• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

ben olsam çağırmam. hele ki vukuatı varsa hiç çağırmam gereksiz bir kendimde kuruntu yaşamam. kendine yazık edersin.
sonra dersin ki neden oyle baktı neden güldü yaptığı her davranışta bir anlam ararsın bulursun da . bence çağırma. kibarca müsait olmadığını dile getir. kocam rahatsız olur de. kusura bakma de. ortak arkadaşın var diye sevmediğin bir insanla arkadaslığı yürütmenin bence anlamı yok.
 
Nicin zorlamayla konusuyorsunuz? Konusmayin.
Sorun sizin evli olmaniz mi,onun evli olmasi mi,evli olup da yalniz seyahate cikmasi mi,size gelmesi mi anlayamadim ama
 
Yüzüne "gelme" demeyip arkasından saydırtmak için buraya konu açmak.
Edepsiz olduğunu düşündüğünüz birinin yüzüne gülmek (hiç gülmüyorum diye laf çevirmeyin size evine geleyim dediğine göre illa ki belli bir yakınlık göstermişsiniz.)
Siz erkek evdeyken kalmayı rahatlık olarak görebilirsiniz, mesela benim annem de tercih etmedi hayatı boyunca, kalanlara "düşüncesiz" dedi, "rahat" dedi ama edepsiz demedi. Kocayı ayartma potansiyeli görmedi. Ama siz bunu yapıyorsunuz.
Cidden çok edeplisiniz.
Dogru soze ne hacet :KK9::KK9::KK9:
 
Bacım kabul etme ne saçma şey ya
Kocan evde geliyor velhayya vel adap derler
Tavrını netleştiştir eşim böyle arkadaşlıklara karşı dersin yobaz falan değilsin karşı taraf genişşşşş:oha::oha::oha::oha::oha:
 
Yobaz düşünüyorsunuz evet. Ayrıca lütfen arkasından edepsiz diye bahsettiğiniz birini yüzüne karşı da reddedecek kadar karakter sahibi olun. Kadın evinize zorla mı geliyor? Belli ki kadının yüzüne samimisiniz ki evinize kabul etmişsiniz. Yaptığınız şey sadece yobazlık değil, ikiyüzlülüğün de daniskası.
 
edepsiz lafi hic olamamis.mesela rahat diyebilirdiniz.benim de var oyle arkadaslarim rahattirlar ama evimede cagiririm yatili olmasada kapim herkese acik.onlara guveniyorum ama en onemlisi esime guveniyorum.esim arkadaslarima bakacak kadar adi bi insan degil.ins hepte oyle olur.bence sizde kabul etmeyin.evet bu zamanda boyle seyler oluyor ama esiniz size guven veriyosa her turlu durumda yine aldatmaz.icinde varsa her turlu yapar
 
Huyunu suyunu begenmediginiz bir insanla neden gorusuyorsunuz samimisiniz?
 
Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen.

Konu sahibesi kendini tam ifade edememiş sanırım, mesele gelecek olan kişinin evli veya bekar olması değil, samimi olmadığı, karakterini huyunu tam bilmediği, ailece görüşmediği birinin yatılı gelmesiyle alakalı yorum istiyor, edep kısmına takılmışsınız ama bekar arkadaşına sonuna kadar güvenip o arkadaşım geleceğim dese gel derim diyen konu sahibi, gelmek isteyen bu hanımefendi de birşeyler görmüş ki rahatsız olmuş.

Hesappasif Hesappasif ,
gelmek isteyen kişiden emin olamıyorsanız reddedin.
Cok teşekkür ederim açıklaman için mune en iyi siz anlamışsınız beni .kabul etmemeye karar verdim
 
Yalnız konuşulanlara istinaden diyorum ki,evime bekar evli sevdiğim bütün arkadaşlarım gelip kalabilir.kaldilarda.kocam evime gelen misafirime asılıp sarkacak kadar adi karakter yoksunu değil.oyle bir şüphem olsa kocam olmazdı
Ah tatlım bu kız kocasının kardeşi icin bana asılıyor diyen bi tip paranoyak yani her seyden bi anlam cıkarıyor
 
Edepsiz oldugunu dusundugum hic kimse ile sohbet etmem.
Sadece ortak arkadaslarinin oldugu yeni evli bir ciftin evine coluk cocuguyla yayilacak rahatlikta bir insanı evime kabul etmem.
Bunlarin haricinde henuz evli degilim ama samimi oldugum arkadasima akrabama esim varken de yokken de kapimi acar asla geri cevirmezdim.
 
Cok teşekkür ederim açıklaman için mune en iyi siz anlamışsınız beni .kabul etmemeye karar verdim
Rica ederim, iftira atabilecek insanlardan uzak durmakta yarar var, yalnız görüşme kısmında bende arkadaşlara katılıyorum, numarasını engelleyin, görüşmek istemediğinizi net bir dille söyleyin.
 
Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
bunu mu taktiniz kafanıza allah aşkına. içiniz ne fesat öyle. ne yapabilirki kadın size siz istemedikten sonra?
 
Ah tatlım bu kız kocasının kardeşi icin bana asılıyor diyen bi tip paranoyak yani her seyden bi anlam cıkarıyor
Eee daha niye soruyorsun?

Evim yatili misafir icin musait degil..de bitsin gitsin.

Kirilirsa da kirilsin tamamen cikar hayatindan iste.

Konu acmaya bile degmez bir konu
 
Sadece ortak bir arkadaş nedeniyle arada görüşüyor olsaydın sana kalmaya gelecek kadar ileri gitmezdi.Onun yaşam tarzını eleştiremezsinki.Sonuçta eşi izin veriyor olabilir.Bunu eleştirmek kimseye düşmez.Belliki eşini çok kıskanan bir insansın ve bunun için rahatsız oldun.Bence direk gelme müsait değilim de arkadaşlığını da bitir.Arkasından da böyle edepsiz filan diye konuşma.
 
Hiçte yobaz değilsin doğma büyüme istanbulluyum, Hiç bir bekar arkadaşımı ve eşimin arkadaşını gezmeye evimde kalmasına hoşgörü ile bakmam. Çok acil bir şey olursa o zaman belki.

Evimde bir ergen oğlum, Birde ergen kuzum var. Otel mi burası.
 
Back
X