Elbette öyle olacak sadece acaba kadınlar olarak çok mu fedakarız çok mu sevdiğimizi düşünüyoruz ne bileyim ben çok mu aptallık ettim acaba?Ortak noktada buluşamıyorsak ayrılırdım .
Dedim zaten ama soğuma oldu ben de yani hadi bu olay kapandı bir şekilde ileride daha büyük sorunlarımız olabılı.Beklentiler üzer.. istemiyorsa kendisi bilir
Zaten şuan çekiyorum.Mesaj atmıs dedim ki ben de ben seni anladım dedim ayrılık konuşması yaptım ne demek oluyor bu ayrılıyormusun dedı.Başta üzülür,acı çekersiniz ama böyle bir durumda ayrılmak en doğrusu. Anlayış yoksa birde uzatmanın,üzülmenin bir anlamı yok ..
Orası kesin canım fazla fedakarız , aptallık olarak düşünme hayatta herşey deneyim bi nevi .Elbette öyle olacak sadece acaba kadınlar olarak çok mu fedakarız çok mu sevdiğimizi düşünüyoruz ne bileyim ben çok mu aptallık ettim acaba?
Evet de şuan aşırı dengesiz mesajlar atıyoebence gayet mantıklı adım atıyorsunuz
Tek gecelık durumu vardı fakat o olmadı sizleri dinledim konuştuğum ama daha önceden tanıdıgım bırı oldu şimdide ama işteGecen fackbadi ariyordun sanki? Ne ara birinden beklentiye girecek hale geldin? Zaman hizli mi akiyor yoksa ben eskilerde mi kalmisimki : (
Sevmek yetmıyormus şimdide uzuluyorumGecen fackbadi ariyordun sanki? Ne ara birinden beklentiye girecek hale geldin? Zaman hizli mi akiyor yoksa ben eskilerde mi kalmisimki : (
Evet yetmez.. birlikte beklentilerin ayni olmasi lazim, uzuldum senin adinaSevmek yetmıyormus şimdide uzuluyorum
Ben de kendi adıma üzüldüm.çok sağolun geleceğim daha önemli şimdi ayrılık mesajı attım hediyelerını siterse gerı verebılecegımı söyledim ne yanı ayrılıyormutuz diyorEvet yetmez.. birlikte beklentilerin ayni olmasi lazim, uzuldum senin adina
Zamana birakin eger istemiyorsa iki tarafta. Eger zaman veya mesafeden dolayi bitecekse zaten yavasca biter daha az acitir. Biyke bicak gibi kesmek daha acitiyor sankiBen de kendi adıma üzüldüm.çok sağolun geleceğim daha önemli şimdi ayrılık mesajı attım hediyelerını siterse gerı verebılecegımı söyledim ne yanı ayrılıyormutuz diyor
Evet de ben her seyın kesın olmasından yanayım araf gıbı oluyor o zamanZamana birakin eger istemiyorsa iki tarafta. Eger zaman veya mesafeden dolayi bitecekse zaten yavasca biter daha az acitir. Biyke bicak gibi kesmek daha acitiyor sanki
Ya ikna etmek istemıyorum özgür iradesi var sonuçta ilerde yaptığı fedakarlıktan pişman olabilir.Geleceğin önemli, ikna etmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?