- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.352
- 898
- Konu Sahibi Hesappasif
Çok ayıp. Midem kalktı.
Ben de kafa bulmustum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayıp. Midem kalktı.
Dogru soze ne hacetYüzüne "gelme" demeyip arkasından saydırtmak için buraya konu açmak.
Edepsiz olduğunu düşündüğünüz birinin yüzüne gülmek (hiç gülmüyorum diye laf çevirmeyin size evine geleyim dediğine göre illa ki belli bir yakınlık göstermişsiniz.)
Siz erkek evdeyken kalmayı rahatlık olarak görebilirsiniz, mesela benim annem de tercih etmedi hayatı boyunca, kalanlara "düşüncesiz" dedi, "rahat" dedi ama edepsiz demedi. Kocayı ayartma potansiyeli görmedi. Ama siz bunu yapıyorsunuz.
Cidden çok edeplisiniz.
Cok teşekkür ederim açıklaman için mune en iyi siz anlamışsınız beni .kabul etmemeye karar verdimHanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen.
Konu sahibesi kendini tam ifade edememiş sanırım, mesele gelecek olan kişinin evli veya bekar olması değil, samimi olmadığı, karakterini huyunu tam bilmediği, ailece görüşmediği birinin yatılı gelmesiyle alakalı yorum istiyor, edep kısmına takılmışsınız ama bekar arkadaşına sonuna kadar güvenip o arkadaşım geleceğim dese gel derim diyen konu sahibi, gelmek isteyen bu hanımefendi de birşeyler görmüş ki rahatsız olmuş.
Hesappasif ,
gelmek isteyen kişiden emin olamıyorsanız reddedin.
Ah tatlım bu kız kocasının kardeşi icin bana asılıyor diyen bi tip paranoyak yani her seyden bi anlam cıkarıyorYalnız konuşulanlara istinaden diyorum ki,evime bekar evli sevdiğim bütün arkadaşlarım gelip kalabilir.kaldilarda.kocam evime gelen misafirime asılıp sarkacak kadar adi karakter yoksunu değil.oyle bir şüphem olsa kocam olmazdı
Ben görüşmüyorum o beni arıyorHuyunu suyunu begenmediginiz bir insanla neden gorusuyorsunuz samimisiniz?
Rica ederim, iftira atabilecek insanlardan uzak durmakta yarar var, yalnız görüşme kısmında bende arkadaşlara katılıyorum, numarasını engelleyin, görüşmek istemediğinizi net bir dille söyleyin.Cok teşekkür ederim açıklaman için mune en iyi siz anlamışsınız beni .kabul etmemeye karar verdim
bunu mu taktiniz kafanıza allah aşkına. içiniz ne fesat öyle. ne yapabilirki kadın size siz istemedikten sonra?Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
Eee daha niye soruyorsun?Ah tatlım bu kız kocasının kardeşi icin bana asılıyor diyen bi tip paranoyak yani her seyden bi anlam cıkarıyor