilmeliyim. Tabi bU fedakarlıkların boyutu önemli.

Valla erkek arkadaşım bana direkt ben geleceğimi seçerim ayrılırsak ayrılırız sen bilirsin dese destur derim. Fazla sert girmişsiniz. Geleceğinizden hayatınızdan tabiki de vazgeçmeyeceksiniz ama eğer biriyle birlikteyseniz beraber adım atmak zorundasınız. Demek ki duygular yoğun değil.

Birden bu duruma gelmedikki bir insan sürekli zor olur ne yapacagımızı bılmıyorum sen keyfi geçiş yapıyorsun ben il gereği başka yerde olucam diyip sürekli beni suçluyordu

Sevgili, flört vb. için kendi hayatınızı kısıtlamayın. Sonuçta bugün varlar ve yarın yoklar.
Sevgilisi için üniversiteye onun istediği şehre giden vb. kızları gördükçe üzülüyorum. Kendi hayatınızı başkaları için kısıtlamayın...

Ayrıl yahu zaten ilerlememis bir ilişki. Şimdi ayrilmazsan ilerde uzak mesafeyi yürütmek zaten zor olacak.

Zaten kendisine geleceğimi seçeceğimi söyledim bu forumda olmam kadınların çalışmadığı taktirde ilerde ne gibi muamelelere maruz kalacagını bana dahanet bir şekilde gösterdi.

Birden bu duruma gelmedikki bir insan sürekli zor olur ne yapacagımızı bılmıyorum sen keyfi geçiş yapıyorsun ben il gereği başka yerde olucam diyip sürekli beni suçluyordu
O zaman işin rengi değişir, karşıda ki insanı güven verici rahatlatıcı konuşmak gerek. o da kendinden emin değil demek ki. İlişki farklı şehirlerde de devam eder ama biraz fazla fedakarlık yapmak gerekecek o bunu göze alamıyor heralde

Zaten o yüzden ben ayrılma kararı aldım kendisinin cesareti yok sonradan pişman olacagımıza şimdi ayrılalım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…